Bedste investering nogensinde Vi kÞbte et aircondition anlÊg af SÞren fra Glad Energi, og vi har fÃ¥et fuld valuta for pengene. AnlÊgget blev leveret og installeret som aftalt, og nu kÞrer... ãã£ãšèŠã
Glad energi mÞdte ind som aftalt, gennemgik opgaverne med mig,som hurtigt blev udfÞrt de gennemgik med mig hvad de havde udfÞrt Rydder op efter sig tog affald med ud i bilen Meget positiv oplev... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et monteret en Panasonic varmepumpe af SÞren fra GladEnergi i vores sommerhus i Vejby. Vi er ovenud tilfredse med alt fra kommunikationen inden, rÃ¥dgivningen, den korte ventetid, montagen og... ãã£ãšèŠã
Vi kontaktede Glad Energi, med henblik pÃ¥ installation af varmepumpe. Vi aftalte et besÞg, hvor firmaet kunne fortÊlle hvad de kunne levere. Vi blev godt vejledt, ved Glad Energis besÞg. Vi oplevede... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Markedets bedste!
En fantastisk service og viden. Markedets bedste.
God vejledning fÞr valg af varmepumpe
God vejledning fÞr valg af varmepumpe, Arbejdet professionelt udfÞrt og en efterfÞlgende eminent gennemgang af varmepumpens mange funktioner.
Ros, ros til et professionelt, behageligt, venligt og imÞdekommende firma.
Med venlig hilsen
Os på Klintevej
den 29. juli 2019
Jeg kan ikke komme med noget som ikkeâŠ
Jeg kan ikke komme med noget som ikke allerede er sagt
jeg havde en virkelig positiv oplevelse med Glad Energi
og kan varmt anbefale dem til andre uden problemer.
Kurt Kmetco
Jeg kan varmt anbefale GladEnergi
Jeg kan varmt anbefale GladEnergi. Virkelig god, venlig og kompetent kundeservice hele vejen igennem fra tilbud til installation.
varmepumpe montering super betjening
jeg fik den bedste professionelle rådgivning og montering da jeg kÞbte en HERO Varmepumpe hos Gladenergi.
Godt arbejde og flinke folk.
Fejl montering i 2014 ,manglende drÊn âŠ
Fejl montering i 2014 ,manglende drÊn fÞrst opdages i 2016 ved services.
Folk kan ikke gÞre krav på noget pga Gladenergi's konkurs i 2016 bla bla men SÞren fortsÊtter med Gladenergi med et nyt CVR nr som om intet er sket.
Skam dig SÞren.
Varm anbefaling
Super service. Et opkald
- besÞg dagen efter med supervejledning om placering, - og 3 dage senere installation med flot arbejde og god forståelse for placering af pumpe med fuld respekt for et gammelt sommerhus.
Den bedste og varmeste investering - som et helt nyt hus.
Gir SÞren min bedste og varmeste anbefaling
Lars BÞcker Tisvildeleje
Top Service
Skulle have 2 varmepumper istedet for vores gamle oliefyr. Glad Energi kom ud og hjalp mig med at finde ud af hvor de kunne placeres optimalt. Glad Energi hjalp mig igennem hele processen, med tilskud og Êndring af BBR. Jeg anbefaler Glad Energi uden forbehold.