Product had een kleine manco. Maar dit is snel en kosteloos opgelost door Glasmaatje. Leveringen zijn redelijk snel. Er is ruim voldoende communicatie. Soms teveel en te vaak. Maar beter teveel dan... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
kwaliteit en goede website en heel goede bereikbaarheid en levering service. Tevens zijn de ramen van heel goede kwaliteit en heb ik een label B gekregen van een Finhouse woning uit 1983, waar ik wege... もっと見る
Wat een top bedrijf,hele grote spiegel besteld die moest komen waar ooit een deur zat. Heldere website,makkelijk bestellen en snel geleverd! En toen de bezorger er was en ik alleen thuis was en de s... もっと見る
Nette en snelle levering. Behulpzame chauffeur. We hadden 7 ramen besteld. Een raam had een kleine productiefout. Hiervoor hebben we netjes een nieuw raam ontvangen. Fijn bedrijf. Klant is koning.
企業情報
当該企業による記述
Glasmaatje BV voor Online Glas en aluminium profielen. Maatwerk isolatie HR++ dubbelglas, Kruisroeden isolatieglas, spiegels, douchecabine met douchedeur en/of douchewand op maat, inloopdouche wanden. Aluminium dakprofielen, glasprofielsets van Pext en zonwerende dak beglazing op maat. Screenline van NSG Pilkington - jaloezie tussen het glas. Veranda douglas met glazen dak, Lichtstraten met enkel gelaagd veiligheidsglas zonwerend voor open veranda en overkapping of geïsoleerde lichtstraat met HR++ isolatie zonwerend of triple glas. HR++ glas. Tevens zonwering onder glas, harmonicadoek, zonnedoek voor serre, veranda, lichtstraat. Gehard veiligheidsglas, gelaagd veiligheidsglas, gelakt glas in elke RAL kleur op standaard glas en mat glas. Glazen schuifwand op maat met profielset voor binnen en buiten, glazen binnendeur in matglas, brons glas, grijs glas, rookglas, ook gehard/gelaagd glas voor de glazen balustrade met aluminium Onlevel balustradeprofiel of vloerklemmen voor binnen en buiten. Spiegels brons, grijs, groen, vitrine glas, schuifruiten en keuken glas op maat voor glazen keukenachterwand. Steellook glazen scheidingswand met of zonder vakverdeling. Zwart - Steellook deuren met of zonder vakken. Vele soorten glasbeslag in RVS, glans chroom, aluminium, zwart, goud. Van scharnier tot glasklem en profiel voor vloer, wand en plafond. Bezorgd in NL en BE of Gratis ophalen in Zevenhuizen ZH - Rotterdam - Amsterdam - Heerenveen - Enschede - Oosterhout NB .
Kwaliteit voor een Eerlijke prijs!
当該企業による記述
- We denken met je mee.
- Bij elke order denken we met je mee. Bij enige twijfel wordt er overlegt. We leveren mooie A-kwaliteits producten. Maatwerk is onze kracht.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goed en redelijk snel
Goed product en makkelijk te bevestigen en prima levering
nette levering, prima prijs, goed product en makkelijk te bevestigen.
Wat een top bedrijf!
En toen de bezorger er was en ik alleen thuis was en de spiegel nergens kon staan dan waar die moest komen.
Was de geweldige bezorger zo aardig om hem met mij samen op zijn plek te bevestigen! Zo vriendelijk en behulpzaam echt fantastische ervaring van bestellen tot bezorging!
Over de hele lijn tevreden!
Bestelprocedure is eenvoudig. Geleverde glas was naar wens en tegen een scherpe prijs. Heldere communicatie over levering en zeer vriendelijke chauffeur. Doordat ze zelf leveren, duurde levering naar België wel wat langer, maar dat was duidelijk en in dit geval geen bezwaar. De vooropgestelde datum werd ook aangehouden.
Glasmaatje, gewoon goed.
Glasmaatje heeft geholpen bij het samenstellen van de benodigde onderdelen voor mijn afdak. Deze wilde ik graag op maat maken en geen standaard pakket kopen. Er werd snel opgenomen bij de service en ik werd vriendelijk en geduldig te woord gestaan tot mijn bestelling rond was.
De geleverde kwaliteit van de materialen is goed en alles werd netjes ingepakt afgeleverd door de eigen dienst.
Keurig hr++ruitje geleverd.
Correcte afhandeling
Correcte afhandeling. Klein foutje bij de levering maar werd meteen rechtgezet.
Had een hele grote spiegel besteld,
Had een hele grote spiegel besteld,
Deze is netjes gemaakt en geleverd met de lijm.
Spiegel was netjes en veilig onder de carport afgeleverd zoals afgesproken!
Alles helemaal top!
Glasmaatje heeft meegedacht over mijn…
Glasmaatje heeft meegedacht over mijn bestelling.
Alle voor en nadelen bekeken.
Snelle en correcte levering!
Gewoon een goed bedrijf.
Trustpilot エクスペリエンス