レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte 4 nye sommerdekk 7.3. Fikk info om forventet leveringsdato 20.3 og sporingsnummer pÃ¥ hvert dekk som jeg kunne fÞlge. Fikk dekkene levert pÃ¥ dÞren 3 dager fÞr (17.3) Dekkene var pakket... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

IKKE kjÞp dekk av Tirendo Fikk ikke dekkene, med begrunnelse at fraktfirma ikke hentet dekkene. Ville kansellere og fÃ¥ pengene igjen. Ingen av deres kontaktflater mot kunder er betjent av mennesker:... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Skulle bestille 4 dekk fra dem men dekkene jeg skulle ha va det alt for lang leveringstid sÃ¥ di avbestilte dekkene uten Ã¥ ha snakket med meg fÞrst... SÃ¥ sier di at di kan orne nye dekk men tar opp til... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Sommerdekk Mars 2026

Bestilte 4 nye sommerdekk 7.3. Fikk info om forventet leveringsdato 20.3 og sporingsnummer på hvert dekk som jeg kunne fÞlge.
Fikk dekkene levert på dÞren 3 dager fÞr (17.3)
Dekkene var pakket pent inn i tett plast og var produsert for kort tid siden.
Veldig fornÞyd med leveringstid og info underveis.

2026幎3月17日

IKKE kjÞp dekk av Tirendo

IKKE kjÞp dekk av Tirendo
Fikk ikke dekkene, med begrunnelse at fraktfirma ikke hentet dekkene. Ville kansellere og få pengene igjen. Ingen av deres kontaktflater mot kunder er betjent av mennesker: mail, telefon, chat. Får bare automatiske standard svar. Nå venter jeg på å hÞre for svar på min sinna mail, om at jeg Þnsker å få refundert mine penger. Hvis ikke, da blir Forbrukertilsynet kontaktet.

2025幎11月3日

Skulle bestille 4 dekk fra dem men

Skulle bestille 4 dekk fra dem men dekkene jeg skulle ha va det alt for lang leveringstid så di avbestilte dekkene uten å ha snakket med meg fÞrst... Så sier di at di kan orne nye dekk men tar opp til 1 uke fÞr di blir sendt å så lenge kunne jeg ikke vente etter jeg allede hadde ventet 2 uke på disse skulle bli sendt.... Anbefaler å ikke kjÞpe fra dem.

2025幎6月25日

Jeg bestilte 4dekker send 3 ulike

Jeg bestilte 4dekker send 3 ulike dekker etter at jeg mÃ¥tte vente lang tid.Det er veldig dÃ¥rlig kundeservice tlf er bare pÃ¥ svarer og mailen virker ikke, det er umulig Ã¥ fÃ¥ kontakt og svar anbefaler absolutt ikke til noen skal kjÞpe dekk fra de. De ulike dekken de sendt er ikke fra samme Ã¥r engang. IKKE KJØP FRA DETTE FIRMA.

2025幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Les dette fÞr du bestiller!

Les dette fÞr du bestiller!

La inn en bestilling 29.11.24 på 4stk dekk som jeg skulle få innen 14dager. 14dager gikk og jeg fikk ikke dekkene trodde dette er pga jul og kan ta litt tid. Ventet helt til 05.01.25 kom ingen dekk og heller ikke noe info.

Rundt 09.01.25 fikk jeg en mail at ordren ble annullert og de lagde en ny ordre til meg. 24.01.25 fikk jeg en mail at dekkene er sendt med 3 sendinger. Ble veldig glad at jeg får dekkene nå endelig.

Postnord leverte 2stk dekk den 29.01.25 og sjåfÞren sa resten kommer når de får dette fra leverandÞr. 31.01.25 fikk jeg den andre dekket nå sitter jeg 3 dekk.

Snakket med de på chat og de sa at resten av ordren får du den 03.02.25. Ventet til denne dagen og da kom det heller ikke noe dekk. Tok kontakt med de på chat og de sa at de skal sende en dekk til meg så det betyr de har sendt bare 3dekk så langt og ikke 4.

De annullert ordren på nytt og la inn en ny bestilling på 1 stk dekk igjen som jeg ikke vet om jeg må vente enda en måned på den for å få den eller hva.

Alt i alt elendig service. De prÞver å gjÞre det beste men dessverre det er ikke til noe hjelp. Om du bestiller noe fra Kina får du tingene dine etter ca 30 dager men fra tirendo så tar det flere måneder.

NB! De er ikke et norsk nettbutikk men en utenlands der du får dekkene rett fra produsenten eller noe.

2025幎2月3日
5぀星のうち4の評䟡

Enkelt, lavest pris men lang leveringstid.

Enkelt å bestille dekk og felger, levert med dekk ferdig montert på felger.
Sammenlignet priser på 3 forskjellige nettbutikker for denne leveransen. Tirendo.no var den med lavest pris.
Leveransen tok fra ordrebekreftelse til levert meg - 24 dager, langt over det som står på nettet.

2022幎10月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス