Sidan fungerar ok
Sidan fungerar ok. Enkelt nog att anvÀnda för en 10-åring.
Sidan fungerar ok. Enkelt nog att anvÀnda för en 10-åring.
hej jag blev rörd på privata stÀllen som jag inte kÀnner mig bekvÀm att sÀga på denna hemsida jag rekomenderar inte denna sida, den på något sÀtt kopplade mig till en porr sida som jag inte vill medela hÀr och den var för den delen ganska bra men jag blev distraherad från mina glosor så jag f,ade mitt spanska prov.
Det Àr hemskt hur ett företag som gör vÀrldens simplaste glos-spel som lÀtt hade kunnat kodas av vem som helst på ett par minuter Àr bombarderat med reklam och samlar in cookis fast man klickar avvisa alla. Om man lÀser noggrant står det att man stÀnger av cookies genom att blockera det i chromeinstÀllningarna fast nÀr man gör det har jag mÀrkt att man får mycket MER reklam Àn föreut!
7 mÀn kom till min sÀng och grapade mig, epstein backshota mina hundar, skulle ej rekommendera websida
Jag vaknade mitt i natten, sÀngen var drÀnkt i svett. Runt sÀngen stod 7 mÀn i svarta lÀder mankinis och lÀder maskar och glosor.eu tatuerade på deras sexpack men en av de hade vita klÀder, han stod i mitten.
Plötsligt slet den i mitten av sig masken, det var epstein.
Då förstod jag, det var epstein som Àgde Glosor.eu
De nÀrmade sig sÀngen och sen hÀnde saker som jag inte kan sÀga hÀr, de gjorde samma saker mot min hamster och fick mig att kolla på. Jag rekommenderar ej denna sida.
Worlds worst website, no its not becoause of the homework, ITS BECAUSE IF YOU TYPE ONE LETTER WITH CAPS ACCIDENTALLY, IT SAYS YOU TYPED IT WRONG, I HATE THE WEBSITE, ITS STUPID!!!!!!!!!!!!!!!!!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã