レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Sikke en fantastisk service - de går det ekstra skrid for kunderne som mange kunne lære af. 100 % anbefaling herfra

5つ星のうち5の評価

Fann vad vi sökte. Tack ! Önskar ingen mer mejl eller annat från er just nu. Om vi åter önskar skaffa hund är ni det självklara stället vi vänder oss till först! Tack igen! Maria, Ulf och Amigo!

5つ星のうち2の評価

企業情報

1. ペット里親サービス

当該企業による記述

Get a Pet (previously Skaffa Hund) is your trusted partner throughout the entire journey of getting a puppy or kitten. We help you find dogs and cats nearby from responsible breeders you can rely on. Browse hundreds of listings, connect with our community of dedicated breeders, and start your pet journey today. We are here for you every step of the way!

4.5

Trygghet

Seriositet

2024年5月18日

Hej Gabriel,

Stort tack för din recension! Önskar dig en fortsatt bra dag🥰

Hej Sophie,

Stort tack för din recension! Det är vårt motto, att det ska vara tryggt och säkert.

Önskar dig en fin dag!

5つ星のうち5の評価

Jag tycker det fungerade bra

Jag tycker det fungerade bra, simpelt att förstå och hittade en köpare som svarade direkt. Rekommenderas!

2024年5月20日

Hej Winna,

Funkade bra

Funkade bra! Hittade min hund här

2024年5月16日

Hej John,

5つ星のうち5の評価

Fantastiskt bra hemsida och app

Fantastiskt bra hemsida och app! Hittade min lilla Luna här för några dagar sedan, kunde inte vara mer än nöjd!! 😍

2024年5月3日

Hej Ida,

Jättetoppen tjänst

Jättetoppen tjänst. Har faktiskt köpt 2 hundar här sedan 2019. Grymt jobbat! Allt har funkat smidigt

2024年5月10日

Hej Bertil,

5つ星のうち5の評価

10 stjärnor om det vore möjligt. Jättenöjd!

Köpte min hundvalp på Skaffa Hund. Kunde inte vara mer är nöjd! Ni är bäst!! 😍🥰Tyckte att hela processen var toppen, från start till slut! Fick även hjälp med frågor av deras kundtjänst när jag hade några frågor angående betalning till säljare.

2024年2月8日

Hej Elisabeth,

Väldigt nöjd

Jag är mycket nöjd med Skaffa Hund. Köpte min Golden retriever valp här. Hela processen kändes säker och trygg tack vare att jag använde mig av Säker Betalning. Inloggning med Bank ID känns verkligen 2024. Inga krångel med att behöva skapa konto osv. Kontakten med uppfödaren via hemsidan var himla bra. Kan inte annat än att rekommenderas varmt för seriösa köpare!

2024年2月17日

Get a Pet からの回答

Tack snälla för din fina och genomtänkta recension!
Så kul att höra att du hittade din Golden retriever hos oss och att allt kändes både tryggt och smidigt 🐾💛

Vi är extra glada att du uppskattade Säker Betalning och BankID – det är just den sortens moderna och säkra upplevelse vi vill erbjuda. Och att kontakten med uppfödaren fungerade bra gör det hela ännu bättre.

Stort tack för din rekommendation – och lycka till med din nya fyrbenta vän! 🐶

/Teamet bakom Skaffa Hund

5つ星のうち4の評価

Helt okey

Köpte vår älskade tax via sidan. Känns bra att funktioner är låsta bakom BankID vilket borde minska risken för bluffar. Finns också tjänster som "säker betalning" mm.

Sidan fungerar helt okej med filter och chatt osv.
Jag upplevde inget av de negativa som andra här skriver om.

/C

2023年9月13日

Hej Christian,

5つ星のうち2の評価

Värdelös sida med nästan ingen…

Värdelös sida med nästan ingen aktivitet. Håll er till Blocket människor. Blocket har alltid varit bra och har alltid fungerat. Ingen mening med att byta. Jag provade skaffahund.se för att folk tjatade på mig via blocket men när jag väl registrerade en annons där så hände det ingenting och istället såldes alla valpar via blocket.

2023年12月12日

Get a Pet からの回答

Tack för att du delar med dig, även om vi så klart hade önskat att din upplevelse blivit en annan.

Vi förstår din frustration – det ska kännas värt att använda vår plattform, och när det inte ger resultat så är det självklart en besvikelse. Vi jobbar hela tiden på att öka synligheten och aktiviteten på sajten, men vi vet att vi fortfarande har en bit kvar jämfört med större aktörer som Blocket.

Att folk tipsar om oss ser vi som ett förtroende, och det är tråkigt att vi inte lyckades leva upp till det den här gången. Vi tar med oss din feedback och hoppas att vi i framtiden kan visa att vi är ett bra alternativ – med fokus på trygghet, seriösa kontakter och långsiktighet i hundköp.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva.

/Teamet bakom Skaffa Hund

5つ星のうち1の評価

Spammejl med reklam

Skickar spammejl med reklam kontinuerligt när alla utskick är avregistrerade. Krångligt att ta bort konto.

2023年11月18日

Hej Erik!

Tack för din recension. Det var en bugg i systemet, men är löst sedan länge.

Önskar dig en fortsatt bra dag!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。