Casper var hele vejen igennem god til at beskrive og vejlede om processen. Min harddisk rÞg ogsÃ¥ videre til en samarbejdspartner, sÃ¥ der kom det bedst mulige resultat ud af indsatsen. Mange vigtige fi... ãã£ãšèŠã
Min 15 Ã¥r gamle harddisk stoppede pludseligt med at virke grundet slid. Der var ikke gode udsigter for at kunne redde mine data, men Casper fik, trods de dÃ¥rlige odds, reddet alt pÃ¥ min harddisk.... ãã£ãšèŠã
Min 2TB harddisk dÞde pludseligt og uden advarsel. Den harddisk jeg som det fÞrste ville tage med mig hvis min lejlighed brÞd i brand, altsÃ¥. Med Caspers hjÊlp lykkedes det at redde alle data, og min... ãã£ãšèŠã
Rigtig godt arbejde fra Conputer112 som fik genskabt bl a. vigtige film og Video filer der var gÃ¥et tabt da en stor HardDisk gik i stykker. Fin kommunikation fra start til slut. Prisen blev lidt d... ãã£ãšèŠã
- ããŒã¿åŸ©æ§æ¥
- ããœã³ã³ä¿®çãµãŒãã¹
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ ãµãŒãã¹
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ã®ãµããŒããšãµãŒãã¹
- ããŒã¿å ¥åãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Datagendannelse for Erhverv & Privat altid gratis analyse og uforpligtende tilbud. Vi sidder parate til at redde dine data, og lave den bedst mulige datagendannelse Hver dag hjÊlper vi store og smÃ¥ virksomheder, samt private med at sikre og gendanne deres data, dokumenter og billeder. Hos Computer112 sidder vi parat til at hjÊlpe dig med at genskabe dine data. NÃ¥r du skal redde dine data, sÃ¥ er det fÞrste forsÞg altid din bedste mulighed. Stil krav, og vÊr sikker pÃ¥, at virksomheden har de bedste faciliteter, den rette erfaring og den rette ekspertise. Hos Computer112 fÃ¥r du: - Over 15 Ã¥rs praktisk erfaring og professionel service - Moderne faciliteter og de bedste vÊrktÞjer pÃ¥ markedet - Adgang til ISO 5 cleanroom (rummet sikrer miljÞet, nÃ¥r vi skal genskabe dine data fra din harddisk / harddiske )no - Gratis og uforpligtende analyse - Ingen data â ingen betaling, ved delvis dataredning, fremsendes der altid en komplet filliste til din godkendelse, kan du ikke godekende denne betales der intet. Vi redder og sikrer data fra alle typer, modeller og fabrikater af harddisk (SATA, PATA, SAS, SCSI â alle filsystemer), sÃ¥ lige meget hvilken type af harddiske / RAID du har, sÃ¥ kontakt os, for at hÞre, hvordan vi kan hjÊlpe dig/jer. Telefontid alle ugens dage â ogsÃ¥ sÞndage og helligdage! Ring 60894112 (kl. 09 â 21)
Toskiftevej 129, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- info@computer112.dk
- www.computer112.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hvis din harddisk har vÊret ude for vold, så brug Computer112
Casper var hele vejen igennem god til at beskrive og vejlede om processen. Min harddisk rÞg også videre til en samarbejdspartner, så der kom det bedst mulige resultat ud af indsatsen. Mange vigtige filer blev reddet.
Fantastic help and service from Casper
Fantastic help and service from Casper. Casper was able to recover all my data from a broken external hard drive. Helpful communication, professional service, would highly recommend.
Min harddisk dÞde med billeder fra minâŠ
Min harddisk dÞde med billeder fra min barndom og ungdom og jeg kontakter Casper, der nemt kunne fikse det. Virkelig fin proces. :)
Alt er gendanner og jeg er lykkelig :)
Hurtig hjÊlp
Vi var uheldige at miste alt på vores eksterne server. Vi fandt frem til Computer112 og Casper Schou mente at alt kunne gendannes. Det lykkedes. Vi er meget glade for hjÊlpen og det gik hurtigt.
God service. I stedet for at tage sig godt betalt for at redde mine gamle billeder på en stak kassetter, blev jeg vejledt af ejeren af firmaet om, hvordan jeg kunne gÞre det selv, og fik et link til et kassette-drev, som jeg kunne kÞbe billigt på nettet. Tak for det!
Vi blev anbefalet
Vi blev anbefalet, at kontakte Computer112, da vi ikke kunne tilgå vores billeder og videoer fra da vores bÞrn var små, på vores gamle harddisk.
Heldigvis kunne Computer112 hjÊlpe os og alle billeder og videoer blev reddet. Vi er meget taknemlige.
God kommunikation & service
God kommunikation om opgaven, og fantastisk service ifm. leveringen.
Min 2TB harddisk dÞde pludseligt ogâŠ
Min 2TB harddisk dÞde pludseligt og uden advarsel. Den harddisk jeg som det fÞrste ville tage med mig hvis min lejlighed brÞd i brand, altså. Med Caspers hjÊlp lykkedes det at redde alle data, og min lettelse var stor. Effektiv og professionel hjÊlp, som jeg fÞlte mig helt tryg ved. Jeg anbefaler computer 112 på det varmeste, og ville uden tÞven bedre Casper om hjÊlp igen. Håber bare det aldrig bliver nÞdvendigt :o)
Super god service
Super god service! Det endte med at der skulle en "doner" disk til som kostede lidt ekstra, men Casper var transparent hele vejen igennem og helt vildt god vejledning. Alle data endte med at blive reddet selvom det så lidt sort ud.
AnbefalelsesvÊrdig
Hurtig behandling og fair pris. Fleksibel aflevering og afhentning. Fin service!
Stor anbefaling herfra
Casper fik reddet ca 35.000 billeder fra en 10-15 år gammel harddisk, som ikke kunne åbnes. Min computer registrerede ikke engang når den blev tilsluttet lÊngere. Alt blev reddet og Casper er utrolig venlig og god at kommunikere med. Stor tak og klar anbefaling herfra.
God hurtig service
God og kompetent data recovery fra et sÊt gamle mekaniske diske. Alt var reddet ud og lagt pÊnt. Ikke helt gratis men en god hånd i nÞden.
God service og Êrlig snak.
Min 15 år gamle harddisk stoppede pludseligt med at virke grundet slid.
Der var ikke gode udsigter for at kunne redde mine data, men Casper fik, trods de dårlige odds, reddet alt på min harddisk.
Det blev desvÊrre også en smule dyre end hvad jeg havde regnet med, men der var Êrlig snak om prisen hele vejen igennem, uden skjulte gebyrer etc.
Kan varmt anbefale.
Fantastisk
Dejlig nemt hos Casper.. Han fik reddet alt data fra min gamle LaCie SSD inden for 10 dage :) 10/10!
Topklasse
Hurtig, professionelt, gedigent arbejde.
Ã
ben og Êrlig dialog. SÊtter en Êre i leverance og proffesionel stolthed.
Kan varmt anbefales
Vi havde et raid 5 setup som var gÃ¥et iâŠ
Vi havde et raid 5 setup som var gået i stykker, så ringede vi til computer112.De hjalp os med få vores data ret store datasÊt igen. Super services.
Virkelig god og professionel service
Virkelig god og professionel service, Casper er yderst hjÊlpsom, seriÞs og venlig.
Jeg fik reddet mine data fra computer med vÊskeskade, som et andet firma havde vurderet ikke kunne reddes.
Gennemsigtighed vedr. pris under hele forlÞbet.
KÊmpe anbefaling og tak for hjÊlpen!
Meget tilfreds med opgaven udfÞrt
Casper var virkelig nem at arbejde med. Meget sjov, men samtidig professionel person. Jeg har haft min harddisk rundt ved flere virksomheder som ikke kunne gÞre meget, men ved Casper fik han udredet alle de data der var på. Kan klart anbefale Computer112.
Computer 112 har hjulpet mig. Super. 1000 tak
Computer 112 har hjulpet mig med at genskabe 10 TB data fra mit D-drev, som var stået af/gået ned.
Det er fantastisk og jeg er meget taknemmelig for at I kunne ordne dette, Drevet indeholde arkitektprojekter fra mange års produktion, som jeg ellers havde måttet opgive at se igen.
Alt endte lykkeligt, og jeg kan på det varmeste anbefale Computer 112, til alle der kommer i en lignende situation som jeg.
Jan Utzon