God og grundig service og venlig betjening! Jeg fik renset min computer, som var blevet beskadiget af vÊske, og fik skiftet skÊrmen. Jeg kommer igen en anden gang hvis jeg har behov for hjÊlp... ãã£ãšèŠã
Great and very quick and efficient service, helping me to retrieve old photos and contacts from my old phone and also setting up new Apple IDs and syncing it with information from old Apple IDs. Could... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The far best PC and Phone repair in Denmark is "Get it fixed," Holsteinsgade 6, 2100 KÞbenhavn Ã, Phone 61515545. I am now having my rather advanced HP beloved Spectre laptop repaired, with new batt... ãã£ãšèŠã
- 黿°æ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±è²©å£²åº
- ããœã³ã³ ã·ã§ãã
- é»åæ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±ä¿®çåº
- äžå€ããœã³ã³åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GET IT FIXED Her kan du få lavet det meste elektronik. Kig ned, ring, eller skriv endelig til os, hvis du har spÞrgsmål angående noget du gerne vil have lavet. Ring nu på tlf 6151 5545 Vi laver det meste :) Getitfixed.dk ApS Reparationer af elektronik: KÞb, salg og bytte af elektronik: Hovedsagligt Appel produkter (iPhone-iMac-iPad-MacBook) Ps4/ Ps5 Playstation VÊske Skader alle elektriske produkter Alt i bÊrbare computere (alle mÊrker) ---rens, service og opgradering med mere ---Þget produktlevetid ved service og rens Alt i stationÊre computere ---rens, service og opgradering med mere ---Þget produktlevetid ved service og rens Adresse: butik 1 Holsteinsgade 6 på hjÞrnet 2100 KBH à Tlf: 61515545 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk à bningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lÞrdag: 10.00 til 16.00 SÞndag og Mandag: Lukket Adresse: butik 2 Amagerbrogade 63 2300 KBH Tlf: 30200048 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk à bningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lÞrdag: Lukket SÞndag og Mandag: Lukket CVR: 36954094
Holsteinsgade 6, 2100, KÞbenhavn Ãsterbro samt Amager , ãã³ããŒã¯
- It@getitfixed.dk
- getitfixed.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Incredible skilled staff
Incredible skilled staff. Came without appointment tye guys accommodated the requst regardlesw. Had previously done my Mac keyboard with then and my Beats Solo 3 cushions, twice ! Always satisfied
Jeg kan kun give mine varmesteâŠ
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Get it Fixed på Holsteinsgade! Her mÞder man Êrlig rådgivning, hÞj faglighed og en sjÊldent god service.
Teamet tager sig tid til at forklare, hvad der er galt, og hvad der kan betale sig â uden at forsÞge at sÊlge unÞdige reparationer. Man mÊrker tydeligt, at de har bÃ¥de erfaring og ordentlighed i fokus.
Jeg kan varmt anbefale Get it Fixed til alle, der vil have professionel, effektiv og Êrlig service â det er et sted, man vender tilbage til med ro i maven.
Super god service
Super god service, flinke medarbejdere og hurtige til at reparere. De reparere også Scuf controllere til en god pris. Jeg kom ned med min scuf controller for at få fikset en knap og det blev gjort på knap 10 minutter.
Perfekt resultat på få minutter
Jeg havde brug for noget så enkelt som at få skiftet skÊrmbeskyttelsesglas på min telefon. Hos Get it fixed fik jeg både en kvittering som dokumentation for det defekte glas, så jeg kunne få et nyt, og en sÞd og professionel reparatÞr satte det nye glas på under 2 minutter. Nu sidder det helt perfekt. Jeg kan varmt anbefale butikken!
Super sted
Et fedt sted og han har styr på det. Hvorfor ikke få tingene lavet i stedet for at smide ud. Så er det her stedet.
Behagelig og autentisk oplevelse
Jeg skulle egentlig bare låne en oplader, så jeg håbede på at dette var muligt her. 100 procent tillid til en lokal potentiel kunde - da der hverken skulle betales depositum eller opgive telefonnummer eller navn.
Virkelig autentisk elektronikvÊrksted med alle reservedele på gulv og desk :)
Top service
Jeg kom ned i butikken med en telefon der ikke kunne oplades. Ken fixede den på 0,5. Jeg anbefaler 100% Getitfixed frem for alle forretninger. Tak for den store hjÊlp.
Nul tillid
Getitfixed installerede et "nyt" batteri i min Mac for 2.350 kroner. Jeg så ham ikke pakke batteriet ud, og det skulle jeg have gjort, for nu, 9 måneder senere, er batteriet ubrugeligt. Og nå jo, på kvitteringen står der, at garantien kun holder i 3 måneder. Han solgte mig i Þvrigt også et opladerkabel til 280 kroner, som jeg senere fandt på nettet til 49 kroner. Alt i alt en rystende oplevelse af at mÞde et menneske, man ikke kan have tillid til. Bliver du aldrig flov?

Service i top!
Jeg ringede ind for at hÞre om reparation af min Playstation 5.
Jeg blev mÞdt med en helt fantastisk service, hvor jeg blev vejledt igennem mine forskellige muligheder, og hvordan jeg fik mest for pengene. Ikke alle mulighederne var nogen hvor GET IT FIXED tjente noget som helst.
Det var rart at snakke med et menneske, som udelukkende Þnskede jeg fik den bedste og billigste oplevelse.
Selvom de måske er lidt dyrere end andre så får man hvad man betaler for! Jeg ringer til dem nÊste gang jeg har problemer.

Super sÞde og kompetente
Jeg var forbi butikken på Þsterbro for fÞrste gang for halvanden måneds tid siden, fordi analog-sticken på min ps5-controller var begyndt at dreje rundt om sig selv.
Jeg tog derned og de puttede en ny stick på. Og gjorde det med det samme jeg kom.Jeg har en sÞn på 10 som godt kan vÊre lidt hård ved controlleren + er en pilfinger, så der gik ikke mere end en måneds tid, så var der nÞjagtig samme problem på den nye stick.
Jeg tog derned igen, og de puttede en ny en på med det samme. Og uden jeg skulle betale noget for det. Og uden at nÊvne at det var lidt pudsigt nÞjagtig samme problem var opstået :) Da jeg gik sagde ham der fiksede det (igen), at hvis det skete igen igen, så kunne jeg bare komme forbi, så skulle vi nok finde ud af det

GET IT FIXED ããã®åç
Hjalp med: USB B Port + board Þdelagt på VNM Xtreme (Simracing Kontrol Enhed)
Hjalp med: USB B Port + board Þdelagt på VNM Xtreme (Simracing Kontrol Enhed)
Mest kompetente tekniske hjÊlp jeg nogensinde har fået!
Jeg kom selv ved et uheld til at ÞdelÊgge porten på min Elektroniske motor til Simracing, så porten havde brudt lodningen til boarded den sad fast på.
Jeg ringede ind til GetItFixed i NÞrrebro for at på det fikset, og afleverede det i går, Mandag.
Omtrent 30 timer senere havde jeg det igen. Medarbejderen i butikken havde skildt USB porten fra hinanden og lavet nye connectorer i den (den manglede en), samt fikset boardet det sad på, alt sammen på omtrent 2 timer.
Jeg havde ringet ringet til andre lignende virksomheder og blev tilbudt at de kunne få den loddet indenfor et par uger; så det her niveau af service er yderest fremragende!
Kan på det stÊrkeste anbefale virksomheden!!

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales - var klar til at lÊgge min 8 Ã¥r gamle iPad Pro i graven, fordi den fuldt opladt pludselig gik dÞd. Vi prÞvede alle former for genoplivning, men intet virkede, det var hverken skÊrm eller batteri - heldigvis kunne GIF pÃ¥ Ãsterbro mod alle odds fÃ¥ den til live igen, er sÃ¥ super glad.

Super oplevelse!
Vi havde vÊret inde hos et andet firma med vores sÞns rat til xboxen og det var en virkelig dårlig oplevelse hvor vi ikke hÞrte fra dem og de ville have alt for meget for reparationen fordi de mente det var en meget svÊr opgave, men så tog vi rattet med til Get it fixed og det er jeg virkelig glad for at vi gjorde! God kundeservice, dejligt med information omkring ca pris og så var de hurtige selvom der skulle bestilles en del hjem.
Mange tak for en god service! -vi kommer helt sikkert igen hvis noget skal fixes!

Vi var forbi Get it Fixed med en PC
Vi var forbi Get it Fixed med en PC, hvor skÊrmen opfÞrte sig mÊrkeligt. Som alle de Þvrige gange fik vi en super god service. Vi kommer med glÊde igen.

GET IT FIXED ããã®åç
Very good service for electronics
Very good service for electronics. Well equipped with a very good service mindset.

GET IT FIXED ããã®åç
Jeg har vÊret hos GETFIXED mange gange
Jeg har vÊret hos GETFIXED mange gange, og de har aldrig skuffet. De har blandt andet repareret mit elektriske longboard, controlleren hele tre gange, min iPhone og flere andre små elektronikdele. Uanset hvad jeg kommer med, så finder de altid en lÞsning. Personalet er super flinke og tager sig tid til at forklare tingene. Jeg stoler 100% på deres arbejde og kan virkelig anbefale dem!

GET IT FIXED ããã®åç
Kenn og GET IT FIXED-teamet hjÊlper med ALT ift. it og mobil, der driller!Kenn og GET IT FIXED-teamet hjÊlper medâŠ
Kenn og GET IT FIXED-teamet hjÊlper med ALT ift. it og mobil, der driller! Hele familien har de seneste mange år benyttet GIF, når computere eller telefoner har drillet eller vÊret i stykker. Har også fået hjÊlp af teamet til ting, som arbejdets egen it support ikke kunne finde ud af at lÞse (!). Jeg vil varmt anbefale butikken.

GET IT FIXED ããã®åç
Virkelig dårlig service og kvalitet
Virkelig dårlig service og kvalitet! Jeg fik repareret min bÊrbar og efter 1 dag var den endnu SKADET! Da jeg kom tilbage forlangede GETFIXED endnu et gebyr for at få den repareret! Kan IKKE anbefale stedet!