Jeg havde allerede haft fat i andre firmaer, hvor jeg skulle vente flere uger, sÃ¥ ringede jeg til GlasXpert. Karsten kom kun 2 dage derefter og skiftede min revnede forrude. BÃ¥de Karsten og hend... ãã£ãšèŠã
Ville booke tid til reparation af 3 smÃ¥ stenslag i forruden. Bookede via deres kallender pÃ¥ deres hjemmeside, hvor jeg kunne fÃ¥ tid til i morgen. Blev rigtig glad for det, indtil de ringge og sagde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter super dÃ¥rlig service fra Carglas, ringede jeg desperat til GlasXpert, som allerede dagen efter kom ud pÃ¥ mit arbejde og ordnede min forrude. SuverÊn service af Jannik, fra GlasXperten. Fantasti... ãã£ãšèŠã
Mega god service fra start med god forklaring ift forsikring og frit valg af vÊrksted. Kunne rykke ud inden 24 timer, men grundet vores arbejde blev det fÞrst efter 48, men det var vores valg. Sup... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skal du have ny forrude i din bil så kontakt GlasXpert. Vi yder landsdÊkkende service og samarbejder med alle forsikrings og leasingsselskaber. Vores montÞrer er håndvÊrkeren der kan sit kram og altid med et smil.
Vi kommer til dig arbejde eller privat adresse - du bestemmer :), I Hele landet, ãã³ããŒã¯
- 70 33 11 33
- glasxpert@glasxpert.dk
- glasxpert.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Hurtig
Hurtig, professionel og god service.
De var ikke de billigste på markedet, men de kom til den aftalte tid og skiftede ruden i indkÞrslen. Jeg er meget tilfreds med resultatet.
Super service
Super service. Ringede fordi de var forsinkede = Fint! Kom og skiftede bilruden på godt en time. Frisk og venlig ung mand. Ordnede alt med forsikringen. Kan varmt anbefales.
Alt var proff
En meget behagelig montÞr og et professionelt arbejde
Super god oplevelse ogâŠ
Super god oplevelse og konkurrencedygtig pris.
Helt igennem anbefalelsesvÊrdigt!
Ekstrem god service
(Kenneth) Ekstrem god service! Han kom på det aftalte tidspunkt, var hurtig og effektiv og meget behagelig mand at få ud på sin adresse. Kun godt at sige herfra og vil altid vÊlge dette firma fremover, kan kun anbefale andre det.
God og behagelig oplevelse medâŠ
God og behagelig oplevelse med GlasXpert, de var flexible og nemme at snakke med.
Det var nemt
Det var nemt. Book online og de sÞrger samtidig for forsikringen. Godt job.
Super godt tilfreds
Super godt tilfreds både pris og den måde montÞren kom og udskiftes forruden på
Tak, kommer tilbage en anden gang
Rigtig god og hurtig service tilâŠ
Rigtig god og hurtig service til konkurrencedygtig pris.
Hurtig og god service
super service
Hurtig og billige betjening.
hurtigt og rettidigt
Udskiftnig af forrude pris og tidspunktâŠ
Udskiftnig af forrude pris og tidspunkt som aftalt.
Perfekt service
God service og giver god information
God service og giver god information
Jeg kan kun anbefale
Smart at fÃ¥ skiftet bilglas der hvorâŠ
Smart at få skiftet bilglas der hvor man opholder sig.
Venlig betjening
Venlig betjening, god service, og billig pris. jeg er glad for, jeg valgte GlasXperten.
Kirsten Schneider, Bramming