Echt superfan van de GIMMY gummies! ð Ze zijn niet alleen mega lekker (wat al een win is), maar ook super gemakkelijk om dagelijks te nemen. Als sporter merk ik echt dat ze mij helpen met mijn en... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Slechte smaakbeleving en abonnement 'gegijzeld' door kortingIk heb de Focus tabletten voor mijn zoontje besteld. Helaas vindt hij de smaakbeleving totaal niet prettig en weigert hij ze in te nemen, wa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik geloof oprecht dat de gummies hun werk doen. Er is wat mij betreft echter nog wel werk aan de winkel qua geur en substantie. Alles went, maar de gummies stinken en blijven overal aan plakken, inclu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Iâve been using GIMMY gummies for a few weeks now, and I am genuinely impressed by the results. The Better Sleep gummies have become a lifesaver; I fall asleep much faster and wake up feeling... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De enige gummies met een dosering gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
Wij maken vitaminegummies die zowel lekker als effectief zijn. Ontwikkeld door apothekers, suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.
Ons assortiment vitaminegummies is opgebouwd rond concrete behoeftes:
Onze apothekers stelden bundeldeals samen voor een eenvoudige routine:
Ons team helpt je graag met vragen over gebruik, combinaties en abonnementen.
Deze pagina is opgesteld door GIMMY als bedrijfsprofiel ter ondersteuning van klantreviews.
Gratis en snel thuisbezorgd
ãã«ã®ãŒ

顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Mijn dochter van 9 neemt al 3 weken de gimmy's focus en stress. Helaas merken we niets van verandering. Ze is zelf heel erg teleurgesteld want ze dacht echt dat ze verbetering ging merken. Ze heeft nog steeds veel stress en kan zich nog even moeilijk concentreren. Ik had gehoopt op toch zeker een kleine verbetering.
Ze vindt ze wel lekker.

GIMMY ããã®åç
Fijne site, snelle levering en gaat er iets niet helemaal zoals het zou moeten, komt de hele vriendelijke klantenservice met een goede oplossing. Hier een hele tevreden klant!

GIMMY ããã®åç
De slaap gimmy werkt echt goed! We zijn er heel blij kee.

GIMMY ããã®åç
Na een maand te proberen heb ik een abonnement genomen op Deep Sleep. Het inslapen gaat veel sneller ook wanneer ik âs nachts wakker word. Top.

GIMMY ããã®åç
Ik ben heel tevreden over de pillen voor te slapen als ook de pillen voor naar de wc te gaan kan regelmatig gaan en geen pijn meer om stoelgang te maken

GIMMY ããã®åç
Gekocht v jongen v 9 jaar erg druk met weinig concentratie in de klas!
Nu 1 week focus aan het slikken,maar we merken nog niks!
Welke termijn kunnen resultaat verwachten?

GIMMY ããã®åç
Ik vond het heel spannend om na de vakantie weer aan het werk te gaan. Ik was al een paar dagen aan het piekeren over alle nieuwe projecten en de mailtjes die ik gemist had. Een vriendin raadde GIMMY No Stress aan. Ik neem ze nu al een tijdje en merk dat ik veel minder stress heb voor alle deadlines. Bedankt, GIMMY!

GIMMY ããã®åç
Voor mij zijn het gewoon dure snoepjes na 2 weken geen verbetering voor mijn slaap.

GIMMY ããã®åç
Ik zoek online naar gebruikerservaringen van A. Vogel Dormeasan, een slaapmiddel op basis van kruiden en helemaal bovenaan staat Gimmyvitamins.com met 'bijwerkingen en review'.
Als ik dan ga lezen zie ik hoe de negatieve aspecten bijna ongemerkt de overhand krijgen. Bijvoorbeeld hier:
'Hoewel A. Vogel Dormeasan Nachtrust een natuurlijk middel is, kunnen sommige gebruikers bijwerkingen ervaren. Mogelijke bijwerkingen zijn:
- Maag- en darmklachten: Sommige gebruikers melden lichte spijsverteringsproblemen na inname.
- Vermoeidheid overdag: Bij te hoge dosering kan er een gevoel van sufheid optreden.
- Allergische reacties: In zeldzame gevallen kunnen sommige ingrediënten een allergische reactie veroorzaken.
- Het wordt afgeraden A. Vogel Nachtrust te combineren met andere slaapmedicatie zonder overleg met een arts.
En iets verderop: 'Hoewel de meeste reviews positief zijn, ervaren sommige gebruikers weinig effect of lichte bijwerkingen. Dit verschilt per persoon en situatie.'
Maar dan komt de aap uit de mouw. Gimmy verkoopt zelf een slaapmiddel en begint dat hier op te hemelen in aanloop naar zijn eigen webshop, waar een potje Gimmy Deepsleep te koop is voor het drievoudige van A. Vogel Dormeasan, waarbij Gimmy overigens niet vermeldt wat de inhoud van dat potje is en wat de werkzame bestanddelen zijn. Niets over te vinden! 30 tabletten A. Vogel Dormeasan zijn te koop voor â¬13,95 en een onbekende hoeveelheid van het Gimmy middel kost je â¬39,95.
Als je dan naar gebruikservaringen gaat zoeken dan verschillen Dormeasan en Gimmy niet vermeldenswaard. Er is een groep die er baat bij zegt hebben en er zijn mensen die er niets van merken. Ik kan overigens niemand vinden die maagklachten meldt van Dormeasan. Misschien hebben Gimmy's marketeers de verplichte bijsluiter van Domeasan 1 op 1 overgeschreven? Ook de waarschuwing het middel niet op eigen houtje samen met andere slaapmiddelen te gebruiken wijst daar sterk op: zo'n waarschuwing is standaard in een bijsluiter.
Over de bestanddelen van Gimmy en de bijwerkingen kan ik op de Gimmy-site niets vinden.
Mijn conclusie is dat Gimmy onder het valse uiterlijk van een review een concurrent probeert te beschadigen en je zijn eigen middeltje veel te duur aan te smeren.
Ik noem dat laf, achterbaks en onbetrouwbaar en ik moet even op zoek naar een ander middeltje, want de handelspraktijken van Gimmy maken me misselijk.
Aanvulling: als ik nog een paar keer doorklik en scroll op kan ik na enig zoeken de inhoud van een potje (60 gummies tegen 60 dragees bij A Vogel) en de ingrediënten vinden, overigens een onduidelijk lijstje met veel chemische namen van zoet- vul-, smaak-, conserveermiddelen, vitamines en valeriaan. Dit verandert niets aan mijn conclusies, die immers over het recenseren van een concurrent gaan.
De reactie van Gimmy hieronder laat zien dat hij er echt niets van begrijpt: het is raar om te denken dat jij een review over een product van je concurrent kan publiceren en dat die dan geloofwaardig zou zijn. Gimmy's teksten over "zowel de positieve als de mogelijke minder aangename kanten van producten laten zien", "mensen een correct beeld geven" en "transparant willen zijn" zijn ongeloofwaardig omdat Gimmy een belang heeft.

GIMMY ããã®åç
Ik heb de No Stress-variant besteld, nadat ik al lange tijd de Deep Sleep- en Energy-gummies gebruik. Ongelofelijk tevreden van de werking van alle drie de gummies. Ik ben fan! :) De vitaminen worden ook snel geleverd nadat je ze besteld hebt bij Gimmy.

GIMMY ããã®åç
Ik koop de focus en stress gummies voor mijn zoon (examens). Hij vroeg zelf om ze te herbestellen. Dus dat wil zeggen dat ze helpen. Snelle levering ook.

GIMMY ããã®åç
Dit middel werkt enigszins om beter in slaap te vallen, maar zeker niet om door te slapen. Nu een aantal keren gebruikt. Helaas wordt niet beter. Te duur als je dit moet blijven gebruiken.

Ik merk niet veel.
Kan aan mij liggen.
Slapen nog steeds moeilijk.
Ze zijn wel lekker maar doet verder weinig.
Ik raak inmidells gewend produkten te bestellen zonder resultaat.
Is gewoon mijn fout om alles te geloven.
Gisteren 3 snoepjes gegeten en dan lichtelijk stoned.
Wel jammer ivb prijs.
Volgende keer gewoon naar coffeeshop.(ook goedkoper).

GIMMY ããã®åç
Ik stelde via een advertentiereactie op Facebook een kritische vraag over hun Sleep Gummies. Mijn opmerking was beleefd en inhoudelijk: ik vroeg waarom hun product zo duur is in vergelijking met gewone melatonine en valeriaan, die elders voor een fractie van de prijs beschikbaar zijn. Het antwoord was oppervlakkig (âonze gummies zijn lekker en handig in gebruikâ) en nadien werd mijn opmerking verwijderd en mijn account geblokkeerd. Dat vond ik teleurstellend. Als klant verwacht je transparantie, niet het wegfilteren van kritische vragen. Het product zelf bevat geen unieke ingrediënten, maar wordt wel verkocht aan een premiumprijs. Op basis van mijn ervaring stel ik me vragen bij hun aanpak en de waarde die ze werkelijk bieden.

GIMMY ããã®åç
Ik lees vooral dat het een snelle levering heeft,en een fijne klantenservice,maar weinig over de effecten van gimmy focus.
Mijn zoontje van 6 heeft weinig focus,en erg warrig in zijn hoofd.
Zal dit helpen?

GIMMY ããã®åç
voor het eerst in jaren geen last van het verzetten van de klok in april

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã