Banner for GIMMY

GIMMY レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Echt superfan van de GIMMY gummies! 😍 Ze zijn niet alleen mega lekker (wat al een win is), maar ook super gemakkelijk om dagelijks te nemen. Als sporter merk ik echt dat ze mij helpen met mijn en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Slechte smaakbeleving en abonnement 'gegijzeld' door kortingIk heb de Focus tabletten voor mijn zoontje besteld. Helaas vindt hij de smaakbeleving totaal niet prettig en weigert hij ze in te nemen, wa... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik geloof oprecht dat de gummies hun werk doen. Er is wat mij betreft echter nog wel werk aan de winkel qua geur en substantie. Alles went, maar de gummies stinken en blijven overal aan plakken, inclu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I’ve been using GIMMY gummies for a few weeks now, and I am genuinely impressed by the results. The Better Sleep gummies have become a lifesaver; I fall asleep much faster and wake up feeling... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

GIMMY に぀いお

圓該䌁業による蚘述

GIMMY logo

Vitaminegummies ontwikkeld door apothekers

De enige gummies met een dosering gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

GIMMY vitaminegummies

Supplementen die je met plezier inneemt

Zelfzorg mag zachter, menselijker en fijner.

Wij maken vitaminegummies die zowel lekker als effectief zijn. Ontwikkeld door apothekers, suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.

• Ontwikkeld door apothekers
  • Suikervrij, natuurlijk & vegan
  • Wetenschappelijk onderbouwde formules

Bezoek onze webshop

GIMMY producten

Een gummy voor elke levensstijl

Ons assortiment vitaminegummies is opgebouwd rond concrete behoeftes:

• Slaap
  • Haar & nagels

Ontdek onze gummies

GIMMY Plus

GIMMY Plus+ abonnement

Altijd jouw favoriete gummies in huis.

• 25% vaste korting
  • Altijd gratis verzending
  • Flexibele leveringen
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Opzegbaar na 2 leveringen

Meer over GIMMY Plus+

GIMMY bundels

Voordelige bundels voor jouw doelen

Onze apothekers stelden bundeldeals samen voor een eenvoudige routine:

• Productivity Bundle
  • Zen Bundle
  • Active Lifestyle Bundle
  • Balance Bundle
  • Feel Good Bundle

Bekijk alle bundels

GIMMY klantendienst

Persoonlijke ondersteuning

Ons team helpt je graag met vragen over gebruik, combinaties en abonnementen.

Contacteer ons

Deze pagina is opgesteld door GIMMY als bedrijfsprofiel ter ondersteuning van klantreviews.

Onze bezorgingsbelofte

Gratis en snel thuisbezorgd

Vandaag besteld? Morgen in huis!

連絡先

Promotion box for GIMMY

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 176ä»¶

レビュヌを曞く

Gimmy Gummie Focus, sleep and energy

Alles netjes binnen termijn geleverd.
De gummies zijn voor kids ok, voor volwassenen (mezelf) ben ik minder fan van de textuur en zoete smaak.
Of de supplementen doeltreffend zijn, dat kan ik nog niet zeggen.

Dag Jasmine,

Fijn dat alles op tijd geleverd werd en dat de kids de gummies lekker vinden.

We hopen dat jullie binnenkort ook fan zijn van de werking. Mocht dat zo zijn, zouden we het natuurlijk enorm waarderen als je je review in de toekomst nog wil aanpassen.😊

💛Laura van GIMMY

Het helpt zo te merken

Ik merk aan mijn zoon dat het werkt

Hi Iris,

Leuk om te horen dat de Focus Gummies je zoon helpen. 😊

🩵Laura van GIMMY

5぀星のうち4の評䟡

Super levering in de Bpost afhaal

Super levering in de Bpost afhaal boxen, echte aanrader voor werkende mensen of mensen met korte tijden thuis!

2026幎1月6日

Hi Evelyn,

Leuk dat je fan bent van de Bpost afhaalboxen!

Ik stuurde je een mailtje om te vragen hoe we hier een 5-sterrenreview van kunnen maken. 😊

💙Laura van GIMMY

snelle levering

snelle levering, verder kunnen we nog niet veel vertellen over de resultaten van de focus gimmy maar dochter vindt ze in ieder geval wel lekker

Hi Ellen,

Bedankt voor je review!

Fijn dat de gummies snel geleverd werden. Hopelijk merken jullie ook snel resultaat. Houd ons gerust op de hoogte.

🩵Laura van GIMMY

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt en lieve klantenservice.

Hi Jelke,

Bedankt voor je lieve review.

Leuk dat de Balance Bundle en No Stress Gummies snel verzonden werden en dat je goed geholpen bent door de klantenservice.

snelle service

snelle service, goede smaakt. Nu al tevreden. ik ben ook benieuwd naar de werking op termijn.

Hi Melissa,

Bedankt voor je review over de service en smaak!

Houd ons gerust op de hoogte van de werking van de Balance Bundle.

Good

Fast end good service

Hi Raquel,

Thanks for your review about the Focus Gummies and the service.

🩵 Laura from GIMMY

5぀星のうち4の評䟡

Heb de focus voor mijn dochtertje

Heb de focus voor mijn dochtertje gekocht die adhd heeeft. Ze vind het heel lekker. Gebruik het nu al 2 weken moet wel toegeven merk nog geen verschil. Misschien is het nog te vroeg, dat kan.

2025幎12月19日

Hey Mona,

Bedankt voor je review! Fijn dat je dochter de Focus Gummies lekker vindt.

Bij sommige mensen kan het inderdaad wat langer duren vooraleer ze een groot verschil merken.
We hopen ook dat je tegen het einde van het potje verbetering begint te voelen. Mocht dat zo zijn, zouden we het natuurlijk enorm waarderen als je je review in de toekomst nog wil aanpassen.

Pas net begonnen met Deep Sleep Gimmy

Gebruik de Deep Sleep Gimmy pas enkele dagen, dus kan er nog niet zo veel over zeggen (vandaar drie sterren). Mijn Apple watch registreert hoe lang mijn diepe slaap is, die is vaak maar een half uur, terwijl het anderhalf tot twee uur zou moeten zijn. Vandaar dat ik dit product heb aangeschaft, maar ik zie nog geen verbetering. Ik maak het potje leeg met twee per dag voor het slapen gaan en hopelijk komt er verbetering. Dan wil ik best doorgaan en nieuwe bestellen en anders is het jammer maar helaas.

2025幎12月29日

Hi Marcel,

Bedankt voor je review.

We duimen alvast met je mee voor meer rust en een betere nachtrust. Mocht je in tussentijd nog vragen hebben, helpen we je graag verder.

💙 Laura van GIMMY

5぀星のうち1の評䟡

Focus gummies helpen niet

Focus gummies helpen niet, bij geen van de 2 kids en nu hang ik ook nog eens vast aan een abonnement, nog nooit meegemaakt dit

2025幎12月29日

Hi An,

Bedankt voor je review.

Ik heb je een mailtje gestuurd om je te helpen.

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling was snel in huis

Bestelling was snel in huis. Alles oké.

2025幎12月8日

Hi Bernie,

Fijn dat je Focus en Hair & Nails Gummies snel geleverd werden en dat je tevreden bent.

Alles in orde

Al enkele keren besteld en altijd in orde.

2025幎11月21日

Hi Dominique,

Bedankt voor je review.
Wat fijn dat alles steeds in orde was!

💛 Laura van GIMMY

Topproduct

Snelle levering.
Al heel tevreden over de no-stress.
Benieuwd naar het effect van de focus.

2025幎12月4日

Hi Sara,

Bedankt voor je review!

Fijn dat de gummies snel geleverd worden. We doen ons best om alles steeds zo snel mogelijk in te pakken en te verzenden.😊

We hopen dat je even tevreden zal zijn over de Focus Gummies als over de No Stress Gummies. Houd ons zeker op de hoogte!

5぀星のうち3の評䟡

ik gebruik het nog te kost om dat goed

ik gebruik het nog te kost om dat goed te kunnen beoordelen.

2025幎12月3日

Hi Lourens,

Bedankt voor je review.

Dat klopt! Supplementen hebben soms wat tijd nodig vooraleer ze een optimaal resultaat tonen.

Ik heb je een mailtje gestuurd om te peilen naar je verwachtingen. Ik kijk uit naar je reactie!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。