Glazoo レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer vriendelijk en goed geholpen! De prijzen van de brilglazen zijn scherp ten opzichte van de gewoonlijke opticien. Voor de helft van de prijs heb ik nu zelfs drie brillen in plaats van twee. Ideaal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb al 2x kort achter elkaar multifocale bril glazen besteld. Voor verschillende brillen. Zelfs beide tweede glazen nog wat korting gehad omdat de eerste bril niet lekker zat. Echt top van dit bed... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Na 3 vorige bestellingen de voorbije jaren ditmaal toch geen goede ervaring: er werd een verzenddoos gevraagd en opgestuurd maar we hebben ze nooit ontvangen. Dan contact opgenomen met glazoo en dan k... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Na een cataract operatie had ik mijn multifocale bril niet meer nodig maar wel een leesbril. Diverse leesbrilletjes gekocht in supermarkten, die waren echt niet zo goed. Glazoo heeft van mijn multifo... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 眼鏡屋

当該企業による記述

Glazoo biedt een duurzame, betaalbare oplossing voor brildragers die nieuwe brillenglazen nodig hebben, maar nog geen afscheid willen nemen van hun favoriete montuur. Heb jij krassen op je brillenglazen of een nieuwe sterkte nodig? Onder het motto: "zelfde look, beter zicht", plaatsen onze opticiens nieuwe glazen in elk montuur, ongeacht het merk of model.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 141

レビューを書く

Snel en goed.

Duidelijke instructies. Goede communicatie oa mail als de bril bij hen aangekomen is. Snel verwerkt en prima bezorging van verzendbox en bril.

2026年2月28日

Glazoo からの回答

Fijn om te lezen! Veel plezier ermee.

5つ星のうち3の評価

Belofte nagekomen, maar productinformatie kan duidelijker

Communicatie met Glazoo team is zeer snel en efficient. De packages die worden voorgesteld op de website zouden meer gedetailleerd moeten worden met een duidelijk zicht op de voordelen en verschillen. Ik ben zeer tevreden van de ervaring maar na contact met jullie dienst over de kwaliteit van mijn galzen wordt mij gezegd dat de hogere package zou een betere kwaliteit aanbrengen.
Vandaag is timing ook heel belangrijk. ik woon in Belgie; de glazen zijn gestuurd via de Post; zeer traag, niet efficient en stressvol. nadat de label wordt bij jullie gecreëerd is er bijna 10 dagen wachttijd geweest met heel weinig tracking informatie. er zijn vandaag betere en betrouwbare logistieke partners die hiermee kunnen helpen verbeteren.

2026年2月21日

Glazoo からの回答

Bedankt voor je feedback! We nemen het in overweging.

Efficient, reliable, fast.

Great experience. Booked online, stopped by a shop to drop off the glasses, they "read" the prescription from the existent lenses, changed them with new ones, and in a few days, my glasses were sent back to me by post. Very efficient. Will definitely use again, should the need arise.

2026年2月28日

Thanks for your review!

5つ星のうち5の評価

Alleen maar aan te raden.

Ik heb al lenzen laten maken en plaatsen op 4 brillen op sterkte.
Iedere keer perfect afgewerkt tegen scherpe prijzen.
Klantendienst verdient ook zijn pluimen.

2026年2月18日

Dankjewel!!

5つ星のうち4の評価

Heel content!!

Heel content!!
Goeie service, goed werk.
Duurt wel wat lang voor pakketje bij jullie aankomt.
Maar anders zeker héél tevreden 👍

2026年2月1日

Glazoo からの回答

Bedankt voor je feedback!

5つ星のうち2の評価

Hoe kan ik tevreden zijn ?

Hoe kan ik tevreden zijn ?
Mijn montuur is beschadigd teruggekomen (er is een las van één van de kanten losgekomen)
Ik kan minder duidelijk lezen dan voorheen het geval was ...
Mijn leesbril is al weken onderweg, en die heb ik het meest nodig ...

2026年1月23日

Dag Freddy,
Kan u aub contact opnemen met de klantendienst zodat we naar een gepaste oplossing kunnen zoeken? Dat kan telefonisch of via info@glazoo.be.

5つ星のうち1の評価

waardeloos bedrijf

waardeloos bedrijf. Je besteld multifocaal en eindigt met een leesbril. Maar je hebt wel betaald voor multifocaal. In 1 maand ook nog eens bijna 50% duurder geworden voor dezelfde glazen. Dus laat maar. Service kennen ze niet. Je mag wel komen maar lossen het niet op. En waarom? Omdat ze het druk genoeg hebben. Nou voor ons niet meer. We zijn naar brillenglazen(.com) in NL gegaan €75 goedkoper met superkwaliteit.

En antwoord op uw reply; Mijn vrouw heeft de multifocale glazen LOS teruggekregen. Om in een andere bril te plaatsen, die dan alleen passen als montuur nog kleiner was. U zegt dat het een kwestie van niet kunnen wennen is, misschien was het een verkeerde oogmeting. Want zelfs lezen ging slecht door die bril. En die verkeerde oogmeting is bij mij ook al voorgekomen. Nu heeft ze een ongevraagde, goedkope leesbril maar voor dure multifocale glazen betaald, waar ze dus niets aan heeft. Maar goed, dat is blijkbaar jullie service, daarom zijn wij weg. Plus de prijsverhoging in 1 maand van bijna 50%, succes!

2026年1月22日

Beste klant,
Onze excuses voor uw negatieve ervaring. Omdat uw vrouw niet kon wennen aan haar multifocale glazen zijn we samen overeengekomen dat we een extra paar gratis leesglazen hebben voorzien bovenop de multifocale die ze al ontvangen had. Dat u daarna uw eigen bestelling geannuleerd heeft omwille van prijsverschil met een concurrent staat u natuurlijk vrij. Wij betreuren deze 3(!) reviews omdat we in de veronderstelling waren dat deze oplossing geschikt was voor u.

5つ星のうち1の評価

Hele slechte service en prijsverhoging van bijna 50%!

Goede kwaliteit brillen, maar; december 2025 heb ik 2 multifocale brillen besteld á €175 pst. Gezegd dat we in januari een 3e bril lieten doen. Prijs zou hetzelfde zijn. 1 bril klacht over, kan ik niet gebruiken en kreeg ik goedkopere leesglazen voor in de plaats ipv multifocaal. Wat heb ik daar aan? De 3e bril in 2026 had ik afgegeven (60 min. rijden totaal), krijg de factuur thuis; €75 duurder dan de bril 1 maand ervoor!!!! €75!!! Ik krijg geen gehoor bij hen 'de prijsverhoging zetten we 1 op 1 door'. Nog nooit van een prijsverhoging van bijna 50% gehoord! Ik heb de opdracht terug genomen, dit gaat echt niet zo. Als je éven verder zoekt kun je voor dit geld online ook bij anderen terecht met gratis verzending en garantie in belgie en NL.

En als antwoord op uw reply;

2026年1月11日
自発的なレビュー

Beste klant,

Alles correct afgehandeld.

Alles correct afgehandeld.
Jammer dat de status van orderafhandeling niet online kan gevolgd worden. Bij navraag toch nog de beloofde korting gekregen.

2026年1月28日

Glazoo からの回答

Bedankt voor je feedback! Je kan vanuit de mail doorklikken naar de order status pagina.

5つ星のうち5の評価

Nieuwe bril in de plaats gekregen

Mijn Prada bril is verloren gegaan tijdens het transport, maar Glazoo heeft voor mij dezelfde bril besteld en nieuwe glazen in gestoken, netjes verpakt en opgestuurd. Ben uiteindelijk professioneel geholpen.

2026年1月1日
自発的なレビュー

Glazoo からの回答

Onze oprechte excuses voor dit voorval maar blij dat we een gepaste oplossing hebben kunnen voorzien.

Netjes geholpen

Netjes geholpen. Ik had zelf een fout gemaakt bij het uploaden van mijn scan. Hierdoor was de levering iets vertraagd. Ze hadden netjes gemaild en gebeld.

2025年12月20日

Glazoo からの回答

Met plezier! Geniet van je nieuwe bril!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。