Jag rekommenderar alla att prova glamrdip! Det Àr sÃ¥ lÀtt att applicera, hÃ¥ller hur bra som helst och Àr MYCKET billigare Àn att gÃ¥ till salong! Ett kit hÃ¥ller dessutom i evigheter. BestÀllde mitt f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr vÀldigt nöjd med dippi. LÀtt att jobba med, och fina fÀrger. Kan vara lite svÃ¥r att fÃ¥ bort, tar lite tid. Men sen hÃ¥ller naglarna i ca 4 veckor för mig. Enda nackdelen Àr att basvÀtskan som by... ãã£ãšèŠã
Testat glamrdip för första gÃ¥ngen oxh gjort mitt andra set pÃ¥ knappt en vecka. Köpte det stora kitet för att fÃ¥ med allt. Bra instruktioner som Àr vÀldigt lÀtta att följa. Naglarna blev jÀttefina! Ãr... ãã£ãšèŠã
Iâve been using Glamrdip for almost a year now and Iâm honestly so impressed. Itâs super easy to use, the results last amazingly well, and itâs so much more affordable than constantly getting sa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GLAMRDiP â Perfekta Naglar för Dig Hos GLAMRDiP Àr vÃ¥r mission enkel: Att göra det enkelt och prisvÀrt för dig att fÃ¥ vackra, salongsperfekta naglar hemma. Vi erbjuder innovativa nagelprodukter, inklusive vÃ¥rt populÀra dippulver, som ger lÃ¥ngvariga och glansiga resultat utan behov av UV-lampa. VÃ¥ra vÀrderingar bygger pÃ¥ kvalitet, hÃ¥llbarhet och tillgÀnglighet. DÀrför Àr alla vÃ¥ra produkter veganska, djurvÀnliga och fria frÃ¥n 18 skadliga kemikalier som ofta förekommer i nagelprodukter. Vi tror pÃ¥ att skönhet inte ska kompromissa med hÀlsa eller miljö. GLAMRDiP Àr designat för att passa din unika stil och livsstil. VÃ¥r mission Àr att stÀrka ditt sjÀlvförtroende med produkter som lyfter fram det bÀsta hos dig. Vi erbjuder 30 dagars nöjd-kund-garanti â antingen Àr du nöjd eller sÃ¥ fÃ¥r du pengarna tillbaka. VÃ¥rt mÃ¥l Àr inte bara att leverera produkter, utan ocksÃ¥ att skapa en kÀnsla av exklusivitet och gemenskap kring skönhet och egenvÃ¥rd. Hos GLAMRDiP Àr vi stolta över att göra nagelvÃ¥rd enkelt, roligt och lite mer lyxigt â sÀrskilt för dig. VÀlkommen till GLAMRDiP â dina naglars bÀsta vÀn!
100 % nöjd â eller pengarna tillbaka

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
VÀldigt bra produkter och fina fÀrger.
Dottern Àlskar dippi och tycker det ÀrâŠ
Dottern Àlskar dippi och tycker det Àr kul att göra på både sig sjÀlv och andra! Finns så många fÀrger att vÀlja på, vilket Àr kul!
Makarna Johansson
Jag har köpt produkten eftersom den inte krÀver någon UV/LED-lampa, vilket Àr snÀllare mot huden.
Det Àr ett bra alternativ för personer som vill undvika gel och UV-ljus.
Produkten Àr stark och påminner om gelnaglar. Den passar sÀrskilt bra för personer med sköra eller svaga naglar, som jag, och fungerar som ett skyddande skal.
Nackdelen Àr att appliceringen tar lite tid eftersom flera lager behövs, och den krÀver noggrann filning för att få en snygg form. Samtidigt blir man bÀttre för varje gång man anvÀnder den. För mig håller resultatet oftast i cirka två veckor. Rekommenderar produkten stark.
Snabb och bra service
Dippi saves me time and money
I am on my first set of dippi powder nails. It is amazingly strong and is still in perfect shape after 3 weeks. I had salon nails for years but dippi saves me time and money. So Thank You for that! ð
HÃ¥ller Bra
Bra! Sitter bra & håller naglarna fina lÀnge. Det tar ett tag att lÀra sig, men resultatet blir bÀttre och bÀttre.
Good service, nice products
As soon as you get the right technique its very fun and easy to work with. I have had only good experiences with customer service. I would recommend dippi.
VÀldigt nöjd
VÀldigt nöjd!
Håller bra och man kan Àndra stil och fÀrg precis hur man vill ha det.
Bra varor och fina fÀrger
Nice products and Customer Service
I really like the products, especially since I mostly do French manicure.
It's very easy to create an even and nice white tip by dipping, this is something I find very difficult otherwise.
Only thing is that I would appreciate if there was a brush with finer tip for finer white line, or details, still using dipping powder (and not the pens).
But I guess you could trim one of the extra brushes to get this.
Supernöjd!
Jag har gjort mina naglar med dippi en gÃ¥ng och nu har jag lagt en bestÀllning pÃ¥ nya fÀrger (trots att jag inte hunnit testa alla jag bestÀllde första gÃ¥ngen). Naglarna har jag haft i tvÃ¥ veckor nu och de sitter som berget. Man ser att det blivit en utvÀxt för att nageln vuxit. Nu ska jag snart göra nya naglar igen och de kommer sÀkert bli Ànnu bÀttre för nu har jag ju gjort en gÃ¥ng och jag tror att man kommer bli duktigare för varje gÃ¥ng man gör. Men det Àr roligt att sitta och greja. Supernöjd och kommer nog aldrig gÃ¥ till en nagelsalong igen. ð
Ãlskar att det blir lÀttare att göraâŠ
Ãlskar att det blir lÀttare att göra egna naglar hemma! ð
Great customer service and greatâŠ
Great customer service and great products
Ãntligen!
Ãntligen sÃ¥ har jag hittat ett nagellack som hÃ¥ller! Det Àr lite pill att sÀtta pÃ¥ det men nÀr det Àr pÃ¥ plats, dÃ¥ sitter det!
JÀttebra upplevelse
JÀttebra upplevelse!
Tydliga & enkla instruktioner att följa, super nöjd ð
Så enkelt att göra egna naglar
Gör naglarna mer hållbara
Min nya arbetsplats gjorde att naglarna såg slitna ut Àven vid anvÀndning av vanliga nagellack så behövde jag hitta något annat alternativ. Gå till salongen kÀndes dyrt tidskrÀvande för en småbarnsförÀlder så nÀr man sett detta invÀntar rÀtt tillfÀlle köper man hem kit testar å man Àr fast....Nu har jag allt hemma så man trÀnar å blir duktigare och duktigare rekommenderar starkt
VÀrldens bÀsta produkt
VÀrldens bÀsta produkt! Enkelt, snyggt och roligt âïž
Precis anvÀnt dippi för första gÃ¥ngenâŠ
Precis anvÀnt dippi för första gången och Àr imponerad över hur lÀtt den var att anvÀnda. Massor med roliga fÀrger.
Jag förstår varför Dippi har 4,8 i betyg!
Jag förstår varför Dippi har 4,8 i betyg, aldrig har det varit roligare och billigare att göra naglarna och som de vÀxer helt otroligt!
Det krÀvs en del trÀning för att fÃ¥ till ett bra resultat men det Àr samtidigt sÃ¥ roligt att testa en ny fÀrg varje gÃ¥ng, jag har nu gjort mitt tredje sett sedan i julas och har fÃ¥tt fina, starka och lÃ¥nga naglar att mÃ¥la pÃ¥ helt utan tippar. Tidigare gjorde jag gelenaglar pÃ¥ salong som var jÀttefina och jÀttedyra samt svÃ¥rt att fÃ¥ till tider nÀr man jobbar heltid, nu kan jag göra pÃ¥ mina villkor nÀr jag har tid och till ett mycket bÀttre pris samt att mina naglar mÃ¥r sÃ¥ mycket bÀttre nu. Innan jag bestÀllde mitt Dippiset sÃ¥ var jag jÀtte skeptisk till att ens tro att det skulle bli bra och verkligen fungera men nÀr lÀngtan efter fina naglar tog över sÃ¥ tÀnkte jag âjag kan ju testa ÀndÃ¥, har ju lagt sÃ¥ mycket pengar pÃ¥ skitsaker som inte funkat tidigare sÃ¥ varför inte utesluta detta ocksÃ¥. Kan sÀkert fÃ¥ det sÃ¥lt eller nÃ¥tt om det skulle vara sÃ¥â men jag Ã¥ngrar verkligen inte mitt köp av detta set.
Om du som jag vill ha fina naglar och testat de mesta nagelgrejerna som finns på marknaden köp detta, kan lova att du kommer bli nöjd!
JÀtte fina grejer man får hem
JÀtte fina grejer man får hem, kÀnns ordentliga och inte som billigt skrÀp. Ska bli spÀnnande nu nÀr man får hem fler fÀrger!
Ãnda minus var att pÃ¥ hemsidan visar det inte lika mkt 'doppningar' som det gör i instruktionerna man gÃ¥r hem, dÃ¥ Àr det 2 mer. Men det ska hÃ¥lla lÀnge sÃ¥ man inte behöver göra det lika ofta.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ