Jeg havde allerede haft fat i andre firmaer, hvor jeg skulle vente flere uger, sÃ¥ ringede jeg til GlasXpert. Karsten kom kun 2 dage derefter og skiftede min revnede forrude. BÃ¥de Karsten og hend... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ville booke tid til reparation af 3 smÃ¥ stenslag i forruden. Bookede via deres kallender pÃ¥ deres hjemmeside, hvor jeg kunne fÃ¥ tid til i morgen. Blev rigtig glad for det, indtil de ringge og sagde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter super dÃ¥rlig service fra Carglas, ringede jeg desperat til GlasXpert, som allerede dagen efter kom ud pÃ¥ mit arbejde og ordnede min forrude. SuverÊn service af Jannik, fra GlasXperten. Fantasti... ãã£ãšèŠã
Mega god service fra start med god forklaring ift forsikring og frit valg af vÊrksted. Kunne rykke ud inden 24 timer, men grundet vores arbejde blev det fÞrst efter 48, men det var vores valg. Sup... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skal du have ny forrude i din bil så kontakt GlasXpert. Vi yder landsdÊkkende service og samarbejder med alle forsikrings og leasingsselskaber. Vores montÞrer er håndvÊrkeren der kan sit kram og altid med et smil.
é£çµ¡å
Vi kommer til dig arbejde eller privat adresse - du bestemmer :), I Hele landet, ãã³ããŒã¯
- 70 33 11 33
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig god service
Hurtig hjÊlp
Vi havde fornÞjelsen af Mikkels besÞg, som hurtigt og professionelt fik skiftet vores forrude. Dejligt med hurtig opringning fra GlasXpert på trods af at det var helligdag. Vi kan varmt anbefale GlasXpert.
Super rar og dygtig montÞr.
Tidsbestillingen holder åbenbart ikke
Ville booke tid til reparation af 3 små stenslag i forruden. Bookede via deres kallender på deres hjemmeside, hvor jeg kunne få tid til i morgen. Blev rigtig glad for det, indtil de ringge og sagde det fÞrst kunne blive 10 dage senere!!!???
Hvorfor kan man bokke en aftale på deres side som ikke holder i virkeligheden?
Lad vÊre med at love noget som ikke holder, bare for at få kunden. Det virker utrovÊrdigt på mig.
I får 2 stjerne fordi i ringede kort efter jeg havde booket for at fortÊlle mig det ikke kunne lade sig gÞre.

GlasXpert ããã®åç
Fantastisk hurtig service
Tusinde tak for super service.
Stod d. 21.04.21 med en revnet frontrude og kontaktede kl. 16.16, på baggrund af deres gode anmeldelser GlasXperten, hvilket dog var uden for deres åbningstid.
Jeg ledte videre hos andre leverandÞrer og fandt faktisk en til at lave min rude til en fornuftig pris.
Jeg glemte alt om GlasXperten, men d. 22.04.21 kl. 08.38 blev jeg ringet op af dem, da de kunne se jeg havde forsÞg dagen inden (jeg havde ikke lagt en besked).
Jeg blev i tlf. mÞdt af en utrolig venlig og meget serviceminded mand med SjÊllands accent. (Husker desvÊrre ikke hans navn).
Han var super serviceminded og da prisen også var konkurrencedygtig valgte jeg at lade den gode service komme dem til gode og aftalte de fik opgave.
D. 23.04.21 kl. 08.15 holdt reparatÞrer Kenneth pÃ¥ min adresse for at skifte ruden. 1 time senere var jobbet udfÞrt til ââââââ
Min bil bar ingen prÊg af rudeskift (glas og smulder var der intet af) Perfekt arbejde af en også meget serviceminded montÞr.
Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger og vil uden tÞven benytte dem igen.
I disse tider kan der vÊre langt mellem god service, men de har i mun situation vÊret super professionelle hele vejen igennem.
Great
Store! Let at tale med og finde en lÞsning. BÃ¥de Mikkel og Kenneth var meget hjÊlpsomme og professionelle. De installerede endda parkeringsuret pÃ¥ den nye forrude. Vi anbefaler ð
God hurtigt service trods forâŠ
God hurtigt service trods for henvendelse i påskedagene
Hurtig og god serviceðð»
Hurtig og professionel
Kom til tiden
Kom til tiden. UdfÞrte rudeskiftet hurtigt og effektivt. God oplevelse. Bruger Jer gerne igen.ðð hilsen Kaj Jensen
They were very much on time and cameâŠ
They were very much on time and came and finished the task.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã