レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

HåplÞst å få tak i kundeservice, påstår levering uten at det er utfÞrt, dette er bare kjeltringer...styr unna firma, må gå til anmeldelse av firma da varer ikke kommer.

5぀星のうち2の評䟡

En sÃ¥ lenge er det kommet 2 av 4 dekk - dere bruker PostNord som leveringstjeneste det er den stÞrste tabbe :( kommer ikke Ã¥ bestille igjen sÃ¥ lenge dere bruker PostNord det er alltid trÞble , enorme... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte et 18" sommer dekk, etter lang tid kom et 21" vinterdekk av helt annet merke. Det beklaget dem Ã¥ skulle sende rett, og hadde arrangert retur av feil leverte dekk. Har fÃ¥tt rett dekk levert, m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

En service pÃ¥ lavmÃ¥l. En hendelse som forhindrer varen i Ã¥ dukke opp er greit, men man forventer service nÃ¥r man prÞver Ã¥ finne ut av det. De svarer ikke pÃ¥ henvendelser. Hva gjÞr man? Vente Ã¥ se elle... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sjekk utvalget på giga-dekk.com av bildekk og felger til gode priser. Du får fri frakt, rask levering og 30 dagers returrett på kjÞpet.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

HOLD DEG UNNA!

HOLD DEG UNNA!! Tok 3 uker fÞr det sto at de var sendt. SÃ¥ etter 2 uker til sto det at de var levert, MEN, de ble levert til nord i Tyskland
. JÊvli mÞkk😡😡😡😡

2024幎12月2日
5぀星のうち1の評䟡

Feil leveranse, lang leveringstid og mye rot.

Veldig lang tid for levering. Så var ett dekk feil levert. Etter flere måneder (bestilte to vinterdekk allerede i mai) og når vinteren kom var fortsatt ikke dekket på plass. Det finnes ikke noe bra system mellom giga-dekk og montasjepartnere og ingen hadde kontroll på hvilket dekk som kom når, hva som var feil, hvilket dekk som ble eventuelt hentet eller levert på nytt. Helt håplÞst for kunden å finne ut hva som egentlig har skjedd. Jeg brukte masse tid og fikk da i tillegg hÞre fra montasjepartneren at det var mitt problem. De hadde dårlige erfaringer fra fÞr.

2024幎10月1日
5぀星のうち1の評䟡

Fikk feil dekk - får ikke svar fra selskapet

Bestilte 2 like dekk, men fikk tilsendt 2 dekk av ulike merker og ulike stÞrrelser - det ene var dekket jeg bestilte, mens det andre - et helt annet.
Det er vanskelig (for ikke si umulig) å komme gjennom på telefon og meldinger som sendes via "kontakt oss" skjemaet på siden blir ikke besvart. (Har også prÞvd å sende melding på e-post, men får heller ikke der noen tilbakemelding).

Vil ikke anbefale noen å handle herfra. Det spiller liten rolle at utvalg og priser er gode, hvis produktet du får ikke er det du bestiller og dermed - helt ubrukelig. Det er menneskelig å gjÞre en feil, så lenge den korrigeres. Men når de ikke svarer på henvendelser, så viser dette manglende vilje til å ordne opp og jeg anser dette som useriÞst. Da er det bedre å handle hos noen andre og heller få det du betaler for.

Ordered 2 identical tires, but what I received was 2 completely different tires in different sizes.
It is difficult (impossible) to reach anyone by phone and this company do not respond to messages sendt using the feedback option on their web Page or by mail.
I will NOT recommend buying tires from this company. Prices and selection is good, but this is not important if the product they send is something other than what you order. The lack of response tells me that the will to sort this out is not there and my money is most likely lost and I am stuck with a problem.
It is better to buy tires from a different company - maybe you have to pay a bit more, but you will most likely end up with the product you actually ordered.

2024幎5月23日
5぀星のうち1の評䟡

Hadde det vÊrt mulig Ã¥ gi null stjerner

Hadde det vÊrt mulig å gi null stjerner så hadde de fått det. Grei pris og lovnader om rask levering gjorde at jeg falt for fristelsen til å bruke Gigadekk . Fikk inntrykk av at dette var et norsk firma . KjÞpte 2 stk traktordekk den 14. april . Da disse fortsatt ikke var levert 3. mai valgte jeg å avbestille og kjÞpe lokalt. (begrunnelse var at de lå i en kontainer som ennå ikke var åpnet ). Nå den 5,juni har jeg fortsatt ikke fått tilbake pengene mine da de legger skylda på postnord som ikke har returnert dekkene . Aldri mer Gigadekk på meg .
STYR UNNA og kjÞp lokalt

2023幎6月5日

Bestilte et 18" sommer dekk

Bestilte et 18" sommer dekk, etter lang tid kom et 21" vinterdekk av helt annet merke. Det beklaget dem å skulle sende rett, og hadde arrangert retur av feil leverte dekk. Har fått rett dekk levert, men ingen retur av feil leverte dekket er blitt avklart. Etterlyst hvor tid det skal returneres og hvordan, men regner med at dette er noe dem gjÞr for å kunne fakturere for to dekk da dem ikke har "mottatt" det feil leverte.

2022幎11月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス