GLAMRDiP Sverige 🇞🇪 レビュヌ 738

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag rekommenderar alla att prova glamrdip! Det Àr sÃ¥ lÀtt att applicera, hÃ¥ller hur bra som helst och Àr MYCKET billigare Àn att gÃ¥ till salong! Ett kit hÃ¥ller dessutom i evigheter. BestÀllde mitt f... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag Àr vÀldigt nöjd med dippi. LÀtt att jobba med, och fina fÀrger. Kan vara lite svÃ¥r att fÃ¥ bort, tar lite tid. Men sen hÃ¥ller naglarna i ca 4 veckor för mig. Enda nackdelen Àr att basvÀtskan som by... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Testat glamrdip för första gÃ¥ngen oxh gjort mitt andra set pÃ¥ knappt en vecka. Köpte det stora kitet för att fÃ¥ med allt. Bra instruktioner som Àr vÀldigt lÀtta att följa. Naglarna blev jÀttefina! Är... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I’ve been using Glamrdip for almost a year now and I’m honestly so impressed. It’s super easy to use, the results last amazingly well, and it’s so much more affordable than constantly getting sa... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 矎容甚品店

圓該䌁業による蚘述

GLAMRDiP – Perfekta Naglar för Dig Hos GLAMRDiP Àr vÃ¥r mission enkel: Att göra det enkelt och prisvÀrt för dig att fÃ¥ vackra, salongsperfekta naglar hemma. Vi erbjuder innovativa nagelprodukter, inklusive vÃ¥rt populÀra dippulver, som ger lÃ¥ngvariga och glansiga resultat utan behov av UV-lampa. VÃ¥ra vÀrderingar bygger pÃ¥ kvalitet, hÃ¥llbarhet och tillgÀnglighet. DÀrför Àr alla vÃ¥ra produkter veganska, djurvÀnliga och fria frÃ¥n 18 skadliga kemikalier som ofta förekommer i nagelprodukter. Vi tror pÃ¥ att skönhet inte ska kompromissa med hÀlsa eller miljö. GLAMRDiP Àr designat för att passa din unika stil och livsstil. VÃ¥r mission Àr att stÀrka ditt sjÀlvförtroende med produkter som lyfter fram det bÀsta hos dig. Vi erbjuder 30 dagars nöjd-kund-garanti – antingen Àr du nöjd eller sÃ¥ fÃ¥r du pengarna tillbaka. VÃ¥rt mÃ¥l Àr inte bara att leverera produkter, utan ocksÃ¥ att skapa en kÀnsla av exklusivitet och gemenskap kring skönhet och egenvÃ¥rd. Hos GLAMRDiP Àr vi stolta över att göra nagelvÃ¥rd enkelt, roligt och lite mer lyxigt – sÀrskilt för dig. VÀlkommen till GLAMRDiP – dina naglars bÀsta vÀn!

100 % nöjd – eller pengarna tillbaka

Prova 3 manikyrer helt utan risk

Prova 3 manikyrer helt utan risk
Det kan ta nÃ¥gra försök att lÀra sig – och det Àr helt okej. Du fÃ¥r prova vÃ¥rt kit i lugn och ro: FÃ¥r du inte salongsresultat efter 3 manikyrer fÃ¥r du pengarna tillbaka. Tusentals kunder i hela Skandinavien har redan fixat fantastiska naglar hemma – till en brÃ¥kdel av salongspriset. Se Àkta före- och efterbilder och lÀs Àrliga recensioner hÀr: https://glamrdip.se/pages/resultat

4.8

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Bra företag som ger fin kundservice

Bra företag som ger fin kundservice. HjÀlpsam och engagerad personal.

Produkterna Àr enkla att anvÀnda, ger fint resultat och Àr vÀldigt uppskattade av dottern och hennes kompisar.

2026幎4月8日

Nagelpysslare

Är man minsta intresserad av att sjÀlv fixa sina naglar Àr detta en guldgruva! SÃ¥ mycket olika fÀrger att vÀlja mellan, vÀldigt kul!

2026幎4月4日

Great product

Great service and quick delivery. It has been years since I did my nails at a salon and since I got kids I've been more aware and cautious about which products I use and want as chemical-free as possible, so Glamrdip is a Great choice!

Glamrdip has been easy to use and after the third time I've tried the kit at home I feel sooo GLAD about this! I'm far, far away from being a pro at this but actually starts to feel like one. Good instructions and also easy to remove.

If you hesitate.. don't!

2026幎4月7日
5぀星のうち5の評䟡

KÀndes riltigt lyxigt att fÃ¥ hem

KÀndes riltigt lyxigt att få hem produkterna. Bara genom att titta på förpackningen ser man att det Àr en extrem omsorg. Tydliga instruktioner medföljer samt qr kod för att få video instruktioner om man tycker det Àr lÀttare eller om man Àr som jag, vill ha båda. Eftersom det var första gången jag anvÀnt mig av dip pulver blev manikyren inte så bra, för mycket bild så naglarna blev klumpiga och det var mycket att fixa ner. Jag Àr Àndå taggad för att göra nÀsta för att trÀna. Finns så många lÀckra fÀrger att vÀlja på.

LÀtta instruktioner

LÀtta instruktioner att följa, extra plus att det finns videos att kolla med instruktioner. Produkterna Àr lÀtta att anvÀnda och redan efter andra försöket blev det ett bra resultat!

2026幎4月2日

Absolutely love GlamDip

Absolutely love GlamDip! The product is incredibly easy to use, lasts so well, and the colors are beautiful. I genuinely can’t see myself ever going back to regular nail polish again. On top of that, their customer service is excellent — always quick, friendly, and genuinely helpful. Highly recommend!

2026幎4月6日

Really good products

Really good products, easy to use and works as described. Used polygel nails before trying dippi/glamrdip and now I'll never go back. Super nice colours ♡ It does take longer for me to get them removed than it says, it is a little tricky and I haven't figured out a good way with the remover liquid. But filing them off works ofc and I'm cool with that :)

2026幎4月6日

100% nöjd🫶❀✚

Jag Àr verkligen 100% nöjd med Glamrdip!🫶 KundtjÀnsten Àr toppen, de svarar snabbt, personligt och löser problem. De Àr dessutom alltid trevliga i kundtjÀnsten. FÀrgerna och vÀtskorna Àr ocksÃ¥ toppen. För mig har en vÀtska hÃ¥llt i nÀstan ett Ã¥r, Àven fast att jag gör nya naglar ganska ofta. PÃ¥ den nya hemsidan har de lagt till det gamla namnet pÃ¥ vÀtskorna i infon. SÃ¥ man hittar det som man behöver, Àven om det Àr nya namn. Jag hittade dippi/glamrdip pÃ¥ Youtube 2025, och har varit mycket nöjd under hela min nagel resa. Jag kan verkligen rekommenderar Glarmdip🫶💅
Jag har nyss bestÀllt nya fÀrger och vÀtskor och lÀngtar tills jag kan fortsÀtta göra fler naglar✚

2026幎4月5日
5぀星のうち5の評䟡

Fun and creative with great results

The result is great and the process is fun! I'm hooked and will buy some more ^^
I really like that they sell sets that makes it easy for beginners but also singles items to easily expand and renew favorite colors and tools.

2026幎4月1日
5぀星のうち5の評䟡

It has never been this easy

I have done nails for years at home. Never been this easy and healthy for nails as know. Dos not take long time and everyone you get beautiful nails that last and do not brake. Im so happy that I found and bought dippi/glamdip.

Super nöjd med produkterna

Super nöjd med produkterna. Man får med en jÀtte bra liten instruktionsbok utöver att man får instruktionsvideor skickade till ens mejl. Enkel applicering och man kÀnner verkligen att det Àr bra kvalitet på produkterna man får. SjÀlvklart som med allt Àr det en liten process att lÀra sig få till det perfekt men Àven utan större kunskap blev mitt första resultat vÀldigt bra och kommer definitivt bestÀlla igen :D

2026幎4月1日

Nu har jag anvÀnt Dippi ett tag 💅

Jag var först kritisk om det skulle fungera, men eftersom de hade nöjdhetsgaranti sÃ¥ ville jag ÀndÃ¥ testa & vilken tur att jag gjorde det! Jag Àr sÃ¥ nöjd & har rekommenderat Dippi vidare till familj & vÀnner 🥰

Jag fick hem Dippi i mitten pÃ¥ juli 2025 & nu i slutet pÃ¥ Mars 2026 sÃ¥ behöver jag köpa nya vÀtskor (build, set & shine) men har fortfarande mycket pulver kvar. Jag har dÃ¥ anvÀnt Dippi konstant sen jag fick det & Àven gjort nÃ¥gra gÃ¥nger pÃ¥ vÀnner & bekanta sÃ¥ riktigt bra hÃ¥llbarhet & kvalitet👌😍 ~ 8 mÃ¥nader (det blir riktigt bra pris per tillfÀlle 😉)

Har mÀrkt att Dippi remover bör anvÀndas för bÀsta resultat, då går inte naglarna sönder & de vÀxer långa efter 1-2 ggr med Dippi. Jag upplever att de höll något lÀngre de första månaderna men tycker inte det Àr konstigt eftersom vÀtskorna öppnats flera gånger, naglarna håller nu i slutet kanske 1-2 veckor mot 3-4 veckor i början.

Rekommenderar! ⭐

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス