Echt superfan van de GIMMY gummies! 😍 Ze zijn niet alleen mega lekker (wat al een win is), maar ook super gemakkelijk om dagelijks te nemen. Als sporter merk ik echt dat ze mij helpen met mijn en... もっと見る

企業が回答しました
Slechte smaakbeleving en abonnement 'gegijzeld' door kortingIk heb de Focus tabletten voor mijn zoontje besteld. Helaas vindt hij de smaakbeleving totaal niet prettig en weigert hij ze in te nemen, wa... もっと見る
企業が回答しました
Ik geloof oprecht dat de gummies hun werk doen. Er is wat mij betreft echter nog wel werk aan de winkel qua geur en substantie. Alles went, maar de gummies stinken en blijven overal aan plakken, inclu... もっと見る
企業が回答しました
I’ve been using GIMMY gummies for a few weeks now, and I am genuinely impressed by the results. The Better Sleep gummies have become a lifesaver; I fall asleep much faster and wake up feeling... もっと見る
当該企業による記述
De enige gummies met een dosering gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
Wij maken vitaminegummies die zowel lekker als effectief zijn. Ontwikkeld door apothekers, suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.
Ons assortiment vitaminegummies is opgebouwd rond concrete behoeftes:
Onze apothekers stelden bundeldeals samen voor een eenvoudige routine:
Ons team helpt je graag met vragen over gebruik, combinaties en abonnementen.
Deze pagina is opgesteld door GIMMY als bedrijfsprofiel ter ondersteuning van klantreviews.
Gratis en snel thuisbezorgd

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer tevreden. De bestellingen worden heel snel geleverd. De kwaliteit is uitmuntend.

GIMMY からの回答
Na een week Gimmy Focus te slikken is onze zoon helemaal verrast: 'Mama, ik kon een hele wiskundeles opletten en de instructies volgen. Ik begrijp eindelijk waarom kinderen die minder goed in wiskunde zijn dan mij, toch betere resultaten kunnen halen.' En de eerste goede toets van wiskunde in lange tijd is een feit.

GIMMY からの回答
Slik ze nu een week, waarschijnlijk te kort om review te schrijven. Ik ben juist in de ochtend zo duf dat ik mijn bed niet uit kan komen en val nog steeds niet snel in slaap. En droom ineens steeds, dus slaap al wel beter dan voorheen. Lichaam moet nog wennen en hoop dat t snel nog beter gaat?!
Helen

GIMMY からの回答
Ze zijn gemakkelijk en lekker om in te nemen. Zelfs voor mijn zoontje. Ik merk het verschil nu wel na 3 mnd. Wij nemen in: de focus & energy, sleep en de no stress gummies. Ik wil niet meer zonder !

GIMMY からの回答
Gunstige invloed van Gimmy op gedrag van drukke kleuter ! Hij neemt het met plezier ! Tevreden ☆☆☆☆☆

GIMMY からの回答
Heb de gummies goed en snel ontvangen. Merk dat me dochter minder snel in de stress/paniek raak bij maken van sommen.

GIMMY からの回答
Levering was vlot.. we hebben de no stress gummies.. ik dacht we zien wel maar na een paar dagen zegt mijn dochter met een grote glimlach..mam weet niet hoor maar denk dat het helpt..dat is heel wat aangezien niks werkt volgens haar .. heel blij mee..geen paniekaanval meer gehad..wou dat ik het eerder kende!

GIMMY からの回答
Ik heb een abonnement bij Gimmy en mijn product wordt altijd ruim optijd automatisch geleverd.
En ik heb met de klantenservice een keer contact gehad en werd snel en goed geholpen.

GIMMY からの回答
Eindelijk een goed werkend product! Doet wat het moet doen. Wij gebruiken de Gimmy voor het slapen. Slaap goed en snel in! Gimmy Focus voor overdag, helpt mij voor de dingen niet zo gehaast te doen.
1 minpunt is, is dat als je voor abbonement kiest( en die wil ik graag )dat je dan met PayPal moet betalen. Begrijpelijk maar mijn kaart nummer wordt niet geaccepteerd.
Erg jammer voor ons.
Maar voor de rest weg blij met jullie ... al veel geprobeerd! Chapeau!

GIMMY からの回答
Ik heb maandag 31 maart al een bestelling geplaatst en tot heden nog steeds niet ontvangen. Vind dit een beetje jammer

GIMMY からの回答
Had er een hard hoofd in, had al zoveel geprobeerd, dus toch maar besteld.
Werd s,nachts wakker tot mijn verbazing viel ik weer in slaap,2e dag het zelfde.
Na een week sliep gewoon door, en uitgerust wakker.
Het is een top product, een echte aanrader.

GIMMY からの回答
Mijn zoon gebruikt het nu een maand. Hoop dat het voor hem werkt om wat meer gefocust te zijn op school.

GIMMY からの回答
Gooie vitamines, nu eventjes zien als het werk.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。