Havde endnu en god oplevelse med Simple Homes ð Lejede en luksus vip toiletvogn til fest. Vognen blev professionelt opsat, og desuden var vognen helt ny ð Dejlig plads pÃ¥ begge toiletter, m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tag ikke Michael Rosendals ord for gode vare. Tjek selv vogne igennem fÞr i kÞber! Fik hans ord pÃ¥ at kÞbe en skadesfri vogn som var i orden. FÞlgende var ikke i orden: - AflÞbslan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft fornÞjelsen af at leje deres saunavogn flere gange, og hver gang har vÊret en fantastisk oplevelse! Saunavognen er virkelig lÊkker. Servicen er helt i top - personalet er venligt, profe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simple Homes er Danmarks fÞrende inde for beboelsesvogne og genhusning til f.eks. forsikringsskader, ombygninger, renoveringer eller andre midlertidig genhusninger. Vi har også et stort lager af toilet og sanitetsvogne af mange forskellige typer.
ãã³ããŒã¯
Profesionel behandling og et velfungerende produkt.

Simple Homes A/S ããã®åç
Jeg lejede en badmobil til mere 3 måned.
Det virkede fint.
En ting, der skal forbedres, er kommunikation mellem medarbejdere i virksomheden. Efter jeg opsagde kontrakten og havde 3 dage mere til at betale, modtog jeg en fuld månedlig regning.
Jeg har afleveret badmobil d. 27.06.
Jeg spurgte deres kollega, Diana, om vi skulle tjekke badmobil sammen indvendig, fordi vi valgte gÞre vi selv rengÞring.
Hun svaret nej, hendes kollegaer vil tjekke det.
Jeg har modtaget slutfaktura, de opkrÊvede et rengÞringsgebyr på en halv time, fordi de mente, at der var et par beskidte områder, der skulle rengÞres.
Min kone gjorde det grundigt rent, hun har brugt f.eks. Domestos osv. Den var ikke beskidt indvendig!
Vi modtog billeder af det indre af et badevÊrelse, men det er svÊrt at bevise i bakspejlet, at det rent faktisk var det samme badmobil.
Vi betalte mere end 12000 kroner, jeg synes ikke, de skal gÞre dette for yderligere ca. 200 kroner.
Jeg anbefaler, at de skal altid tjekke traileren med kunden, når de returnerer den.
Mvh. Attila Vigh

Simple Homes A/S ããã®åç
LÃ¥n af toilet/badvogn fungerede rigtig godt og som aftalt
En fin beboelsesvogn har vÊret lejet. Til kommende lejere som selv vÊlger at gÞre vogn ren, så kan det tilsyneladende ikke gÞres godt nok......vi valgte at gÞre det selv, men får en stak billeder på opgÞrelse/kreditnota som viser at der SKAL gÞres rent i alle hjÞrner og kroge, som var det en ny monteret vogn(en meget lille smule belÊgning ved hÊngsel på ovnlåge, og ovn brugte vi ikke). Der er billeder af slitage indvendigt i overskabe, brugsspor på kogeplade, brugsspor på bageplader(vi brugte dem ikke), så til andre: HUSK at tage billeder af ALT så der ikke kan opstå tvister, dog er vi ikke blevet bonget så meget, det er mere det at man bliver prÊsenteret med billeder, med "fejl" som der nu engang er på noget som bliver/er brugt.
Dobbeltseng er så dårlig at den ikke kan bruges. Ellers var der service på utÊt blandingsbatteri som blev repareret, dog blev det utÊt igen). Vil leje igen, men er blevet meget klogere på AT der skal dokumenteres alt fra lejers side.

En rigtig god oplevelse hos Simple Homes ð
Kan varmt anbefales
Tryghed fra start til slut, og en helt igennem fantastisk service.
Flere af den slags virksomheder og folk tak.
Vognen var i TipTop og bedre end forventet.
Varmeste anbefalinger herfra.

Simple Homes A/S ããã®åç
Toiletvognen var som lovet og den var ren og pÊn.

Simple Homes A/S ããã®åç
Alt var som lovet, levering og afhentning til aftalt tid. Professionelt og super service

Simple Homes A/S ããã®åç
Har kÞbt en stor brugt beboelsesvogn af Simple Homes. Kommunikationen har vÊret super god og vognen lever fuldt ud op til forventningerne og er i fin stand.

Simple Homes A/S ããã®åç
pÊn og ren og der var hvad man skulle bruge
havde den i 3 mdr.
Servicen er helt i top - personalet er venligt, professionelt og altid klar til at imÞdekomme ens behov. Der er ingen tvivl om, hvor jeg skal leje min toiletvogn fra, nÃ¥r jeg skal holde fest, den dag jeg fylder rund âºïž

Simple Homes A/S ããã®åç
Jeg kÞbte en toiletvogn hos simplehomes til 53000 kr.
Jeg kunne ikke finde ud af at tilslutte varmtvandsbeholderen.
Det kunne den montÞr de efterfÞlgende sendte ud.
Det kostede 2.800 kr ekstra.
Det synes jeg ikke er iorden.
Jeg vil ikke blande mig i hvordan simple homes driver deres virksomhed.
Jeg skal bare ikke have noget at gÞre med dem.

Simple Homes A/S ããã®åç
Fik hans ord på at kÞbe en skadesfri vogn som var i orden.
FÞlgende var ikke i orden:
- AflÞbslange 6 meter for kort
- Brusehoved defekt
- Loftlampe defekt
- Cylinder til hoveddÞr nÊrmest ikke til at åbne
- KÞle/frys defekt
- Radiator defekt
- Ikke rengjort fryser, samt mug/svamp under sofaen.
- Flere tidligere skader på vogn
Da jeg nÊvnte det skrevet ovenfor var svaret at vognen var kÞbt engro og jeg kunne få byttet aflÞbsslange, få et brusehoved og en lampeskÊrm.
Handler ALDRIG hos dem igen

Simple Homes A/S ããã®åç
Simple Homes har leveret varen. Med styr pÃ¥ tingene og orden i deres kommunikation. Vi er kun blevet mÞdt at yderst behagelige mennesker og mere ordentlig service. Kan varmt anbefale at leje en vogn her. Mange tak. Vi kommer igen, hvis behovet skulle opstÃ¥ð

Fantastisk lÞsning og service, kan varmt anbefale Simple Homes ðð

Simple Homes A/S ããã®åç
Jeg havde akut brug for en beboelsesvogn, den store af slagsen og Simple Homes leverede den lÊkreste vogn, og den er super godt indrettet.
Teknikeren der kom med vognen var meget behjÊlplig og havde svar på det jeg spurgte om.
Alt i alt en fantastisk oplevelse.

Simple Homes A/S ããã®åç
Vi lejede en XL beboelsesvogn i 2 år af jer! Altid god service både fra Peter på kontoret og fra jeres teknikere der kom ud! Alt i alt kun rosende ord her fra os på Syrenvej i Roskilde! (:
Tak for jer!

Simple Homes A/S ããã®åç
Vi har haft lejet en 2-pers. beboelsesvogn i ca. 3 måneder, og det hele er gået godt ift. levering, afhentning og afregning. Flinke og hjÊlpsomme kontaktpersoner både hos "hovedkontoret" og de teknikere som leverede og hentede vognen:-)

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã