Store, flotte og veltillavede stykker smÞrrebrÞd, som smagte fantastisk. Jeg selv og mine gÊste var meget begejstrede. Fin service med levering udenfor Glostrup. Det var bare helt perfekt alt samme... ãã£ãšèŠã
Jeg er fast kunde hos Glostrup SmÞrrebrÞd og glÊder mig hver gang over madens gode kvalitet og det utrolig sÞde personale. Jeg bestiller altid i forvejen og maden er klar til det aftalte tidspunkt.
Virkelig lÊkkert smÞrrebrÞd, store stykker til prisenð stor ros herfra.
Bestilte hÞjtbelagt smÞrrebrÞd til en komsammen, og det må siges at det bare var tip top, flot pyntet og pÊnt belagt, og klar til tiden, alt i alt en SUPER oplevelse og godt gået.
Virkelig lÊkkert smÞrrebrÞd
Virkelig lÊkkert smÞrrebrÞd, store stykker til prisenð stor ros herfra.
Super godt og flot smÞrrebrÞd
Vi fik smÞrrebrÞd til vores julefrokost og alle var super tilfredse med maden.
Ikke sidste gang vi har bestilt derfra.
Super oplevelse
Vi har fået mad herfra til vores julefrokost.
Og sikke god mad, og rigeligt af det.
Vi er super tilfredse.
5 stjerner herfra.
Kvalitet og service i hÞjsÊdet
Jeg bestiller altid i forvejen og maden er klar til det aftalte tidspunkt.
Altid friskt og godt smÞrrebrÞd
Altid friskt og godt smÞrrebrÞd, og andre lÊkkerier. Levers altid som aftalt, og med et smil ð
Fantastisk smÞrrebrÞd
Fin service med levering udenfor Glostrup. Det var bare helt perfekt alt sammen.
Tusind takð€©
Som altid god og lÊkker mad i hÞjâŠ
Som altid god og lÊkker mad i hÞj kvalitet.
Smager fantastisk.ð¥°
Det kommer altid til tidenð
Hilsen John og Charlotte
Fantastisk smÞrrebrÞd
Efter lÊngere tids sygdom kunne jeg igen begynde at spise og fik derfor lyst til smÞrrebrÞd fra glostrup smÞrebrÞd som er landets bedste og fik ovenikÞbet en super frikadelle,en ren oplevelse
Fantastisk smÞrrebrÞd
Fantastisk smÞrrebrÞd, helt sikkert ikke sidste gang vi spiser frokost derfra på arbejdet!
Flotte håndmadder, god pris
Jeg havde bestilt 60 håndmadder og var meget i tvivl om str og kvalitet pga den lave pris. Men jeg blev positivt overrasket, for nÞj hvor var de flotte og store af håndmadder af vÊre. Smagte dejligt. Tak for mad. Klar anbefaling herfra.
Har lige kÞbt 6 håndmadder
Har lige kÞbt 6 hÃ¥ndmadder, og mÃ¥ indrÞmme at det dansk smÞrrebrÞd nÃ¥r det er vÊrst. Salaten under pÃ¥lÊgget var pÃ¥ ingen mÃ¥de frisk, og det var stykkerne ej heller, tÞr flÊskesteg, leverpostej der havde ligget hele dagen, total blÞd bacon ovenpÃ¥ og bestemt ikke frisk rugbrÞd. Her dukker vi ikke op igen ðš
Stadig Rigtig godt
Stadig Rigtig godt, god service og godt udvalg af mad, kager etc.
Maden og betjeningen er i top og deâŠ
Maden og betjeningen er i top og de dejligste mennesker der arbejder i butikken
Har brugt den i mange år og bliver aldrig skuffet
LÊkkert smÞrrebrÞd
LÊkkert smÞrrebrÞd - både for Þjne og smagslÞg
Henter tit smÞrrebrÞd her
Altid godt smÞrrebrÞd
SmÞrrebrÞdet er altid godt. Har også oplevet, at de ikke har alt på lager til at opfylde mine Þnsker. Men det har vÊret min egen skyld, fordi jeg har vÊret sent ude. Det er bedre at butikken lÞber tÞr for varer sidst på dagen, end at de har varer, der bliver gamle.
Vi har kÞbt smÞrrebrÞd i Ã¥revis men erâŠ
Vi har kÞbt smÞrrebrÞd i årevis men er efterhånden meget trÊt af dårlig service ved bestilling af smÞrrebrÞd. Får altid uforskammet sure svar.
Af den grund er vi ude
Stegt flÊsk persillesovs
Stegt flÊsk persillesovs - jeg har ikke fået det bedre i 49 år - det var prÊcis som det skulle vÊre
Stor ros til Glostrup smÞrrebrÞd.
Bestilte 60 stk smÞrrebrÞd til en Mindekomsammen, super lÊkkert og flot pyntet.
Stor tak til jer for en god oplevelse
Hilsen Heidi Banke
KÞbte 5 forskellige varme retter
KÞbte 5 forskellige varme retter. Super lÊkre allesamme, isÊr biksemaden er kÊmpehit.