Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sinds een paar jaar handelt GMGM onze telefoontjes af. Daar zijn we zeer tevreden over. We hebben vaste telefonistes, die ook nog heel goede instructies voor zich hebben hoe te handelen in welke situa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

mijn cliënten worden altijd beleefd te woord gestaan. Fijn is de optie om het gesprek terug te luisteren; bijvoorbeeld als het gaat om iemand met een moeilijk verstaanbare naam. De terugkoppeling via... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze ervaringen met GMGM zijn prima! Als wij zelf telefonisch niet bereikbaar zijn, ivm bespreking, vakantie of gewoon rust, nemen de mensen achter GMGM automatisch de telefoon over met een belscript... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn zeer tevreden over de service van GMGM. Het inlog systeem werkt erg goed en wat wij heel prettig vinden is dat de gesprekken kunnen worden teruggeluisterd. Zo kun je de gemiste telefoontjes n... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌル センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Goedemorgen Goedemiddag is de antwoordservice telefoondienst voor de slimme moderne ondernemer. Wij nemen voor u de telefoon op en sturen u direct na het gesprek de bel-notitie. Het maakt niet uit of nu 1 telefoontje in de maand krijgt of 50 per dag. Wij verzekeren de optimale bereikbaarheid van uw bedrijf en onze telefonistes stralen hierbij professionaliteit uit zodat uw bellers er een goed gevoel bij hebben.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Professioneel

Correct. Afspraak is afspraak. Vriendelijk. Goede partner om mee samen te werken!

2020幎2月13日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Ook van onze kant: goede partner om mee samen te werken :)

Geweldige uitkomst!

Hele handige service. Er wordt netjes opgenomen en je kunt de gesprekken ook nog eens beluisteren!

2020幎2月12日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Altijd teruglezen en terugluisteren wanneer u maar wilt, via uw persoonlijke Control Panel.

Fijn en duidelijke samenwerking

Fijn en duidelijke samenwerking. Notities zijn concreet en het filteren op acquisitie is geweldig. Wij hebben merkbaar meer tijd over op kantoor door deze samenwerking, wij bellen iedereen dezelfde dag nog terug wanneer het ons uitkomt. Een echte aanrader!

2020幎1月29日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

We doen ons werk met een glimlach.

Prettige ervaring en

Prettige ervaring en gebruiksvriendelijk!

2020幎1月28日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Dank u, we waarderen uw reactie.

Een meedenkende pro-actieve

Een meedenkende pro-actieve telefoonservice. Echt een partner in business.

2020幎1月9日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

En dat is precies wat we willen zijn!
Bedankt, Herman.

Prima service

Prima service, goed inlogsysteem, geen hoge abonnementsprijzen. Aanrader

2019幎12月17日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Fijn dat u zowel ons systeem als onze inzet waardeert. We gaan graag zo verder.

5぀星のうち5の評䟡

Goed bedrijf om mee samen te werken!

Goed bedrijf om mee samen te werken!

Aantal keer contact gehad met Dennis voor telefooncentrale, goed geholpen en snel opgezet.

Zeker 5 sterren waard!

2019幎12月13日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Dank, mede namens Dennis :)

5぀星のうち4の評䟡

Fijne ondersteuning voor onze klantenservice

We maken inmiddels alweer een aantal jaren gebruik van de diensten van Goedemorgen Goedemiddag en zijn zeer tevreden. Ze denken goed met je mee en de telefonistes nemen hun taak serieus. Fijn om op deze manier onze 'telefoon'-druk op drukke klantenservice momenten te kunnen ontlasten.

2019幎12月12日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Ons telefoonteam beantwoordt uw bellers graag, we weten dat er ook met zorg op onze belnotities gereageerd wordt.

Klantvriendelijk en accuraat

Als zelfstandige verzorg ik 1daagse in company trainingen in productiviteit. Het is voor mij lastig om telefoontjes aan te nemen als ik een hele dag voor een groep sta. Om ervoor te zorgen dat ik altijd bereikbaar ben en geen opdrachten mis loop maak ik gebruik van Goedemorgen Goedemiddag. Ik krijg van elk aangenomen gesprek een compacte e-mail met daarin de belangrijkste info en contactgegevens. Ideaal.

2019幎12月2日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

We doen het met veel plezier!

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.
Gesprek kan je naluisteren, en de telefoon wordt zeer professioneel aangenomen.
Prijs/kwaliteit verhouding vind ik in evenwicht.

2019幎11月25日

Dank!

Simpel, goed en betrouwbaar

Simpel, goed en betrouwbaar. Het aanvragen van de dienst en het inregelen ervan is simpel en duidelijk. Het team is betrokken en oprecht geinteresseerd in de klant en zijn bedrijf. Om zo een goede vertegenwoordiger te kunnen zijn aan de telefoon. Absoluut een aanrader!

2019幎11月8日

Ik maak inmiddels al weer 3 jaar

Ik maak inmiddels al weer 3 jaar, naar volle tevredenheid, gebruik van de dienstverlening. Ik krijg regelmatig van mijn klanten terug dat zij denken dat de telefoon is opgenomen door een medewerker bij mij op kantoor. Ook van zakelijke contacten krijg ik regelmatig deze terugkoppeling. En ook dat ze netjes en correct te woord zijn gestaan. Een mooier compliment kan je toch niet krijgen. Ik kan Goedemorgen-Goedemiddag aan iedereen aanraden.

2019幎8月30日

Prima organisatie

Hele fijne samenwerking om de telefoon door te zetten wanneer op dat moment alle aanwezige medewerkers in overleg of afwezig zijn en de telefoon wel gewoon kan worden aangenomen.

Je kan ook duidelijk aangeven wat tegen de bellers moet worden gezegd.

2019幎7月25日
5぀星のうち5の評䟡

Ze doen precies wat ze beloven en

Ze doen precies wat ze beloven en waarvoor je deze dienst wilt gebruiken.

2019幎7月1日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Beste Bas, dank voor je reactie. Heerlijk om te lezen dat onze inzet het gewenste resultaat oplevert :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。