Virkelig dÃ¥rlig kommunikation fra LOXAMs side omkring pris pÃ¥ leje af udstyr. OBS! pÃ¥ der kommer ikke uvÊsentlige omkostninger oven i den pris du aftaler med dem. I mit tilfÊlde var det cirka 65% de l... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Loxam i Kalundborg har den bedste service og flexibilitet. De mest venlige og hjÊlpsomme medarbejdere. Vi skulle male vores hus og havde udfordringer med vejret. Vi mÃ¥tte Êndre vores reservation af li... ãã£ãšèŠã
Fik afprÞvet jeres tÊpperenser i weekenden. Den er sÃ¥ god og super nem at bruge. Et tips: det flydende Carpet cleaner skal hÊldes forsigtigt i vandet, sÃ¥ det ikke skummer for meget, ellers strejker... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lejede en bjÊlkevibrator som desvÊrre ikke virkede helt som den skulle, hvilket er hÊndeligt uheld idet den var helt ny og derfor ikke testet siden den forlod fabrikken. Jeg kom ikke til at betale hve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kundetilfredshed frem for alt. Vi har altid sat kundens tilfredshed i hÞjsÊdet. Vores mangeårige erfaringer kommer kunderne til gode, når de lejer hos os. Vi vil kort sagt have, at kunderne skal vÊre tilfredse og have gode oplevelser med det kvalitetsmateriel, de lejer hos os. LOXAM er Europas stÞrste udlejer af maskiner, jord- og anlÊgsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig dÃ¥rlig kommunikation fraâŠ
Virkelig dårlig kommunikation fra LOXAMs side omkring pris på leje af udstyr. OBS! på der kommer ikke uvÊsentlige omkostninger oven i den pris du aftaler med dem. I mit tilfÊlde var det cirka 65% de lagde oveni. Og konfronteret med det henviser de så bare til deres generelle betingelser. Jeg kommer derfor naturligvis ikke til at leje noget hos LOXAM igen.
Jeg lejede et stillads hos dem
Jeg lejede et stillads hos dem, men oplevelsen var desvÊrre meget skuffende.
Jeg blev bedt om at komme inden kl. 15:30, selvom de officielt lukker kl. 16:00, fordi medarbejderen âskulle skynde sig hjemâ.
Senere opdagede jeg, at der var trukket ca. 1.000 kr. ekstra fra min konto uden forklaring.
Da jeg ringede og klagede, fik jeg kun undskyldninger i stedet for en lÞsning.
Det bliver desvÊrre både fÞrste og sidste gang, jeg handler der.
God betjening og super behageligâŠ
God betjening og super behagelig kundeservice.
Super god oplevelse med Loxam i det jyske.
Loxam Gl. Landevej Fredericia = GOD service!
Loxam Fredericia er lig GOD service og venlig kundebetjening. Kan kun varmt anbefales.
Skulle leje et skÊrebord til sten for to dage. Ikke en stor ting eller post i deres forretning, men betjeningen og håndteringen fra start til slut var alligevel i top. Der var god tid og plads til besvare alle mine mange spÞrgsmål og over flere e-mailkorrespondancer. Samme galt da det kom til selve afhentning og tilbagelevering. SÊrligt Julie i deres kundeservice skal nÊvnes. En sådan venlig og imÞdekommende medarbejder mÞder man sjÊldent.
Alt i alt STOR ros til Loxam på Gl. Landevej i Fredericia!
Loxam i Kalundborg super service.
Loxam i Kalundborg har den bedste service og flexibilitet. De mest venlige og hjÊlpsomme medarbejdere. Vi skulle male vores hus og havde udfordringer med vejret. Vi måtte Êndre vores reservation af lift flere gange, det var ingen problem i Loxam Kalundborg. Vi lejede en 12 meter lift. Den var utrolig nem at arbejde med. Hvis vi skal bruge lift igen vil vi helt sikkert vÊlge Loxam Kalundborg.
Fik et tilbud og leje af en lift 13-15âŠ
Fik et tilbud og leje af en lift 13-15 meter for en lÞrdag/SÞndag nettopris 5265,- ink. moms. inkl. risiko/miljÞ ð, disse 612,- + moms er pÃ¥ fakt. for hvis materiellet nu skulle blive stjÃ¥let. Der er andre udlejere pÃ¥ markedet der kan gÞre det her meget bedre Loxam. Jeg har lejet flere gange hos jer, det bliver hos andre fremadrettet.

vi har fÃ¥et en regning pÃ¥ 15000 kr forâŠ
vi har fået en regning på 15000 kr for om lakering af en vogn der er tegnet 5x5 cm med tuds på.
når vi ringer ind til dem vil de ikke snakke. de snakke i munden på en og er slet ikke til at kommunikerer med.
det tog 3 uger bare at få billeder at den vogn. sjovt nok fremgår vogn nr og graffitti ikke på samme billeder, det er ikke muligt at se vognen eller fjerne det selv.
Det er bare at betale og vi gider ikke snakke mere med dig.

DÃ¥rlig information fra Loxam
DÃ¥rlig information fra Loxam om lejepris.
En information som jeg selv skulle have lÊst mig til, fik jeg af vide da jeg ringede efterfÞlgende.
Fik tilbud på 600+moms for 1 dags leje og skulle forvente yderligere ca. 600+moms i forbrug af diamant skÊr til betongulvsliber.
Fedt tÊnkte jeg, så jeg regnede med en faktura på omkring 1.200+moms - men fik en på lidt over 2.000+moms!
Ja, der var så et risikotillÊg på Netto lejeprisen på ekstra 15%+moms samt rengÞring til ca. 250+moms.
Gulvsliberen virkede ikke engang optimalt, da jeg måtte bruge ca. 6 timer på at slibe ca. 5m2.
Et firma jeg IKKE lige vender retur tilâŠ

LOXAM Danmark ããã®åç
Altid 5 stjernet levering hos Loxam.
Altid 5 stjernet levering hos Loxam.
Tak til Ã
se /KA for super service.

Hvilket serviceniveau
Hvilket serviceniveau
Jeg havde fornÞjelsen af Annika i HillerÞd afdelingen. Det må jeg sige - imÞdekommende og lÞsningsorienteret. Som nystartet selvstÊndig gÞr sådan en service at man helt sikkert vender tilbage.
Top klasse!

Fornem kundeservice
Skulle bruge en stÞvsuger. Fik rigtig god vejledning - både på mail og i Nordhavn. EfterfÞlgende opstod en misforståelse om lejen, men også der var de virkelig behjÊlpelige. Rigtig god stil.

LOXAM Danmark ããã®åç
Talte med Morten i dag angÃ¥endeâŠ
Talte med Morten i dag angående gulvsliber og fik en super god service og vejledning.

LOXAM Danmark ããã®åç
Jeg snakkede med en fra loxam somâŠ
Jeg snakkede med en fra loxam som lovede, vi endda jokede om vejret og at de nok skulle sÞrge for en gravemaskine med lukket kabine men da vi mÞder op derude har de den ikke på lager loxam har lejet den ud til en anden, så nu har jeg en kunde hvor vi er bag ude med opgaven og vi er ikke engang startet.
Tak loxam....
Manglende etiske standarder
Når man Êrligt fortÊller om sin oplevelse på Trustpilot, skal det tages konstruktivt.
Der hvor kÊden nu hopper af er at de truer med at afbryde samarbejdet med min ven hvis ikke jeg fjerner min seneste anmeldelse. Loxam må overveje at indfÞre nogle etiske standarder, hvis de vil fremstå som et velrenommeret virksomhed.
TÊpperenser
Fik afprÞvet jeres tÊpperenser i weekenden.
Den er så god og super nem at bruge.
Et tips: det flydende Carpet cleaner skal hÊldes forsigtigt i vandet, så det ikke skummer for meget, ellers strejker maskinen.
Er meget tilfreds med oplevelsen og et godt slutresultat.

LOXAM Danmark ããã®åç
Ville helst slet ingen stjerne give ð
Opdatering har fundet en god lÞsning men der var lidt lang vej der hen så har rette og giver nu 3 stjerner for at vi fik lavet en lÞsning og ikke skulle hele vejen til retten.
Ville helst slet ingen stjerne give
For en regning for leje af en tromle vi har aldrig lejet noget hos dem ringe og sige det fÃ¥ sÃ¥ af vide af der er en som har brugt vores cvr nr de har navn adresse og tlf nr pÃ¥ den person som har lejet med det kan og vil de ikke gÞre noget hved â¹ïž
Vil bor i Jylland tromlen er lejet og leveret i prÊstÞ på SjÊlland

Oplyser 1 pris
Oplyser 1 pris, fakturerer 1 anden
Derudover fakturerer de bare for alle mulige vagtudkald, der aldrig har fundet sted.
Pas på
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹