Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sinds een paar jaar handelt GMGM onze telefoontjes af. Daar zijn we zeer tevreden over. We hebben vaste telefonistes, die ook nog heel goede instructies voor zich hebben hoe te handelen in welke situa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

mijn cliënten worden altijd beleefd te woord gestaan. Fijn is de optie om het gesprek terug te luisteren; bijvoorbeeld als het gaat om iemand met een moeilijk verstaanbare naam. De terugkoppeling via... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze ervaringen met GMGM zijn prima! Als wij zelf telefonisch niet bereikbaar zijn, ivm bespreking, vakantie of gewoon rust, nemen de mensen achter GMGM automatisch de telefoon over met een belscript... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn zeer tevreden over de service van GMGM. Het inlog systeem werkt erg goed en wat wij heel prettig vinden is dat de gesprekken kunnen worden teruggeluisterd. Zo kun je de gemiste telefoontjes n... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌル センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Goedemorgen Goedemiddag is de antwoordservice telefoondienst voor de slimme moderne ondernemer. Wij nemen voor u de telefoon op en sturen u direct na het gesprek de bel-notitie. Het maakt niet uit of nu 1 telefoontje in de maand krijgt of 50 per dag. Wij verzekeren de optimale bereikbaarheid van uw bedrijf en onze telefonistes stralen hierbij professionaliteit uit zodat uw bellers er een goed gevoel bij hebben.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Waarom 4 en geen 5 sterren?

Waarom 4 en geen 5 sterren?, omdat je altijd moet streven naar het hogere. Goedemorgen Goedemiddag doet dat ook. Klanten geven vaak complimenten hoe netjes de telefoon wordt opgenomen. Ook het terug luisteren van een gesprek is zeer goed te doen.
Het zelf instellen en aanpassen van je informatie is vrij eenvoudig.
GMGM 5 sterren sevice!

2019幎7月1日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Dank voor deze reactie. Wij blijven streven naar die 5e ster!

5぀星のうち4の評䟡

Goede service. Fijn dat gesprekken zijn terug te luisteren.
Niveau van de telefonistes is doorgaans goed met een enkele uitzondering.

Ik kan deze service van harte aanbevelen.

2019幎6月26日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Dank voor de aanbeveling. Wij blijven het niveau van alle telefonistes monitoren en streven naar die extra ster.

5぀星のうち5の評䟡

Altijd een goede afhandeling van

Altijd een goede afhandeling van gesprekken met een minimale wachttijd voor onze klanten!

2019幎6月20日

Beste Christian,

Dank je voor het compliment. We zetten de fijne samenwerking met jullie graag voort.

Persoonlijke intake

Persoonlijke intake, geïnteresseerde mensen aan de lijn en keurige notities bij 'niet thuis'. Had me vooraf niet zo gerealiseerd dat ze daarvoor (natuurlijk!) ook van ons wel op de hoogte gehouden moeten worden van wanneer we weer bereikbaar zijn bv. Dat moet nog even in ons systeem komen. En ook zonder dat komen ze er prima uit trouwens.

2019幎5月23日

Dank je, Wendy.

Wij proberen inderdaad bij jullie bedrijf betrokken te zijn. Die informatie-uitwisseling gaat vanzelf wennen!

Klantgericht en transparant

Klantgerichte en transparante telefoonservice. Snelle response en adequate afhandeling van binnenkomende gesprekken.

2019幎5月16日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Bedankt voor dit bericht, Bart. Fijn om te merken dat ons systeem jullie ook goed bevalt.

Aanrader...

Werkt prima voor als wij even niet bereikbaar zijn. Geen lastige vaste contracten maar gewoon betalen naar gebruik. Service is compleet en we zijn altijd bereikbaar!
Aanrader!

2019幎5月9日

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice からの回答

Dank u voor het compliment!

Hartstikke netjes

Hartstikke netjes, vriendelijk, precies de uitstraling die ik voor ogen heb. Voorheen had ik een telefoonservice die veel fouten maakte, vandaar de overstap naar GMGM. En nu? Super tevreden.

2019幎4月9日
5぀星のうち5の評䟡

Goede ervaringen met dit bedrijf

Goede ervaringen met dit bedrijf. Telefoon wordt keurig beantwoord. Je kan opgeven wanneer een van de medewerkers met vakantie is. Ze kunnen daarmee je bedrijf heel persoonlijk maken. En ze houden telefonische acquisitie af :-)

2019幎2月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス