2 mobile homes geboekt waarbij me bij de bevestiging pas duidelijk werd dat dit een voorboeking betreft. Een aantal dagen later een email ontvangen met een definitieve prijs en deze blijkt per mobile... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Reisbescheiden waren prima in orde alleen klopte het adres van de camping niet. Na paar rondjes rijden hebben we het gevonden. Camping staat ook niet met bordjes aangegeven. Verder leuke camping erg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
super leuke camping ook voor de jeugd max heeft genoten zoveel leuke nieuwe vrienden gemaakt s avonds naar het kampvuur .mooi zwembad heerlijk restaurant met een super bediening ,volgend jaar komen wi... ãã£ãšèŠã
Prettig We hadden een vakantie geboekt en hadden daar nog enkele vragen over. Hier werd binnen 1 werkdag netjes op gereageerd. Vanwege een andere datum toch uiteindelijk de vakantie geannuleerd en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sinds 20 oktober 2022 is Go4Holiday opgegaan in Allcamps, samen al jarenlang onderdeel van Camping Vision. Hetzelfde team, dezelfde service. Bij Allcamps boekt u uw ideale campingvakantie op één van onze 1000 Top-Campings binnen Europa. Bekijk onze website www.allcamps.nl voor ons uitgebreide aanbod.
Altenaweg 20f, 5145 PC, Waalwijk, ãªã©ã³ã
Ik boek al jaren bij go4holiday en altijd is het goed geregeld. Eigenlijk nog nooit een klacht gehad dus gewoon perfect.
Boeking De bergen in Wanroij
De boeking is makkelijk en goed verlopen.
Tip: Geef aan de accommodatie de namen en geboorte datums door zodat we niet nogmaals deze gegevens op moeten geven.

Go4Holiday ããã®åç
Vakantie geboekt in Duitsland. Netjes bevestiging ontvangen. helemaal goed.
Leuke camping, alleen de zwemrivier is ijskoud en geen fijne grond. Hele leuke activiteiten vooral via ferrata medium is heel erg aan te raden voor met het gezin!
Super snel en gemakkelijk kunnen boeken! Prima service. Ook direct een bevestiging per e-mail gekregen en een week later alle papieren al binnen!

Duidelijke site.
Werd door vakantiepark nog wel gevraagd of ik enkele gegevens via de mail door wilde geven, want die kreeg het vakantiepark niet door via Go4Holiday. Kleine moeite voor mij om door te geven, maar jammer dat dat dus niet door Go4Holiday wordt gedaan.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã