GLAMRDiP Sverige 🇞🇪 レビュヌ 740

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har anvÀnt Glamrdip ett tag nu och jag Àr sÃ¥ imponerad av resultatet. SÃ¥ fort du fÃ¥r till tekniken sÃ¥ Àr det super lÀtt, du fÃ¥r snyggt resultat som varar lÀnge och det Àr skonsamt mot dina naglar. Bor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag rekommenderar alla att prova glamrdip! Det Àr sÃ¥ lÀtt att applicera, hÃ¥ller hur bra som helst och Àr MYCKET billigare Àn att gÃ¥ till salong! Ett kit hÃ¥ller dessutom i evigheter. BestÀllde mitt f... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag Àr vÀldigt nöjd med dippi. LÀtt att jobba med, och fina fÀrger. Kan vara lite svÃ¥r att fÃ¥ bort, tar lite tid. Men sen hÃ¥ller naglarna i ca 4 veckor för mig. Enda nackdelen Àr att basvÀtskan som by... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Testat glamrdip för första gÃ¥ngen oxh gjort mitt andra set pÃ¥ knappt en vecka. Köpte det stora kitet för att fÃ¥ med allt. Bra instruktioner som Àr vÀldigt lÀtta att följa. Naglarna blev jÀttefina! Är... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 矎容甚品店

圓該䌁業による蚘述

GLAMRDiP – Perfekta Naglar för Dig Hos GLAMRDiP Àr vÃ¥r mission enkel: Att göra det enkelt och prisvÀrt för dig att fÃ¥ vackra, salongsperfekta naglar hemma. Vi erbjuder innovativa nagelprodukter, inklusive vÃ¥rt populÀra dippulver, som ger lÃ¥ngvariga och glansiga resultat utan behov av UV-lampa. VÃ¥ra vÀrderingar bygger pÃ¥ kvalitet, hÃ¥llbarhet och tillgÀnglighet. DÀrför Àr alla vÃ¥ra produkter veganska, djurvÀnliga och fria frÃ¥n 18 skadliga kemikalier som ofta förekommer i nagelprodukter. Vi tror pÃ¥ att skönhet inte ska kompromissa med hÀlsa eller miljö. GLAMRDiP Àr designat för att passa din unika stil och livsstil. VÃ¥r mission Àr att stÀrka ditt sjÀlvförtroende med produkter som lyfter fram det bÀsta hos dig. Vi erbjuder 30 dagars nöjd-kund-garanti – antingen Àr du nöjd eller sÃ¥ fÃ¥r du pengarna tillbaka. VÃ¥rt mÃ¥l Àr inte bara att leverera produkter, utan ocksÃ¥ att skapa en kÀnsla av exklusivitet och gemenskap kring skönhet och egenvÃ¥rd. Hos GLAMRDiP Àr vi stolta över att göra nagelvÃ¥rd enkelt, roligt och lite mer lyxigt – sÀrskilt för dig. VÀlkommen till GLAMRDiP – dina naglars bÀsta vÀn!

100 % nöjd – eller pengarna tillbaka

Prova 3 manikyrer helt utan risk

Prova 3 manikyrer helt utan risk
Det kan ta nÃ¥gra försök att lÀra sig – och det Àr helt okej. Du fÃ¥r prova vÃ¥rt kit i lugn och ro: FÃ¥r du inte salongsresultat efter 3 manikyrer fÃ¥r du pengarna tillbaka. Tusentals kunder i hela Skandinavien har redan fixat fantastiska naglar hemma – till en brÃ¥kdel av salongspriset. Se Àkta före- och efterbilder och lÀs Àrliga recensioner hÀr: https://glamrdip.se/pages/resultat

4.8

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jag förstår varför Dippi har 4,8 i betyg!

Jag förstår varför Dippi har 4,8 i betyg, aldrig har det varit roligare och billigare att göra naglarna och som de vÀxer helt otroligt!
Det krÀvs en del trÀning för att fÃ¥ till ett bra resultat men det Àr samtidigt sÃ¥ roligt att testa en ny fÀrg varje gÃ¥ng, jag har nu gjort mitt tredje sett sedan i julas och har fÃ¥tt fina, starka och lÃ¥nga naglar att mÃ¥la pÃ¥ helt utan tippar. Tidigare gjorde jag gelenaglar pÃ¥ salong som var jÀttefina och jÀttedyra samt svÃ¥rt att fÃ¥ till tider nÀr man jobbar heltid, nu kan jag göra pÃ¥ mina villkor nÀr jag har tid och till ett mycket bÀttre pris samt att mina naglar mÃ¥r sÃ¥ mycket bÀttre nu. Innan jag bestÀllde mitt Dippiset sÃ¥ var jag jÀtte skeptisk till att ens tro att det skulle bli bra och verkligen fungera men nÀr lÀngtan efter fina naglar tog över sÃ¥ tÀnkte jag ”jag kan ju testa ÀndÃ¥, har ju lagt sÃ¥ mycket pengar pÃ¥ skitsaker som inte funkat tidigare sÃ¥ varför inte utesluta detta ocksÃ¥. Kan sÀkert fÃ¥ det sÃ¥lt eller nÃ¥tt om det skulle vara så” men jag Ã¥ngrar verkligen inte mitt köp av detta set.
Om du som jag vill ha fina naglar och testat de mesta nagelgrejerna som finns på marknaden köp detta, kan lova att du kommer bli nöjd!

2025幎12月20日
5぀星のうち4の評䟡

JÀtte fina grejer man får hem

JÀtte fina grejer man får hem, kÀnns ordentliga och inte som billigt skrÀp. Ska bli spÀnnande nu nÀr man får hem fler fÀrger!
Ända minus var att pÃ¥ hemsidan visar det inte lika mkt 'doppningar' som det gör i instruktionerna man gÃ¥r hem, dÃ¥ Àr det 2 mer. Men det ska hÃ¥lla lÀnge sÃ¥ man inte behöver göra det lika ofta.

2026幎1月23日

Finish looks really good

The process takes abit of time but is quiet enjoyable, think it will go faster after some practice too. I really like the finish and the colours are great! None of the products have irritated my skin or nails. Only negative I have to say so far is that they have started to fall off after just 2 weeks, but I spend quite some time doing stable work too. Hopefully it will be better with some more practice.

2026幎1月27日

Underbara produkter!

Fantastiska produkter och sÃ¥ enkla att anvÀnda!🩷 Jag Àr inne pÃ¥ Ã¥r tvÃ¥ av att anvÀnda Dippi och jag Àr lika lycklig varje gÃ¥ng jag ska göra om mina naglar, (vilket kanske blir för ofta) bara för att fÃ¥ leka med alla fÀrger! 😍 Och deras kundtjÀnst Àr vÀldigt snabba pÃ¥ att svara och alltid lika tillmötesgÃ¥ende! 🥰

2026幎1月26日
5぀星のうち5の評䟡

Lyxigt, snyggt och hållbart!

Snabb service, jÀttefint paketerat och grym produkt! Har bara testat en gÃ¥ng Àn sÃ¥ lÀnge men jÀttefint resultat! Jag hÃ¥ller pÃ¥ med hÀstar och det enda som hÃ¥llit i nagelvÀg, Àn sÃ¥ lÀnge, Àr salongs naglar. Men Dippi sitter som en smÀck! Extra skönt att kunna fÃ¥ ett sÃ¥dant snyggt och hÃ¥llbart resultat hemma😊
Verkligen bra produkt och fin personlig service!❀💜❀

Snygga naglar hemma

Äntligen kan jag fÃ¥ fina salongsnaglar. Det följer med tydligt & enkel beskrivning för hur man ska anvÀnda produkterna bÃ¥de för att göra naglarna & Àven för borttagning. Det krÀvs lite övning men jag tycker verkligen det Àr vÀrt det.

2026幎1月12日

Supernöjd kund hÀr 🙋

Supernöjd kund hÀr 🙋. Snabb leverans och bra material. Mina naglar blev aldrig starka efter nagelsalong besök. Hade lÃ¥nga och fina naglar i min ungdom. Men blev en nagelbitare pga stress. SÃ¥ började gÃ¥ till nagelsalonger för att fÃ¥ tillbaka mina fina naglar men nej de gick inte. SÃ¥ snubblade jag pÃ¥ dippi pÃ¥ facebook och provade. Mina naglar vÀxte ut snabbt och Àr starka igen. SÃ¥ nöjd. De Àr enkelt att applicera och ta bort sjÀlv. Och som sagt starka naglar igen. Bra kvalite som inte skadar naglen och Àlskar att de kommer in fler fÀrger och nyheter sÃ¥ man kan fixa efter vad man tycker om!
Tack dippi för att ni hjÀlpt mig då tillbaka mina starka och långa naglar igen. Nu har sjÀlvförtroendet kommit tillbaka.

2026幎1月21日
5぀星のうち4の評䟡

Är mycket nöjd med Dippi som helhet

Är mycket nöjd med Dippi som helhet! Bra kvalitet pÃ¥ produkterna och kundservicen. Det som drar ner betyget frÃ¥n 5 till 4 stjÀrnor Àr att priset kanske Àr nÃ¥got högt och att leveranstiderna skulle kunna vara kortare. Totalt sett Àr jag mycket nöjd med Dippi som system och rekommenderar verkligen.

Jag Àlskar Dippi

Jag Àlskar Dippi! Med ett hektiskt vardagsliv så har jag varken tid eller råd att gå till en salong för att göra min naglar, så att kunna göra dom sjÀlv hemma i min egen takt passar mig perfekt. Naglar blir starka, snygga och hållbara. Jag gör nytt set ungefÀr var 3-4 vecka.
Det krÀvs lite trÀning och speciellt tålamod innan man får till tekniken men annars vÀldigt enkelt.

5぀星のうち5の評䟡

Älskar att göra mina naglar med Dippi

Jag tycker verkligen att Dippi pulverna håller vad dem lovar. Jag som inte Àr så försiktig av mig och har hÀnderna i vatten vÀldigt ofta, lyckas ha dem hela 2 veckor eller mer. Andra mÀrken har jag klarat en vecka.
Älskar verkligen bÃ¥de kvaliteten och fÀrgerna.

2025幎12月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス