Jag rekommenderar alla att prova glamrdip! Det Àr sÃ¥ lÀtt att applicera, hÃ¥ller hur bra som helst och Àr MYCKET billigare Àn att gÃ¥ till salong! Ett kit hÃ¥ller dessutom i evigheter. BestÀllde mitt f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr vÀldigt nöjd med dippi. LÀtt att jobba med, och fina fÀrger. Kan vara lite svÃ¥r att fÃ¥ bort, tar lite tid. Men sen hÃ¥ller naglarna i ca 4 veckor för mig. Enda nackdelen Àr att basvÀtskan som by... ãã£ãšèŠã
Testat glamrdip för första gÃ¥ngen oxh gjort mitt andra set pÃ¥ knappt en vecka. Köpte det stora kitet för att fÃ¥ med allt. Bra instruktioner som Àr vÀldigt lÀtta att följa. Naglarna blev jÀttefina! Ãr... ãã£ãšèŠã
Iâve been using Glamrdip for almost a year now and Iâm honestly so impressed. Itâs super easy to use, the results last amazingly well, and itâs so much more affordable than constantly getting sa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GLAMRDiP â Perfekta Naglar för Dig Hos GLAMRDiP Àr vÃ¥r mission enkel: Att göra det enkelt och prisvÀrt för dig att fÃ¥ vackra, salongsperfekta naglar hemma. Vi erbjuder innovativa nagelprodukter, inklusive vÃ¥rt populÀra dippulver, som ger lÃ¥ngvariga och glansiga resultat utan behov av UV-lampa. VÃ¥ra vÀrderingar bygger pÃ¥ kvalitet, hÃ¥llbarhet och tillgÀnglighet. DÀrför Àr alla vÃ¥ra produkter veganska, djurvÀnliga och fria frÃ¥n 18 skadliga kemikalier som ofta förekommer i nagelprodukter. Vi tror pÃ¥ att skönhet inte ska kompromissa med hÀlsa eller miljö. GLAMRDiP Àr designat för att passa din unika stil och livsstil. VÃ¥r mission Àr att stÀrka ditt sjÀlvförtroende med produkter som lyfter fram det bÀsta hos dig. Vi erbjuder 30 dagars nöjd-kund-garanti â antingen Àr du nöjd eller sÃ¥ fÃ¥r du pengarna tillbaka. VÃ¥rt mÃ¥l Àr inte bara att leverera produkter, utan ocksÃ¥ att skapa en kÀnsla av exklusivitet och gemenskap kring skönhet och egenvÃ¥rd. Hos GLAMRDiP Àr vi stolta över att göra nagelvÃ¥rd enkelt, roligt och lite mer lyxigt â sÀrskilt för dig. VÀlkommen till GLAMRDiP â dina naglars bÀsta vÀn!
100 % nöjd â eller pengarna tillbaka

éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Köpte till min dotter
Köpte till min dotter, som blev jÀtteglad. Fina fÀrger! Snabb frakt också. Mer Àn nöjd.
WOW - 5 av 5!!
Jag var sÃ¥ less pÃ¥ att lÀgga tid pÃ¥ att mÃ¥la naglarna noggrant, bara för att se första nageln flisa sig inom 24 timmar. Naglarna gick dessutom av hela tiden, och jag hade ingen lust att lÀgga hundratals kronor hos nagelsalonger â sÀrskilt inte nÀr naglarna vÀxer sÃ¥ snabbt att man ÀndÃ¥ mÃ¥ste gÃ¥ tillbaka varannan vecka.
Sen tipsade en vÀn mig om Dippi. Och WOW!
- Nagellacket håller
- Naglarna går inte av
- Det kostar inte en förmögenhet per omgång
- KundtjÀnsten Àr dessutom helt i vÀrldsklass
Jag hade gett fler stjÀrnor om det gick!
Det enda âproblemetâ Àr att man vill prova fler fÀrger⊠och det finns sÃ¥ mÃ¥nga fina. Jag villhöver allihop! ð
Tack Dippi!!
Quick delivery and good products
Quick delivery and good products! :)
VÀldigt nöjd
Har fort mina naglar tre gånger nu och dom håller vÀldigt bra och lÀnge, dom kastar av mitt yrke och behåller glansen
Bra koncept â men dyrt och brist pÃ¥ information
Jag gillar verkligen Dippi och tycker att konceptet Àr jÀttebra, men jag måste vara Àrlig med det som inte funkar.
Det Àr svårt att göra mer kreativa designer med ert sortiment. Jag hade verkligen uppskattat om ni utvecklade utbudet mer och inte bara slÀppte fler fÀrger. Med vanlig gel finns det till exempel metallic, olika effekter, stenar och andra dekorationer. DÀr kÀnns Dippi ganska begrÀnsat i jÀmförelse.
Nu under vintern mÀrker jag också att naglarna spricker mycket lÀttare. Det Àr frustrerande nÀr man lÀgger ner både tid och pengar och resultatet inte håller.
Jag vill Àven ta upp Clean-vÀtskan. Jag upplever den som helt vÀrdelös och som bortkastade pengar eftersom den inte hjÀlper för mig. Jag har stora problem med att penseln i Shine-vÀtskan torkar, och Àven om jag lÀgger den i Clean sÃ¥ hjÀlper det verkligen inte. Samtidigt kanske jag anvÀnder Clean fel â men som kund Àr det inte lÀtt att veta hur den ska anvÀndas nÀr det inte finns nÃ¥gon tydlig beskrivning eller instruktion.
Samma sak gÀller era Nail Art Liners. Det Àr en jÀttebra idé, men det finns ingen information om hur man rengör dem nÀr de torkar. Dessutom kan man bara köpa hela paket nÀr en fÀrg tar slut, vilket varken Àr hållbart eller rÀttvist. Man borde kunna köpa fÀrgerna separat, och det borde finnas tydliga skötselråd.
Sedan vill jag ocksÃ¥ ifrÃ¥gasÀtta pÃ¥stÃ¥endet om att det kostar 30 kr per manikyr. Det stÀmmer verkligen inte, och det gör mig irriterad. Jag köpte mitt startkit den 11 maj 2025. Sedan dess har jag enbart köpt nya vÀtskor (build osv.) för totalt 1 113 kr. Det motsvarar ungefÀr 123,6 kr per mÃ¥nad â och det Àr bara vÀtskor.
Enligt ert påstående skulle jag då ha kunnat göra cirka fem manikyrer per månad. Men det hÀr Àr alltså utan att rÀkna in pulver som tar slut och behöver fyllas på, och utan remover för borttagning.
Det blir betydligt dyrare Àn vad ni marknadsför, och jag tycker att man borde vara mer transparenta med den faktiska kostnaden över tid samt tydligare med instruktioner kring hur produkterna ska anvÀndas och underhållas.

GLAMRDiP Sverige ðžðª ããã®åç
Ãlskar Dippi
Ãlskar Dippi! Snabba leveranser, mÃ¥nga fÀrger att vÀlja mellan och ett resultat som hÃ¥ller i mÃ¥nga veckor. Jag trodde det skulle vara svÃ¥rare Àn vad det var innan jag prövade första gÃ¥ngen men instruktionerna Àr super tydliga.
Gör salongsfina naglar i soffan
Ãlskar verkligen att man kan sitta hemma i lugn och ro och kunna göra naglar som verkligen ser ut som att man har gjort dem pÃ¥ salong. Jag har naglar som alltid har gÃ¥tt sönder och dÀr nagellack inte har suttit sÃ¥ lÀnge sÃ¥ testade dÃ¥ att göra naglar pÃ¥ salong istÀllet. Efter ett tag tyckte jag att det kostade alldeles för mycket pengar och naglarna kÀndes mer skadade Àn vanligt efter jag tog bort dem, sÃ¥ jag valde att inte fortsÀtta att göra detta pÃ¥ salong. Tittade dÃ¥ pÃ¥ dippi och kÀnde att detta kanska var nÃ¥got för mig dÀr jag slipper lÀgga ut massa pengar men ÀndÃ¥ kunde fÃ¥ fina naglar som kÀnns bra. Med dippi kan du Àven vÀlja pÃ¥ vÀldigt mÃ¥nga fÀrger och slipper Àven hitta tid till att göra om naglarna nÀr det behövs.
Nöjd med produkterna och leveransâŠ
Nöjd med produkterna och leverans testat både utan extra tippar och med halvtÀckande. Allt Àr vÀldigt enkelt. Ska nu testa heltÀckande tippar. Håller bra och Àr lÀtt att anvÀnda. Vill man finns bra manualer och mycket inspiration på hemsida och deras instagram.
BÀsta dippulvret jag provat
BÀsta dippulvret jag provat, inklusive deras vÀtskor. Pulvret Àr mycket finare Àn andra mÀrken jag provat. Dessutom Àr det lÀttare att forma före set vÀtskan. Toppen!
Skeptisk först - nu helt såld!
Jag var Àrligt talat lite skeptisk till att prova dippi till en början, det kÀndes nÀstan för bra för att vara sant. Men jag bestÀmde mig för att ge det en chans, och jag Àr sÃ¥ glad att jag gjorde det!ð¥°
Första gången var det lite pillrigt att få till tekniken, men efter lite övning blev resultatet verkligen superfint. Det sitter bra, kÀnns hållbart och ger ett riktigt salongsliknande resultat hemma.
Jag gjorde Àven naglar på min mamma med dippis produkter, och hon blev minst lika imponerad som jag.
Om du tvekar pÃ¥ att köpa, sluta tveka och gör det bara! Det Àr verkligen vÀrt det! ð€©ð
ðŒ
Rekommenderar verkligen
Ett enkelt sÀtt för att få
Snygga och hållbara naglar. Med dippi får man perfekta naglar som håller, det Àr tydliga instruktioner, finns ett stort utbud av olika fÀrger och en otrolig kundservice!
Rekommenderar verkligen, vÀrt varenda krona
SÃ¥ nöjd med mitt Dipp och det varâŠ
Så nöjd med mitt Dipp och det var supersnabb leverans och jÀttefin support som hörde av sig via mail för vÀlkomnade
Snyggt och hÃ¥llbart resultat! ð
Jag Àr nybörjare vad gÀller dip-naglar. Har tidigare provat att göra gelnaglar hemma med uv-ljus. Tycker att det Àr mycket lÀttare att få ett fint resultat med dip-teknik! Första gången blev det lite knöligt, men redan andra gången blev det snyggt och det håller verkligen lÀnge! (Vet inte hur lÀnge eftersom jag inte kunnat hålla mig utan bytt fÀrg inom två veckor).
KÀnns ocksÃ¥ kul att det Àr ett litet svenskt företag man stöttar! ð
Otroligt positivt överraskad
Otroligt positivt överraskad! Enklare Àn jag trodde att förstå och anvÀnda och det håller verkligen. Jag Àr så glad att jag började anvÀnda Dippi!
BÀsta
BÀsta. Ãlskar min naglar! SÃ¥ smidigt att jobba med och kul â¥ïž
Nöjd med Dippi
Jag Àr vÀldigt nöjd av Dippi. Snygga fÀrg, lÀtt att applicera, kombinera olika fÀrg. En burk håller vÀldigt lång. Det kÀnns som aldrig tar slut. Jag behövde köpa bara en builder efter 6 månader och uppdatera lagret med några nya fÀrg, och jag gör mina naglar varannan eller varje 3e vecka.
Alltid lika nöjd med ett köp frÃ¥n er â€ïž
Ãvning ger fÀrdighet som man sÀger
Ãvning ger fÀrdighet som man sÀger. Första gÃ¥ngen sÃ¥g det bedrövligt ut men nu börjar jag fÃ¥ till tekniken.
Då jag har ett fysiskt jobb och naglarna ofta knÀcks nÀr man börjar få nån lÀngd på dom så Àr jag vÀldigt nöjd med att de blir så hårda. Inte en knÀckt eller sprucken nagel på flera veckor!
Kommer att fortsÀtta att trÀna på tekniken och det finns ju massor av fina fÀrger!
Jag tycker dippi Àr jÀtte bra
Jag tycker dippi Àr jÀtte bra. LÀtt att ha o göra med. Och vÀldigt fina produkter. Bra beskrivning får man med. Och lÀtt att göra.
New to Dippi!
Been doing my nails at salons för 10+ years but a friend recommended Dippi so order the complete starter kit. A bit tricky the first time but the instructions (and faq online) were great, it took a while and I needed to re-do the last layer (that I applied to thick) but the result was great at the end and Iâm looking forward to try the other colours and french soon!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ