Jeg havde allerede haft fat i andre firmaer, hvor jeg skulle vente flere uger, sÃ¥ ringede jeg til GlasXpert. Karsten kom kun 2 dage derefter og skiftede min revnede forrude. BÃ¥de Karsten og hend... ãã£ãšèŠã
Ville booke tid til reparation af 3 smÃ¥ stenslag i forruden. Bookede via deres kallender pÃ¥ deres hjemmeside, hvor jeg kunne fÃ¥ tid til i morgen. Blev rigtig glad for det, indtil de ringge og sagde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter super dÃ¥rlig service fra Carglas, ringede jeg desperat til GlasXpert, som allerede dagen efter kom ud pÃ¥ mit arbejde og ordnede min forrude. SuverÊn service af Jannik, fra GlasXperten. Fantasti... ãã£ãšèŠã
Mega god service fra start med god forklaring ift forsikring og frit valg af vÊrksted. Kunne rykke ud inden 24 timer, men grundet vores arbejde blev det fÞrst efter 48, men det var vores valg. Sup... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skal du have ny forrude i din bil så kontakt GlasXpert. Vi yder landsdÊkkende service og samarbejder med alle forsikrings og leasingsselskaber. Vores montÞrer er håndvÊrkeren der kan sit kram og altid med et smil.
Vi kommer til dig arbejde eller privat adresse - du bestemmer :), I Hele landet, ãã³ããŒã¯
- 70 33 11 33
- glasxpert@glasxpert.dk
- glasxpert.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Intet mindre end fantastisk
Intet mindre end fantastisk. Kort ventetid. Fin udfÞrsel af kompetent montÞr der ydermere var både venlig og beleven. 10 stjerner herfra.
Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds. De var dem der kom med den billigste pris på skift af forrude og de kom ud på adressen og ordnede det
Fantastisk service !
Super god service. Billigt tilbud ift. de Þvrige. De opdagede at jeg ikke behÞvede ny rude og afstod fra at skifte. De ville ikke engang tage penge for forgÊves kÞrsel. Det er da fantastisk !!

GlasXpert ããã®åç
Hurtig hÃ¥ndtering og udskiftning afâŠ
Hurtig håndtering og udskiftning af forrude. God og professionel service. Billigste tilbud i Aalborg. Kan varmt anbefales til andre.
Rigtig god service.ð
Hurtig og god service
Jeg kontaktede forskellige firmaer, da bagruden smadrede i weekenden lige fÞr en bilferie - GlasXpert var fÞrst med at tage kontakt og pressede os ind i kalenderen tidligt mandag morgen, mens konkurrerende firmaer (som tilmed praler med at komme indenfor 24 timer) tidligst kunne komme onsdag...
Top god service - hurtig, effektiv og tilmed den billigste.

god og hurtig service
Go service og fornuftig priser
Intet at klage over.
Hurtig og prÊcist arbejde.
De kom og skiftede uden nogen problemer.

GlasXpert ããã®åç
Jeg var rigtig godt tilfreds medâŠ
Jeg var rigtig godt tilfreds med GkasXperts hurtige og effektive udskiftning af smadret siderude.. Dog fÞrst set dagen efter.. At der hvor Henrik havde stået og rep. Var der efterladt mange glasskår som måtte fejes op.. Det eneste minus

Super tilfreds
Super tilfreds
De ringede mig op sÞndag og mandag fik jeg en ny rude sat i. De kom endda ned på mit arbejde og gjorde det så jeg ik sku undvÊre bilen. Udover det så den sÞde medarbejder at jeg manglede en vinduesvisker i bagruden og dagen efter kom han igen på mit arbejde og fixede den. Jeg er super tilfreds og vil anbefale dem til alle.

Hurtig!!! og god service
Lavede en forespÞrgsel på en bilrude på deres hjemmeside. Blev ringet op 5 minutter efter. Ruden blev skiftet tidligt dagen efter.
Super flink montÞr. Meget professionelt. Tak for god service

Very professional
Very professional, fast and cheaper than the other offers. They came at my place and in one hour the glass was changed

VeludfÞrt montering
Arbejdet med udskiftning udfÞrt til UG.
IÞvrigt en meget sympatisk og venlig montÞr.
Flot arbejde.
Flot arbejde.
Fik udfÞrt et rudeskift til perfektion. Alle aftaler overholdt.

Venlig betjening hurtig ekspeditionâŠ
Venlig betjening hurtig ekspedition ikke noget at klage over