Bedste investering nogensinde Vi kÞbte et aircondition anlÊg af SÞren fra Glad Energi, og vi har fÃ¥et fuld valuta for pengene. AnlÊgget blev leveret og installeret som aftalt, og nu kÞrer... ãã£ãšèŠã
Glad energi mÞdte ind som aftalt, gennemgik opgaverne med mig,som hurtigt blev udfÞrt de gennemgik med mig hvad de havde udfÞrt Rydder op efter sig tog affald med ud i bilen Meget positiv oplev... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et monteret en Panasonic varmepumpe af SÞren fra GladEnergi i vores sommerhus i Vejby. Vi er ovenud tilfredse med alt fra kommunikationen inden, rÃ¥dgivningen, den korte ventetid, montagen og... ãã£ãšèŠã
Vi kontaktede Glad Energi, med henblik pÃ¥ installation af varmepumpe. Vi aftalte et besÞg, hvor firmaet kunne fortÊlle hvad de kunne levere. Vi blev godt vejledt, ved Glad Energis besÞg. Vi oplevede... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
- gladenergi.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vi fik en professionel stykke arbejdeâŠ
Vi fik en professionel stykke arbejde udfÞrt , at så Bente og SÞren er utroligt tiltalende er bare et stort plus .
Havde kontaktet tre firmaer . SÞren var den eneste der kom ud til huset for at se og give gode råd .
Har lige haft service til voresâŠ
Har lige haft service til vores varmepumpe. Som altid kommer gladenergi og udfÞrer et meget professionelt arbejde.
De varmeste anbefalinger herfra
Super god vejledning til den bedsteâŠ
Super god vejledning til den bedste lÞsning og bedste pris , smuk installation. OplÊring i brug og vedligehold.
Kan kun anbefale.
Super service
Super service, fik opsat vores varmepumpe, nummer to, på rekordtid, fra bestilling til udfÞrelse. Hurtigt og effektivt, igen.
Super service
Super service. Glad Energi kom fÞrst ud og vurderede opgaven og gav et tilbud. Det gÞr at man fÞler sig i gode hÊnder. Installation blev udfÞrt professionelt derefter. Kan klart anbefales.
Bedste kÞbsoplevelse lÊnge
Bedste kÞbsoplevelse lÊnge, SÞren og Bente er udover det utrolig sÞde, punktlige, hjÊlpsomme og grundige. De har forstand på det produkt de sÊlger, man bliver godt klÊdt på ift at bruge sin varmepumpe energieffektivt, jeg giver dem mine bedste anbefalinger . IÞvrigt er prisen også konkurrencedygtig. Tak for den gode oplevelse, jeg elsker allerede min varmepumpe og ville Þnske jeg havde kÞbt den noget fÞr
UsÊdvanlig professionel indsats, meget venlig, nÊrvÊrende og uhyre instruktiv.
UsÊdvanlig professionel indsats, meget venlig, effektiv og instruktiv.
Super profesionelle og service i topâŠ
Super profesionelle og service i top ðð
Levering til tiden og god service efterâŠ
Levering til tiden og god service efter installation.
Kompetent og god service
Kan helt klart anbefales.
Vi kontaktede Glad Energi, med henblik på installation af varmepumpe. Vi aftalte et besÞg, hvor firmaet kunne fortÊlle hvad de kunne levere.
Vi blev godt vejledt, ved Glad Energis besÞg. Vi oplevede intet pres eller forsÞg på overtalelse, kun god vejledning. Vi var ikke lÊnge om, at beslutte os for Glad Energi. Havde selvfÞlgelig også undersÞgt, andre mulige firmaer.
Kan kun give de bedste anbefalinger. Hvis muligt havde vi givet 6 stjerne :-)
Super god servicere
Super god servicere , kompetent og professionel firma .
Utrolig empatisk mennesker , skÞnt at se hvordan de arbejder sammen .
Kan kun anbefale firmaet og det er nu anden gang jeg har fået instaleret en varme pumpe .
Firma navnet passer perfekt til dette firma .
Glad energi
Glad energi er ikke kun navnet på firmaet. Det er også sådan man oplever dem. Serviceminded og godt humÞr. Og fagligheden var også i top. Meget omhyggelige med både installation og rengÞring efterfÞlgende. Både varmepumpe og app fungerer helt perfekt.
Tak for godt samarbejde :-)
TillidsvÊkkende og professionelt heleâŠ
TillidsvÊkkende og professionelt hele vejen rundt.
Vi fÞlte os godt vejledt og i gode hÊnder.
Vi anbefaler gladeligt Gladenergi.
Super service. Jeg vil helt klart anbefale demðð
Super service. Jeg vil helt klart anbefale demðð
Kan varmt anbefale Gladenergi
Kan varmt anbefale Gladenergi. Har fået opsat en HERO varmepumpe. Super service og hurtige tilbagemeldinger på spÞrgsmål. OpsÊtningen af varmepumpen inde som ude er bare perfekt.
Tak for en professionel og hurtigâŠ
Tak for en professionel og hurtig service på vores Panasonic luft-luft varmepumpe.
Professionel vejledning og hurtigâŠ
Professionel vejledning og hurtig service. Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale GLAD ENERGI.
Hurtigt og professionelt udfÞrtâŠ
Hurtigt og professionelt udfÞrt arbejde, herunder god rådgivning.
Svend Bistrup
Anbefaler G-Energi.
Prof. vejledning i valg af varmepumpe - hurtig ekspeditionstid fra valg til opsÊtning - kom til aftalt tid - fin afdÊkning af mÞbler - god vejledning og tid til instruktion i brug af varmepumpens funktioner og App - utrolig flot rengÞring/oprydning efter opsÊttelse.
At varmepumpens design er flot er et yderlig plus.