Fup og svindel fra ende til anden. KÞbte et par hÞreapparater, som da jeg sÃ¥ dem, ville returnere med det samme. De er nu sendt til Lithauen, hvor der Þjensynligt ikke er nogen til at modtage dem. Ove... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kapslarna var helt vÀrdelösa för mig. Gick inte ner ett enda hekto, trots att jag tagit dem som det stod man skulle göra. Ãr mycket besviken, dÃ¥ jag trodde de skulle ha effekt eftersom de var sÃ¥ dyra... ãã£ãšèŠã
Hinterlistige Firma,hab gar nix bestellt,wollte nur die Oculissan brille ansehen und jetzt bin ich 150fr Àrmer,man kann ja nirgends zurÃŒckschicken oder anrufen.kam per Nachnahme und mein Lebenspartner... ãã£ãšèŠã
Ich habe Wahre erhalten die ich nicht bestellt habe gegen Bar Zahlung NatÃŒrlich ! Diese Produkt habe ich Online angeschaut , Bestellung Formular nicht zu Ende abgeschlossen und auch nicht abgeschic... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Realer Feedback
Was möchten Sie mit ehrlichem Feedback, Fehler beheben?
Also, ich hab Vanefist Neo bei euch bestellt, nicht abgenommen....
Toll ne?
Was mach ich jetzt?
Inga pengar har kommit till mitt konto
Inga pengar har kommit till mitt konto:
SEB 5323 1000467 som Ni påstås har skickat.
GÀller Àrende: 70343B11
VÀntat ca 1 månad
HÀlsningar
Bo Lindén
svindel og humbug
jeg gik ind på historien under nyhederne på min mobil,jeg har ikke bestilt noget fra jer, så hvordan ihar fået min adresse ved kun i.men i kan trÞste jer med at såfremt jeg ikke har modtaget det betalte belÞb 807,00 dkr.inden d13 aug 2020.vil dfer straks ske en politi anmeldese ,og de andre kÞbere burde gÞre det samme.
Jeg glemte at fortÊlle at det tilsyneladende var en ung mand der havde opfundet nogle briller så hans bedstefarfik forbedret sit syn.
Jeg modtog en forkert varer
Jeg modtog en forkert varer, sendte retur kostede mig 120kr. De lovede at sende den rigtig vare, men ikke modtaget noget endnu. De lovede så at sende mine 890kr og den retur porto på 120kr. det var jo deres skyld at jeg modtog den forkerte varer. Nu har jeg så lige modtaget en mail, at de endnu engang vil tilbagebetale mine 890kr. men ingen retur porto. lige seiden 2.7.20. Men intet er sket. :-((((((
SVINDEL!!
SVINDEL!!! De sendte meg en pakke jeg aldri hadde bestilt og jeg måtte betale 1817kr for den. à pakken var bare to plastere.
Jeg har sendt nogle ting retur for 2âŠ
Jeg har sendt nogle ting retur for 2 månede siden og har stadig ikke mine penge i nu
Plastik-HörgerÀt und NahrungsergÀnzungspillen
Das HörgerÀt machte einen billigen Eindruck. Bei Amazon gab es ein Àhnliches GerÀt viel billiger. Der eigentliche Grund meiner RÌcksendung war aber, dass ich erhebliche Folgekosten gehabt hÀtte. Globalhelp bietet NahrungsergÀnzungstabletten zu einem recht hohen Preis an, die man dann monatlich bestellen und einnehmen soll, damit sich dann das Hörvermögen bessert. Die ganze angebliche Behandlung hÀtte hunderte Euro gekostet. Zusammen mit dem fleischfarbenen Plastikteil an HörgerÀt habe ich es lieber umgetauscht, weil mir das alles nicht geheuer war. Die Abwicklung lief sehr schleppend und ich musste eine Frist setzen und mit einem KÀuferschutzverfahren drohen. Dann bewegte sich Globalhelp und erstattete das Geld. Allerdings musste ich ihnen noch die Nummer des RÌcksendebeleges zuschicken. Mein Rat: lieber zu einem Hörakustiker am Ort, das Hörvermögen ordentlich messen lassen und eine fachmÀnnische Beratung einholen.
Angelika
Jeg bliver snydt bestille 2 pakken forâŠ
Jeg bliver snydt bestille 2 pakken for 908 men modtaget kun 1 pakken. Kan ikke kontakt dem.
Det er et stort svindelfirma
Det er et stort svindelfirma, Deres Vanefist Neo, er ikke fem potter pis vÊr, det eneste sted det slanker er i tegnebogen, har taget det i 4 uger og har tabt o gram, til gengÊld blev jeg så syg at jeg blev indlagt på sygehus .
Svindel
Svindel, udgiver sig for at vÊre en dansk professor og videnskabsmand, men virksomheden holder til i Litauen og Kroatien, men også i USA?? Virker enormt utrovÊrdigt. Min mormor er blevet snydt for nÊsten 600 kr
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ