Jag rekommenderar alla att prova glamrdip! Det Àr sÃ¥ lÀtt att applicera, hÃ¥ller hur bra som helst och Àr MYCKET billigare Àn att gÃ¥ till salong! Ett kit hÃ¥ller dessutom i evigheter. BestÀllde mitt f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr vÀldigt nöjd med dippi. LÀtt att jobba med, och fina fÀrger. Kan vara lite svÃ¥r att fÃ¥ bort, tar lite tid. Men sen hÃ¥ller naglarna i ca 4 veckor för mig. Enda nackdelen Àr att basvÀtskan som by... ãã£ãšèŠã
Testat glamrdip för första gÃ¥ngen oxh gjort mitt andra set pÃ¥ knappt en vecka. Köpte det stora kitet för att fÃ¥ med allt. Bra instruktioner som Àr vÀldigt lÀtta att följa. Naglarna blev jÀttefina! Ãr... ãã£ãšèŠã
Iâve been using Glamrdip for almost a year now and Iâm honestly so impressed. Itâs super easy to use, the results last amazingly well, and itâs so much more affordable than constantly getting sa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GLAMRDiP â Perfekta Naglar för Dig Hos GLAMRDiP Àr vÃ¥r mission enkel: Att göra det enkelt och prisvÀrt för dig att fÃ¥ vackra, salongsperfekta naglar hemma. Vi erbjuder innovativa nagelprodukter, inklusive vÃ¥rt populÀra dippulver, som ger lÃ¥ngvariga och glansiga resultat utan behov av UV-lampa. VÃ¥ra vÀrderingar bygger pÃ¥ kvalitet, hÃ¥llbarhet och tillgÀnglighet. DÀrför Àr alla vÃ¥ra produkter veganska, djurvÀnliga och fria frÃ¥n 18 skadliga kemikalier som ofta förekommer i nagelprodukter. Vi tror pÃ¥ att skönhet inte ska kompromissa med hÀlsa eller miljö. GLAMRDiP Àr designat för att passa din unika stil och livsstil. VÃ¥r mission Àr att stÀrka ditt sjÀlvförtroende med produkter som lyfter fram det bÀsta hos dig. Vi erbjuder 30 dagars nöjd-kund-garanti â antingen Àr du nöjd eller sÃ¥ fÃ¥r du pengarna tillbaka. VÃ¥rt mÃ¥l Àr inte bara att leverera produkter, utan ocksÃ¥ att skapa en kÀnsla av exklusivitet och gemenskap kring skönhet och egenvÃ¥rd. Hos GLAMRDiP Àr vi stolta över att göra nagelvÃ¥rd enkelt, roligt och lite mer lyxigt â sÀrskilt för dig. VÀlkommen till GLAMRDiP â dina naglars bÀsta vÀn!
100 % nöjd â eller pengarna tillbaka

éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Iâm very satisfied with Dippi / GLAMRDiP
Iâm very satisfied with Dippi/GLAMRDiP! Iâve only had time to do one set so far (took me a few hours) but it turned out far beyond my expectations, so I can imagine that youâll be able to get professional-like results after just a few uses.
Itâs been over a month now since I did the set and the nails have held up really wellâthey still look fresh (except for the grow-out, of course)
The kit comes with good guides, there are plenty of tutorials online, and thereâs also a Facebook community where you can share pictures of your nails and get inspiration and advice from others who use Dippi.
Now Iâve ordered some new spring/summer colors. ð
ðž
Ãlskar!!
Ãlskar!!! Jag som aldrig haft fina naglar och aldrig bra pÃ¥ att mÃ¥la - klarar till och med detta!! SÃ¥ proffsigt!!!
Lite knepigt första gÃ¥ngen man gör detâŠ
Lite knepigt första gången man gör det men jag tror med lite övning så kommer resultatet bli kanon.
Snabb leverans, fint paketerat.
Bra kvalitet och lÀtt att applicera. NÀr man får in tekniken så går det lysande och fort!
Mycket bra information om hur man gÃ¥râŠ
Mycket bra information om hur man går tillvÀga och lÀtt att stÀlla frågor vid behov.
Snygga, vÀlvårdade naglar
Det Àr inte testat på djur vilket Àr ett stort plus.
Det blir ocksÃ¥ snyggt resultat och Àr lÀtt att applicera ð Tycker det blir snyggt Àven pÃ¥ korta naglar och gör att de ser mer vÀlvÃ¥rdade ut. Har gjort naglar pÃ¥ salong tidigare och Dippi hÃ¥ller lika lÀnge.
Precis lagt andra bestÀllningen för att fÃ¥ hem fler hÀrliga fÀrger ð¥°
Snabb leverans, hÀrliga fÀrger och nÀr inlÀrningen av appliceringen sitter, dÃ¥ har du riktig snygga hÃ¥llbara naglar ð
Ett nagellack som inte förstör de egnaâŠ
Ett nagellack som inte förstör de egna naglarna - Àntligen.
Massor av vackra fÀrger att vÀlja mellan.
Ãr sÃ¥ nöjd med dippi produkterna ochâŠ
Ãr sÃ¥ nöjd med dippi produkterna och naglarna blir perfekta
Så nöjd med dippi
Så nöjd med dippi. Kul med många olika fÀrger och att det blir hårt och hållbart. Kommer fortsÀtta med detta istÀllet för att gå till salong.
Mycket bra produkter!
Mycket bra produkter!
Snabb leverans och billigt.
Har rekommenderat och fått många vÀnner att börja anvÀnda, och dom Àr också jÀtte nöjda!
Rekommenderas â bÀttre Àn vÀntat!
Jag Àr supernöjd med mitt kit från dippi! Jag valde att göra svarta och rosa glittriga naglar och resultatet blev verkligen över förvÀntan sÀrskilt med tanke på att det var min första gång.
Jag anvÀnde Àven tippar i square-form, och det blev också riktigt bra. Helhetsintrycket Àr verkligen över förvÀntan och jag Àr så nöjd med resultatet!
Jag var skeptisk
Jag var skeptisk, det lÀt för bra för att vara sant. Men jag blev glatt överraskad "nagellacket" Àr otroligt hållbart. Så otroligt kul att kunna få salongsfina naglar hemma.
10/10
Sååå bra, enkelt och snyggt! Jag Àr hÀsttjej och naglarna håller i stallet så jag Àr sååå nöjd!!
Jag tycker dippi Àr toppen
Jag tycker dippi Àr toppen!
Det finns många fÀrger, bra instruktioner och hjÀlpen man får Àr toppen! Jag skrev ett inlÀgg på Facebook i dippi-gruppen och fick istÀllet svar på mailet från en från dippi som stÀllde lite frågor och kom med tips så jag skulle lyckas så bra som möjligt med min manikyr. Jag har aldrig haft några problem med produkterna eller fått nån kÀnsla av att man inte kan höra av sig för man aldrig får svar. Jag skulle sÀga att de som jobbar på dippi verkligen bryr sig om sina kunder och vill att alla ska lyckas med sin manikyr. Jag har anvÀnt andra dip mÀrken men tycker att dippi Àr bÀst helt enkelt!
Jag Àlskar hur enkelt och smidigt detâŠ
Jag Àlskar hur enkelt och smidigt det Àr med dippi. Jag Àr verkligen amatör på det hÀr, men efter bara 3 ggr så har jag blivit både snabbare och mer noggrann.
Det tog mig en timma sist, frÃ¥n start till slut. Det sitter verkligen som berget med, men jag fÃ¥r göra ny manikyr ungefÀr varannan vecka för att jag har sÃ¥ mycket utvÀxt. Jag har bestÀllt massor med olika fÀrger och ser fram emot att fÃ¥ experimentera med fÀrg och form ð
Sen Àr det otroligt billigt ocksÃ¥, om man jÀmför med att gÃ¥ till salong och fixa naglarna ððŒ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ