Altid lÊkkert fra Glean men
Altid lÊkkert fra Glean, men blev noget skuffet da jeg modtog 6 miniflÞdeboller i en sixpack som var angivet som klassiske flÞdeboller. Det står stadig som klassisk på hjemmesiden selvom det er miniflÞdeboller.
Gleans flÞdeboller er virkelig lÊkre og anbefalingsvÊrdige. Og de laver også anden anbefalingsvÊrdig konfekture.
Bestilling online fungerer ganske fint, og produkterne er pakket forsvarligt ind. Kan også afhentes på fabrikken i Albertslund.
Super lÊkre flÞdebÞller og is ð
Klar anbefaling!
Ãv tÊnk at sÊlge veganske flÞdeboller i Zoo, jeg har spist den sidste flÞdebolle fra Glean ð¡
SuperlÊkre flÞdeboller i mange lÊkre smagsvarianter
Kundeservice helt i top
Hurtig fremsendelse af bestilte flÞdeboller
Gluten- og laktosefri flÞdeboller, som smager som en drÞm. LÊkre og lette. Virkelig en god oplevelse
Gleans flÞdeboller er simpelt hen de bedste flÞdeboller, der findes. Begge mine drenge elsker dem, og i morgen til min yngste sÞns fÞdselsdag skal han dele dem ud i bÞrnehaven. Da jeg var lidt sent ude med min bestilling, var jeg lidt spÊndt på, om vi ville nå at få dem til tiden. Det var dog slet ikke nÞdvendigt, da Glean kÞrte flÞdebollerne ud til min adresse her til aften. Det er intet mindre end fantastisk, fantastiske produkter og fantastisk service. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger på produkter og service - de skuffer aldrig!
Virkelige lÊkre flÞdeboller, men er også lidt Bias - da jeg kender ejeren :)
Og hvis det ikke skulle vÊre nok fåes de i mange lÊkre varianter. Glean har mange salgssteder over hele Danmark og nu også i Sverige.
Oplagt til sÊrlige lejligheder - fester, mÊrkedage og hÞjtider samt når hverdagen skal fejres med en lille overraskelse ud over det sÊdvanlige.
PrÞvede deres smagskasse og dette fortrÞd vi absolut ikke, deres FlÞdeboller er Virkelig gode og ingen var gået i stykker, trods forsendelse. Ikke sidste gang vi prÞver jeres flÞdeboller.
Vildt god service, af en lav pige med langt mÞrkt hÃ¥rd. Mega snaksaglig og venlig samt lavede god kaffeâ€ïžð
Fantastisk smag og service! Jeg bestilte en smagskasse til levering d.22.12. som jeg skulle bruge juleaften, men min pakke kom aldrig frem...tak Postnord ð€¬ jeg ringede til Glean d.23.12. og talte med Alex, som pÃ¥ meget kort tid kÞrte ud med en ny smagskasse til min adresse. Mange tak â€ïž De veganske flÞdeboller, fudge og G-tÊrter smagte fantastisk! ð€©