Banner for GIMMY

GIMMY レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Echt superfan van de GIMMY gummies! 😍 Ze zijn niet alleen mega lekker (wat al een win is), maar ook super gemakkelijk om dagelijks te nemen. Als sporter merk ik echt dat ze mij helpen met mijn en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Slechte smaakbeleving en abonnement 'gegijzeld' door kortingIk heb de Focus tabletten voor mijn zoontje besteld. Helaas vindt hij de smaakbeleving totaal niet prettig en weigert hij ze in te nemen, wa... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik geloof oprecht dat de gummies hun werk doen. Er is wat mij betreft echter nog wel werk aan de winkel qua geur en substantie. Alles went, maar de gummies stinken en blijven overal aan plakken, inclu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I’ve been using GIMMY gummies for a few weeks now, and I am genuinely impressed by the results. The Better Sleep gummies have become a lifesaver; I fall asleep much faster and wake up feeling... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

GIMMY に぀いお

圓該䌁業による蚘述

GIMMY logo

Vitaminegummies ontwikkeld door apothekers

De enige gummies met een dosering gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

GIMMY vitaminegummies

Supplementen die je met plezier inneemt

Zelfzorg mag zachter, menselijker en fijner.

Wij maken vitaminegummies die zowel lekker als effectief zijn. Ontwikkeld door apothekers, suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.

• Ontwikkeld door apothekers
  • Suikervrij, natuurlijk & vegan
  • Wetenschappelijk onderbouwde formules

Bezoek onze webshop

GIMMY producten

Een gummy voor elke levensstijl

Ons assortiment vitaminegummies is opgebouwd rond concrete behoeftes:

• Slaap
  • Haar & nagels

Ontdek onze gummies

GIMMY Plus

GIMMY Plus+ abonnement

Altijd jouw favoriete gummies in huis.

• 25% vaste korting
  • Altijd gratis verzending
  • Flexibele leveringen
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Opzegbaar na 2 leveringen

Meer over GIMMY Plus+

GIMMY bundels

Voordelige bundels voor jouw doelen

Onze apothekers stelden bundeldeals samen voor een eenvoudige routine:

• Productivity Bundle
  • Zen Bundle
  • Active Lifestyle Bundle
  • Balance Bundle
  • Feel Good Bundle

Bekijk alle bundels

GIMMY klantendienst

Persoonlijke ondersteuning

Ons team helpt je graag met vragen over gebruik, combinaties en abonnementen.

Contacteer ons

Deze pagina is opgesteld door GIMMY als bedrijfsprofiel ter ondersteuning van klantreviews.

Onze bezorgingsbelofte

Gratis en snel thuisbezorgd

Vandaag besteld? Morgen in huis!

連絡先

Promotion box for GIMMY

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 176ä»¶

レビュヌを曞く

Geen effect

Je merkt echt totaal niets van deze focus gummies. De volgende Insta hype.

Beste Bart,

Jammer om te horen dat je geen effect merkt bij onze Focus Gummies.

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit een supplement is en geen medicatie. Het ondersteunt het lichaam op een natuurlijke manier, maar werkt niet bij iedereen op exact dezelfde manier of op hetzelfde tempo. Factoren zoals voeding, slaap, stress en je algemene gezondheid spelen een grote rol.

Mocht je willen, mag je ons altijd even contacteren via info@gimmy.be, dan zoeken we graag mee naar een oplossing.

5぀星のうち5の評䟡

Ontdekt bij kern in balans

Ontdekt bij kern in balans vitaminen, dan gaan opzoeken wat ze nog in het gamma hadden stress en deep sleep nu geprobeerd en het werkt minder stress en slapen gaat ook beter

Hi Carla,

Bedankt voor je review.

Heel leuk om te zien dat je fan bent van de Deep Sleep, No Stress, Multivit en Focus Gummies. We zijn blij dat we je kunnen helpen en staan altijd voor je klaar.

🩷 Laura van GIMMY

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering van een goed produkt

2026幎2月2日

Hi Kim,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je fan bent van de Deep Sleep Gummies en de snelle levering.

We staan altijd voor je klaar via info@gimmy.be indien je vragen hebt.😊

Duidelijke communcatie over

Duidelijke communcatie over beschikbaarheid en levering. Nu hopen dat ze echt zo goed werken voor mijn zoontje zijn vermogen om te concentreren op school...

Hi MichÚle,

Bedankt voor je review over onze communicatie!

Ik reageerde trouwens op je mailtje van gisteren. Het is weer mogelijk om een abonnement te nemen op de Focus Gummies.😊

Teleurstelling, geldverspilling

Totaal geen effect na gebruiken van gimmy focus en immunity bij mijn zoon van 11 jaar. Geldverspilling

Hi Rana,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent.

Zowel onze Focus als Immunity gummies zijn supplementen die het lichaam ondersteunen op langere termijn.
Vitamines en ondersteunende nutriënten hebben tijd nodig om hun werking op te bouwen in het lichaam. Daarom raden we aan om ze consequent dagelijks te gebruiken gedurende meerdere weken om een verschil te kunnen beoordelen.

Daarnaast reageert elk lichaam anders, zeker bij kinderen in volle groei. Factoren zoals voeding, slaap, hormonen en algemene gezondheid spelen ook een grote rol in concentratie en weerstand.

Als je wil, mag je ons altijd even mailen via info@gimmy.be, dan kijken we graag met je mee en geven we je persoonlijk advies.

5぀星のうち1の評䟡

Het werkt niet bij mijn zoon of

Het werkt niet bij mijn zoon of kleindochter het maakt hun hyper drukker weet niet of ik iets verkeerd deed maar ik merk niks

2026幎1月29日

Hi Suzy,

Bedankt voor je review.

We begrijpen dat het verwarrend is wanneer je niet het effect ziet dat je verwacht. Onze No Stress Gummies bevatten echter geen suiker en geen stimulerende stoffen.

De formule bestaat uit citroenmelisse, L-theanine, GABA en vitamine B11. Deze ingrediënten veroorzaken geen extra energie of onrust. Wanneer iemand toch drukker lijkt, is dat meestal toeval of spelen er andere factoren mee (stress, overprikkeling, leeftijd
). Elk lichaam reageert bovendien anders op supplementen.

We helpen je graag verder om samen te bekijken wat hier kan meespelen. Je mag ons altijd rechtstreeks contacteren via info@gimmy.be. We staan voor je klaar.

🩷 Laura van GIMMY

5぀星のうち5の評䟡

Deep sleep voor het eerst geprobeerd

Deep sleep voor het eerst geprobeerd deze week
Kan nog niet goed beoordelen daarvoor is het te vroeg maar ik denk dat het de goede kant opgaat
Heel tevreden over de vlugge bezorging
S avonds besteld en s anderendaags geleverd

2026幎1月26日

Hi Christine,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de gummies snel bezorgd werden en dat het de goede kant opgaat met je nachtrust.😊

We staan altijd voor je klaar via info@gimmy.be indien je nog vragen hebt.

5぀星のうち2の評䟡

Ik word nog steeds wakker in de nacht

Ik word nog steeds wakker in de nacht en kan dan nog niet direct terug inslapen!

2026幎1月22日

Dag Rita,

Dankjewel om je ervaring te delen.

Bij sommige mensen heeft het lichaam wat meer tijd nodig om effect te voelen. Toen je deze review schreef, had je de gummies nog maar 4 keer gebruikt, dus geef het zeker nog even tijd.
Omdat het om een voedingssupplement gaat en niet om medicatie, werkt het ondersteunend en bouwt het effect zich vaak geleidelijk op. We raden aan om ze dagelijks en consequent te blijven gebruiken voor het beste resultaat.

Stuur ons gerust een mailtje op info@gimmy.be indien je nog vragen hebt.

5぀星のうち1の評䟡

Helpt je niet om beter te slapen

Heb de gimmy’s deep sleep aangeschaft maar deze hebben totaal geen effect op mijn slaap! Ze smaken goed maar kleven aan mekaar on het potje. Je slaapt er echt niet beter door. Zijn dure, bedrieglijke dromen in een potje

2026幎1月22日
自発的なレビュヌ

Goedemorgen,

Bedankt om je ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat je niet het effect hebt ervaren waarop je had gehoopt.

Slaap is een complex proces en wordt beïnvloed door veel factoren zoals stressniveau, schermgebruik, hormonale schommelingen en levensstijl. Onze Deep Sleep Gummies zijn samengesteld door apothekers met onderbouwde ingrediënten die het natuurlijke slaapproces ondersteunen. Toch reageert elk lichaam anders en soms vraagt het wat tijd of een aangepaste routine voor je verschil merkt.

Wat betreft het kleven in het potje: onze gummies bevatten geen kunstmatige coatings, waardoor ze bij temperatuurschommelingen wat aan elkaar kunnen plakken. Dit heeft geen invloed op de werking, maar we begrijpen dat dit minder praktisch is. Een tip is om ze op een droge, koele plaats of in de koelkast te bewaren en het potje telkens goed af te sluiten.

We vinden het jammer dat je teleurgesteld bent en nemen je feedback zeker mee. Stuur ons gerust even een bericht via info@gimmy.be, dan bekijken we graag samen hoe we dit voor je kunnen oplossen.

5぀星のうち3の評䟡

Mooi aanbod aan producten maar te veel marketing en te weinig klantvriendelijk

Mooi aanbod aan producten, maar jullie sturen veel te veel mails uit. Elke keer ik twijfel om te kopen sturen jullie reminders uit dat mijn bestelling nog niet werd geplaatst. Komt wat "pushy" over. En wat ik niet kan appreciëren is telkens ik een bestelling heb geplaatst (bijv. met 10% korting of geen korting), jullie mij een mail sturen met 15% korting. Dat is absoluut niet klantvriendelijk. Ik zal in de toekomst dus uitkijken naar alternatieve producten daar ik dit nu al twee keer meemaakte en echt niet kan appreciëren.

2026幎1月14日

Beste Ingrid,

Bedankt om de tijd te nemen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te horen dat onze communicatie voor jou als te frequent en te pushy is overgekomen. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. We nemen je feedback hierover zeker mee en bekijken hoe we onze mails beter kunnen afstemmen op wat onze klanten als aangenaam ervaren.

Wat de kortingsmails betreft: wanneer je na een bestelling een promotionele mail ontvangt, geldt die korting meestal voor een ander product dan het product dat je net bestelde. Zo willen we klanten de kans geven om ook andere formules te ontdekken. We begrijpen echter volledig dat dit anders kan aanvoelen, en ook dat signaal nemen we mee.

Dank je wel voor je eerlijkheid. Jouw feedback helpt ons om te blijven verbeteren. 😊

5぀星のうち5の評䟡

De gummy's smaken heel lekker, maar wel best duur

De gummy's smaken heel lekker,
Ik gebruik ze nu een paar dagen en merk wel degelijk verschil. Eerder was ik snel afgeleid. Maar nu ik de focus variant gebruik heb ik het idee daadwerkelijk beter te kunnen focussen. Ik vind ze wel best duur.

2026幎1月13日

Hi Lotte,

Bedankt voor je fijne review.

Leuk om te horen dat de Focus Gummies je helpen om je beter te concentreren.

Hele snelle levering

Hele snelle levering. Doet wat het moet doen en is een natuurlijk product.
Ik slaap veel beter in .en slaap nu ook weer volledig door
Dikke merci 💕

Hi Isabel,

Bedankt voor je lieve review!

Fijn dat de GIMMY Deep Sleep Gummies je helpen om sneller in slaap te vallen en beter door te slapen. Daar doen we het voor.😊

Nooit meer kopen

Nooit meer kopen. Het werkt niet. De Gimmy zitten aan elkaar geplakt. Je krijgt ze niet uit doosje tenzij je een schaar of een schroevendraaier pakt

2025幎11月17日

Hi Judith,

We vinden het erg jammer dat je deze ervaring had met onze gummies. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

De gummies kunnen door de warmte (van de chauffage) soms aan elkaar kleven. Sommige mensen vinden het fijn om ze in de koelkast te bewaren, want dan worden ze iets harder en kleven ze minder. Misschien helpt dat voor jou ook. 😊

Wat betreft de werking: ieder lichaam reageert anders op natuurlijke ingrediënten, waardoor het effect per persoon kan verschillen.

We hebben je een mailtje gestuurd om je verder te helpen.

Snel en goed ontvangen

Snel en goed ontvangen

2026幎1月13日

Hi Fatima,

Bedankt voor je review.

Fijn dat je je Deep Sleep Gummies snel ontving.

Laat ons gerust weten hoe we er een 5-sterrenervaring van kunnen maken. 😊

5぀星のうち3の評䟡

De review komt te vroeg

De review komt te vroeg! Het enige wat ik kan zeggen is dat de vitamines lekker smaken en een fijne textuur hebben!

Hey Joke,

Bedankt voor je review.

Voedingssupplementen hebben inderdaad even tijd nodig om optimaal te werken. Indien je binnenkort verbetering merkt, zouden we het natuurlijk enorm waarderen als je je review in de nog wil aanpassen.😊

Blij mee!

Deze gummies werken heel goed bij mijn zoontje,veel meer concentratie

2026幎1月8日

Hi Janka,

Bedankt voor je review!

We zijn blij dat de GIMMY Focus Gummies je zoontje helpen om zich beter te concentreren. Daar doen we het voor.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Netjes verpakt. De gummies zijn goed van smaak. Mijn dochter is er blij mee en ik ook.

2026幎1月9日

Hi!

Fijn om te horen dat de gummies snel geleverd worden en netjes verpakt waren.

We zijn blij dat jullie blij zijn met de Deep Sleep, No Stress en Energy Gummies. 😊

Super tevreden

Super tevreden. Het doet wat het moet doen!

2026幎1月7日

Hey Marloes,

Bedankt voor je leuke review van de Focus en Deep Sleep Gummies.

Fijn dat ze doen wat ze beloven.😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。