God og grundig service og venlig betjening! Jeg fik renset min computer, som var blevet beskadiget af vÊske, og fik skiftet skÊrmen. Jeg kommer igen en anden gang hvis jeg har behov for hjÊlp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The far best PC and Phone repair in Denmark is "Get it fixed," Holsteinsgade 6, 2100 KÞbenhavn Ã, Phone 61515545. I am now having my rather advanced HP beloved Spectre laptop repaired, with new batt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan klart anbefales - var klar til at lÊgge min 8 Ã¥r gamle iPad Pro i graven, fordi den fuldt opladt pludselig gik dÞd. Vi prÞvede alle former for genoplivning, men intet virkede, det var hverken skÊr... ãã£ãšèŠã
- 黿°æ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±è²©å£²åº
- ããœã³ã³ ã·ã§ãã
- é»åæ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±ä¿®çåº
- äžå€ããœã³ã³åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GET IT FIXED Her kan du få lavet det meste elektronik. Kig ned, ring, eller skriv endelig til os, hvis du har spÞrgsmål angående noget du gerne vil have lavet. Ring nu på tlf 6151 5545 Vi laver det meste :) Getitfixed.dk ApS Reparationer af elektronik: KÞb, salg og bytte af elektronik: Hovedsagligt Appel produkter (iPhone-iMac-iPad-MacBook) Ps4/ Ps5 Playstation VÊske Skader alle elektriske produkter Alt i bÊrbare computere (alle mÊrker) ---rens, service og opgradering med mere ---Þget produktlevetid ved service og rens Alt i stationÊre computere ---rens, service og opgradering med mere ---Þget produktlevetid ved service og rens Adresse: butik 1 Holsteinsgade 6 på hjÞrnet 2100 KBH à Tlf: 61515545 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk à bningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lÞrdag: 10.00 til 16.00 SÞndag og Mandag: Lukket Adresse: butik 2 Amagerbrogade 63 2300 KBH Tlf: 30200048 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk à bningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lÞrdag: Lukket SÞndag og Mandag: Lukket CVR: 36954094
Holsteinsgade 6, 2100, KÞbenhavn Ãsterbro samt Amager , ãã³ããŒã¯
- It@getitfixed.dk
- getitfixed.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg var nede og fÃ¥ et nyt panserglasâŠ
Jeg var nede og få et nyt panserglas skiftet. Det var ordnet på 5 minutter, og jeg måtte slippe 250 kr for det. SÞd og venlig betjening!
God og grundig service
God og grundig service og venlig betjening!
Jeg kommer igen en anden gang hvis jeg har behov for hjÊlp ð
Tak for hjÊlpen!
Rensning af mobil
FÞrste gang jeg fik hjÊlp her, var jeg begejstret. Jeg kan ikke mere huske, hvad jeg fik hjÊlp til, men jeg var som sagt begejstret - derfor 2 og ikke kun 1 stjerne. Denne gang er jeg meget utilfreds. Jeg skulle have renset min mands telefon - han har Altzheimers og hopper på alle mulige lokkende opfordringer, så den er fuld af forstyrrende reklamer for alt muligt underlÞdigt skidt. Selv kunne jeg ikke finde alle de 'renseprogrammer', han havde taget ned, men det kunne GETITFIXED - sagde de. Da jeg hentede mobilen fik jeg at vide, at man havde brugt 1œ time og at det kostede 1.500,-. Da telefonen kom i brug igen, var den lige så fuld af skidt som fÞr. Det ville have kostet det samme, at kÞbe en ny og ren telefon. Jeg har skrevet til dem og sendt en lille (meget lille) video med som dokumentation, men aldrig fået svar.

GET IT FIXED ããã®åç
Hurtig venlig professionel og tillidsfuld hjÊlp
Jeg har brugt forretningen gennem mange år til småting. I sÞndags gik min computer helt i sort. Get it fixed hjalp mig hurtig venligt professionelt og tillidsfuldt. Nu har jeg al data tilbage.
Jeg kan varmt anbefalde dem.

GET IT FIXED ããã®åç
Great and very quick and efficientâŠ
Great and very quick and efficient service, helping me to retrieve old photos and contacts from my old phone and also setting up new Apple IDs and syncing it with information from old Apple IDs. Couldnât recommend it more!

GET IT FIXED ããã®åç
Meget venlig og fleksibel betjening
Meget venlig og fleksibel betjening.
Han tilbyder en lynanalyse / lyndiagnosetest uden at tage penge for det.
Fornuftige priser.
Generelt god service

Virkelig god service og god snaksaglig
Virkelig god service og god snaksaglig
Virkelig sÞd
Helt fair prise for det arbejde han gjorde
Kan klart anbefale

Our PS5 had an issue with the HDMIâŠ
Our PS5 had an issue with the HDMI port, so we brought it in to be serviced. Not only did the issue get fixed within 24 hours, but they went above and beyond to clean it up, and check for any other known problems. Friendly, efficient, and knowledgable. Highly reccomend!

Exceptionelt dÃ¥rlig betjening ogâŠ
Exceptionelt dårlig betjening og kommunikation.
Jeg ventede en mÃ¥ned pÃ¥ at fÃ¥ min computer retur efter reparation. Hver dag fik jeg at vide, at den ville vÊre klar dagen efter. Efter en mÃ¥neds ventetid fik jeg endelig min computer tilbage â men han âglemteâ lige at fortÊlle, at det var en helt anden maskine, endda uden dansk tastatur.
Jeg tog tilbage med computeren, og han ville sende mig hjem igen for at vente yderligere på computeren. Her fik jeg så endnu en ny maskine, men hverken oplader eller kode til computeren fulgte med.
Jeg har fået en meget, meget dårlig behandling, oplevet dårlig kommunikation og er blevet lÞjet for m.m.

GET IT FIXED ããã®åç
Great service and great prices
Great service and great prices. The shop owner is super friendly and solution-oriented.:)
Fantastisk service!
Hurtigt, nemt og fair pris
Jeg havde en rigtig god oplevelse. De kunne reparere mine hÞretelefoner, som andre steder ikke kunne fikse, og de gjorde det endda med det samme. Personalet var sÞde, venlige og meget hjÊlpsomme hele vejen igennem. Prisen var 500 kr., hvilket jeg synes var helt fair for den hurtige og gode service. Kan klart anbefales!
Ken did a great job repairing my PS5âŠ
Ken did a great job repairing my PS5 controllers. His service was excellent and personable. Thanks Ken!
Imponeret over kobber til min laptop
Imponeret over kobber til min laptop! Jeg har altid haft hÞje temperaturer og larmende blÊsere, men efter et lille indgreb på et 15min får jeg 39 grader ved normalt brug og under stress test 79-82 grader :-) yderst tilfreds, tak for hjÊlpen
Super god service samt dygtige folk tilâŠ
Super god service samt dygtige folk til deres arb
Jeg har brugt Get it Fixed I mere endâŠ
Jeg har brugt Get it Fixed I mere end fem aar. Jeg har koebt en stadig meget velfungerende brugt laptop til en superpris, jeg har faat repareret printer og faaet super support til min mobil. GIT med Kenneth I spidsen for sit meget professionelle team er meget generoes I sine priser , reparation er og generelle support. INTET er for stort eller smaat til GIT. Jeg kan meget anbefale GIT! Du bliver ikke skuffet!
SÞren, Osterbro
Min scuf controller var i stykker
Min scuf controller var i stykker, dens analog reagerede ikke som den skulle. Chefen i get it fixed er super dygtig og kompetent til controllere og efter end mindre end 30 min, så var den klar.
Samme aften, testede jeg min controller og den virker perfekt igen ! KÊmpe tak! Det sparede mig lige for 2000,- så jeg ikke skulle ud og kÞbe en ny. KÊmpe anbefaling herfra !!
Fik god hjÊlp til en beskyttelsescoverâŠ
Fik god hjÊlp til en beskyttelsescover til apple watch, selvom det ikke er et produkt forretningen fÞrer.
Top service!
Top service! Hjalp mig med en meget vigtig ting.
SÞd og rigtig pris venlig