Sinds een paar jaar handelt GMGM onze telefoontjes af. Daar zijn we zeer tevreden over. We hebben vaste telefonistes, die ook nog heel goede instructies voor zich hebben hoe te handelen in welke situa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
mijn cliënten worden altijd beleefd te woord gestaan. Fijn is de optie om het gesprek terug te luisteren; bijvoorbeeld als het gaat om iemand met een moeilijk verstaanbare naam. De terugkoppeling via... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onze ervaringen met GMGM zijn prima! Als wij zelf telefonisch niet bereikbaar zijn, ivm bespreking, vakantie of gewoon rust, nemen de mensen achter GMGM automatisch de telefoon over met een belscript... ãã£ãšèŠã
Wij zijn zeer tevreden over de service van GMGM. Het inlog systeem werkt erg goed en wat wij heel prettig vinden is dat de gesprekken kunnen worden teruggeluisterd. Zo kun je de gemiste telefoontjes n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goedemorgen Goedemiddag is de antwoordservice telefoondienst voor de slimme moderne ondernemer. Wij nemen voor u de telefoon op en sturen u direct na het gesprek de bel-notitie. Het maakt niet uit of nu 1 telefoontje in de maand krijgt of 50 per dag. Wij verzekeren de optimale bereikbaarheid van uw bedrijf en onze telefonistes stralen hierbij professionaliteit uit zodat uw bellers er een goed gevoel bij hebben.
Wallerstraat 16D, 2613 ZS, Delft, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Waarom 4 en geen 5 sterren?, omdat je altijd moet streven naar het hogere. Goedemorgen Goedemiddag doet dat ook. Klanten geven vaak complimenten hoe netjes de telefoon wordt opgenomen. Ook het terug luisteren van een gesprek is zeer goed te doen.
Het zelf instellen en aanpassen van je informatie is vrij eenvoudig.
GMGM 5 sterren sevice!

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice ããã®åç
Goede service. Fijn dat gesprekken zijn terug te luisteren.
Niveau van de telefonistes is doorgaans goed met een enkele uitzondering.
Ik kan deze service van harte aanbevelen.

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice ããã®åç
Altijd een goede afhandeling van gesprekken met een minimale wachttijd voor onze klanten!

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice ããã®åç
Persoonlijke intake, geïnteresseerde mensen aan de lijn en keurige notities bij 'niet thuis'. Had me vooraf niet zo gerealiseerd dat ze daarvoor (natuurlijk!) ook van ons wel op de hoogte gehouden moeten worden van wanneer we weer bereikbaar zijn bv. Dat moet nog even in ons systeem komen. En ook zonder dat komen ze er prima uit trouwens.

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice ããã®åç
Klantgerichte en transparante telefoonservice. Snelle response en adequate afhandeling van binnenkomende gesprekken.

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice ããã®åç
Werkt prima voor als wij even niet bereikbaar zijn. Geen lastige vaste contracten maar gewoon betalen naar gebruik. Service is compleet en we zijn altijd bereikbaar!
Aanrader!

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice ããã®åç
Prima service, professioneel, altijd vriendelijk. Fijn mee gewerkt
prima service met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goede service & nette afhandeling van telefoontjes. Zeker een aanrader.
Wij zijn meer dan tevreden over GMGM. Zij ontzorgen ons. Verslaglegging van telefoongesprekken is prima!

Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice ããã®åç
Hartstikke netjes, vriendelijk, precies de uitstraling die ik voor ogen heb. Voorheen had ik een telefoonservice die veel fouten maakte, vandaar de overstap naar GMGM. En nu? Super tevreden.
Wordt gelijk opgenomen met naam verbinden door naar aanspreekpunt, notities goed en terugluisteren is ook fijn ik kan het bedrijf zeker aanbevelen!!â
De telefoon wordt netjes opgenomen en wat simpel lijkt is hier goed geregeld, namelijk: naam, onderwerp en telefoonnummer klopt altijd.
Perfecte tool voor ondernemers die niet zelf de telefoon kunnen/willen opnemen. De boodschap wordt aangenomen door een kundige telefoniste, waarna direct per mail een duidelijke boodschap wordt doorgestuurd naar de ontvanger van de call. Superdienst.
Uitstekende service voor een zeer schappelijke prijs!
Wij zijn enorm tevreden over de service van Goedemorgen Goedemiddag.
Goede ervaringen met dit bedrijf. Telefoon wordt keurig beantwoord. Je kan opgeven wanneer een van de medewerkers met vakantie is. Ze kunnen daarmee je bedrijf heel persoonlijk maken. En ze houden telefonische acquisitie af :-)
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã