レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Godik reddede os pÃ¥ selve dagen for vores housewarming med over 150 gÊster. Vi stod med et akut behov da den lÞsning, vi oprindeligt havde bestilt fra anden side, alligevel ikke kunne leveres. FÃ¥ time... もっず芋る

䌁業が回答したした

FUP OG SVINDEL OG BUNDEFANGERI HAR BESTIL TORILETVOGN OG AFBESTILLER UNDER 24 TIMER EFTER OG SKAL ALEVEL BETALE 3500KR FOR INGEN TING OG NÅR MAN TALER MED SÆLGER ER DE DUMFRÆKE DE ER JO NOK LØNET EF... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var umuligt at fÃ¥ Godik til at fortÊlle os, hvornÃ¥r toiletterne ankom, selvom jeg ringede flere gange. Toiletterne er meget slidte, toilet brÊdderne meget brugt. Der er ikke hÃ¥ndvask til at vaske... もっず芋る

䌁業情報

1. 機材レンタル代理店

圓該䌁業による蚘述

Godik har udviklet et totalkoncept indenfor udlejning og servicering af materiel til festivaler og events. Bl.a. letvogne, toiletvogne, salgsvogne, hegn m.m.

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

35件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

vi havde igennem vores nytårssalg

vi havde igennem vores nytårssalg booket 5 containere på forskellige lokationer normalt for vi hejset vores containere ind hvilket sÊtter begrÊnsninger for os godik havde lÞsningen vi kÞrer dem ind med truck i mellem tiden havde det regnet utrolig meget og jorden var blevet blÞd men det forhindrede ikke godik i at få containerne på plads de så muligheder hvor vi andre så begrÊnsninger og med et godt samarbejde blev det lige som vi Þnskede

så hvis oplevelsen skal beskrives kort bliver det med ordene ekstrem god service og meget kundeminded

2025幎12月12日

Toiletter til bryllupsfesten

Vi havde bestilt en toilet vogn til vores bryllup med 4 toiletter.
Det ene toilet virkede ikke, men det blev fixet og der blev givet kompensation for det.
God service fra Jan NÞrgaard, der fulgte op på sagen.
Det gode ved Godik er at man fÞrst skal aflevere vognen mandag i stedet for sÞndag.

2025幎7月5日
自発的なレビュヌ

Meget slidte toiletter for mange penge og mangelfuld kommunikation

Det var umuligt at få Godik til at fortÊlle os, hvornår toiletterne ankom, selvom jeg ringede flere gange. Toiletterne er meget slidte, toilet brÊdderne meget brugt. Der er ikke håndvask til at vaske hÊnder selvom det står på det indvendige af dÞren. For 7500kr for 3 toiletter i en weekend er det ikke pengene vÊrd.

2025幎8月9日
自発的なレビュヌ

Min ven og jeg brugte en ladestation her, men den fungerede ikke ordentligt. Man kunne kun oplade sin telefon, hvis man placerede den helt prÊcist – som med en gammel og slidt oplader. Det er virkelig irriterende, nÃ¥r man betaler for opladning, og det sÃ¥ ikke virker, medmindre man finder det helt rigtige punkt. Den eneste grund til, at jeg giver to stjerner og ikke én, er fordi man i det mindste har mulighed for at oplade – men det burde fungere meget bedre.

2025幎7月2日
自発的なレビュヌ

Jeg ringer og Beder om pris på en vogn

Jeg ringer og Beder om pris på en vogn med bad og toilet i en periode på 2 mdr jeg får så tilsendt en 4 sider tilbud-leveringsaftale med en pris og start og slut dato. Så er det i vinkel får betalt og skal hente vognen. Der så gået ged i noget så den er ikke klar osv. så det kostede så en forgÊves tur plus eget arbejde lige måtte vente. Men okay. De kommer så med den senere på dagen da de har gravet den frem.

Se så bliver det spÊndende. Fordi man acceptere det tilbud med start og slut dato. Og så kommer der dÊlme en regning mere for anden halvdel af den periode man har fået tilbud på som de vil have penge for nu. Men i tilbudet de selv har skrevet står det intet om der kommer flere opkrÊvninger.

Nej men vi ikke vant til private lejere.🀊‍♂🀊‍♂

Lille heads up herfra om seriÞst ringe oplevelse

2025幎5月6日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte nogle produkter af Godik på

Jeg kÞbte nogle produkter af Godik på auktion. Her kom jeg i kontakt med en Sales Manager som var arrogant og ubehÞvlet. Jeg kommer aldrig til at handle det sted igen

2025幎4月8日

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at nogen skal have hos Godik – uanset om man handler via auktion eller pÃ¥ anden vis.

Jeg er oprigtigt ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse i dialogen med en af vores medarbejdere. Jeg vil meget gerne hÞre mere om, hvad der skete, så vi kan tage det op internt og sikre, at det ikke gentager sig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på mail marketing@godik.dk eller telefon 40701520, så vi kan tage en uformel snak.

Mads Fischer
Marketing Manager

LÞsningsorienteret og professionelt

Gennem et lille år har vi har mange beboelsesvogne og et par badevogne, da 68 lejligheder skulle have renoveret kÞkken og bad. Alle lejere boede mellem 2,5 til 3 mdr i en beboelsesvogn. SelvfÞlgelig opstår der udfordringer, alt er lÞst og telefonen besvares når man ringer. Så skal du bruge beboelsesvogne, er Godik klart en professionel spiller dÞgnets 24 timer alle dage.

2024幎11月22日

KÊre Charlotte

Mange tak for den fine anmeldelse af Godik.

Vi er meget glade for jeres gode oplevelse i forbindelse med jeres genhusning, mens de 68 lejligheder fik renoveret kÞkken og bad.

Mvh
Mads

Bad place dont rent 500euro for broken

Bad place dont rent 500euro for broken thing like chair or smth else toilet breaks down even if u throw a small paper in it

2024幎7月29日

Dear Kernius Romuaitis

I'm sorry you had that experience with us and our toilet. That is certainly not what we strive for.

Unfortunately, I cannot find any information on you.

Please send me an email at kundeservice@godik.dk with your booking number, then I'll look into your case

I apologize for the inconvenience.

Sincerely
Mads - Godik

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner. Det firma er virkelig en dårlig arbejds plads. Hvis man ikke slikker dem i r. Så får du fyresedlen. Ledelsen behandler virkelig deres slaver dårligt. For de er ikke andet end slaver for dem. Man får skylden når der er fejl trods af det er deres egne fejl. Så kÊre folk sÞg ikke arbejde der, på nogen måder , med mindre man vil trÊdes på som det skidt de trÊder på

2024幎5月31日

Hej Maria

Tak for din besked.

Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse og vi Þnsker at skabe et godt arbejdsmiljÞ.

Vi vil derfor sÊtte pris pÃ¥ yderligere information – og du er velkommen til at ringe pÃ¥ 40701522 eller skrive pÃ¥ jud@godik.dk

Mvh Jakob Udesen,
Adm. DirektÞr, Godik

Under al kritik!

De vÊlger at sÊtte skabe op til festival hvor man kan opbevare sine personlige ejendele mod betaling, men fordi at nÞglen bliver vÊk og ingen kan huske skabsnummeret bliver man lovet gul og grÞnne skove, man hÞrer bare ikke fra dem igen.
Her 6 år efter sidder vi stadig uden vores personlige ejendele og intet hÞrt selvom vi efterlod pung med kÞrekort og alt andet ID!

2024幎3月9日

Hej Maria

Jeg er meget ked af at hÞre om din oplevelse, og vil gerne undersÞge din sag nÊrmere hvis du Þnsker.

Du er velkommen til at skrive en mail med yderligere information på kundeservice@godik.dk

Mvh
Mads
Marketing Manager

Uprofessionel virksomhed

Uprofessionel virksomhed der ikke Þnsker at korrigere på forkert opsat udstyr.

Godik's dÞgnservice fremstår temmelig arrogant, ikke lÞsningsorienteret.

2023幎12月12日

Hej "Generet Borger"
Vil du tilkendegive dig selv med Navn og et booking nummer på kundeservice@godik.dk - så vil vi rigtig gerne i dialog med dig omkring din oplevelse.

Anni /Godik

Ganske enkelt fremragende service!

Godik reddede os på selve dagen for vores housewarming med over 150 gÊster. Vi stod med et akut behov da den lÞsning, vi oprindeligt havde bestilt fra anden side, alligevel ikke kunne leveres. Få timer efter at have haft Godik i rÞret stod der 2 toiletter hos os - endda til halv pris af vores oprindelige lÞsning selvom vores behov var akut. Ganske enkelt fremragende service!

2023幎5月4日

Hej Rasmus
Det er vi virkelig glade for hÞre - 1000 tak for anbefalingen.

Go dag og de bedste hilsner
Anni / Godik

Klasse behandling

Klasse behandling. Alt fungerede som aftalt. Havde en selv forskyldt fejl på toiletvogn. Blev udbedret en lÞrdag akut. Mega god service. Lejer kun igennem Godik fremover!

2022幎11月18日
自発的なレビュヌ

FÃ¥r leveret et toilet som efter nogle
Svindel firma

Får leveret et toilet som efter nogle dage bliver defekt , over de nÊste måneder får vi flere ombytninger pga. div defekter , det sidste vi får leveret bliver så frostsprÊngt hvorefter vi bliver opkrÊvet ca 8000,- for en ny pumpe , det til trods for at vi pointerede kraftigt ,at skal stå ude om vinteren , hvilket som han sagde ikke var noget problem .
Indehaveren af det firma er den mest arrogante person jeg nogen sinde sinde har talt med , fÞj siger jeg bare .

2022幎10月31日

Hej Karsten

Jeg er ked af, at du har haft den oplevelse hos os. Det er bestemt ikke det vi bestrÊber os på.

Jeg kan desvÊrre ikke finde nogle oplysninger på dig. Vil du ikke sende mig en mail på kundeservice@godik.dk med dit booking nr. så skal jeg nok tage et kig på sagen :-)

Jeg beklager ulejligheden.

Ida - GODIK

Pas på.

Pas på denne virksomhed. OpkrÊver og sender fakturaer på noget som ikke er leveret. Laver du indvender eller klager, truer firmaet med alt muligt

2022幎9月9日

Hej Lars

Jeg er ked af, at du har haft den oplevelse hos os.

Normalt sender vi fakturaer og opkrÊvninger ud når kunden har godkendt det tilbud de har fået tilsendt.

Jeg beklager ulejligheden.

Ida - GODIK

DÃ¥rlig service

Dårlig service, kÞbte en kasseapparat i deres "brugt marked" og da den blev leveret, kunne vi se at den var alt for teknisk til det formål vi skulle bruge den til... (ps. vi ved ikke noget om kasseapparater)
ringede til deres kundeservice for at få en returlabel så vi kunne sende varen retur, men blev mÞdt af en negativ person som kunne oplyse at Godik IKKE tager vare retur...!! det fremgår ingen steder på deres hjemmeside ej heller under deres "brugt marked"
jeg ved ikke hvordan reglerne er, men blev meget skuffet over at de hverken har gjort eller forsÞgt at gÞre deres kunder opmÊrksom på at de IKKE tager vare retur ?

2022幎9月27日

Hej Thomas

Jeg er ked af at lÊse, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi bestrÊber os altid på at yde den bedste service for vores kunder.

Jf. vores handelsbetingelser 10.1. Ved salg af materiel leveres nyt materiel i driftsklar og forsvarlig stand, mens brugt materiel og demomodeller leveres som beset.

Jeg er selvfÞlgelig ked af, hvis du har oplevet en negativ medarbejder. Dette er bestemt ikke normen hos os, og det skal vi selvfÞlgelig nok kigge nÊrmere på.

Du er velkommen til at skrive til mig på kundeservice@godik.dk hvis du har yderligere spÞrgsmål eller kommentarer til din oplevelse.

Ida, GODIK

Sidste gang mit firma bruger godik.

2022幎7月28日

Hej Markus,

Jeg er ked af at lÊse at du har haft en dårlig oplevelse.
Jeg kan umiddelbart ikke finde noget info om din oplevelse, så du må meget gerne kontakte mig på kundeservice@godik.dk. Så skal jeg gÞre hvad jeg kan for at du kommer fra oplevelsen med et smil i stedet for :-)

AsbjÞrn

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。