䌁業情報

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

13件のレビュヌ

Super flotte vipper

Jeg kan på det varmeste anbefale at få lavet vipper hos Anita, Golden Nails i KÞge.
Super professionel, sÞd og imÞdekommende. Anita tilbyder gratis vipper til brystkrÊft patienter inkl. opfÞlgning efterfÞlgende. Utrolig betÊnksomt i en tid, hvor hÃ¥r og vipper falder af pga kemo, og man virkelig higer efter at se pÊn ud igen. Tak Anita 🥰 Det betyder meget mere end du aner. Jeg er sÃ¥ glad for mine flotte vipper.
Du får mine varmeste anbefalinger

2022幎7月25日
自発的なレビュヌ

Kan desvÊrre ikke anbefale nogen at få

Kan desvÊrre ikke anbefale nogen at få ordnet negle hos Anita. Der var samtlige ujÊvnheder, luftbobler og manglende lak på neglene. Formen er anderledes på samtlige negle og så skinner nogle negle med det sidste lag shine hvorimod hun rensede den anden hånds negle for hurtigt så farven er mat og matcher derfor ikke den anden hånd. Alt dette trods hun måtte lave dem alle om pga luftbobler og stÞv som var rÞget i pga hendes udsugning var gået i stykker.
Hun ordner også lashes og havde frÊkheden til at kritisere mine lashes selvom jeg ikke havde bedt om hendes mening.

2022幎7月19日

Hold jer vÊk

Kan desvÊrre ikke give 0 stjerner.
Min datter fik lavet de grimmeste negle. Det ligner virkelig et barns arbejde. Hun var ca en halv time om at lave neglene - tÊnk at hun vil vÊre det bekendt. Hun må virkelig have brug for pengene.
Måtte tage dem af senere på dagen ved hjÊlp af en professionel negletekniker.
Øv send ikke jeres unge piger til hende. Tror hun benytter sig af at de ikke kan lide at sige noget.

2022幎7月7日

Gele kursus

Jeg har taget gele kursus hos hende og kan 100% anbefales. Mega rart at vÊre der og dejligt selvskab.
Hvis nogen vil tage gele eller andre kurser vil jeg 100% anbefale hende😊

2021幎1月4日
自発的なレビュヌ

Super service og flotte negle

Super service. Flotte negle der holder minimum 4 uger uden problemer, og altid med de nyeste farver på lager.
Jeg har lagt negle til Anita Granås' kreativitet i lidt over et år, og er hver gang imponeret over hvor kreativ den kvinde er, flere farver, perler, blomster o.m.a.
Betaling er så nemt, når man har Mobilepay.

2020幎12月22日

VIRKELIG DÅRLIG KVALITET AF NEGLE OG

VIRKELIG DÅRLIG KVALITET AF NEGLE OG SERVICE hos Golden Nails v. Anita GranÃ¥s i KÞge. Efter 1 dag knÊkkede den fÞrste negl efter 2 dage den nÊste. Neglelakken var sjusket lagt pÃ¥ og neglene var filet skÊvt. Ingen imÞdekommenhed i forhold til at reparere de Þdelagte negle, mere en fornÊrmet attitude. Beskeden var at jeg bare kunne file neglen ned hvis den var knÊkket. Da jeg efterfÞlgende kontaktede Golden Nails v. Anita GranÃ¥s skriftligt med Þnske om at fÃ¥ pengene tilbage, da jeg var nÞdsaget til at fÃ¥ neglene lavet om, fik jeg intet svar. BemÊrk ogsÃ¥: Betaling kunne kun ske kontant, og man fik ingen kvittering. Jeg kan pÃ¥ INGEN mÃ¥de anbefale Golden Nails v. Anita GranÃ¥s i KÞge!

2020幎12月22日
自発的なレビュヌ

MÃ¥ske endda alle 5 stjerner?

Jeg kan nÊsten ikke lade vÊre med at give 5 stjerner, så det kommer måske senere, men nu har jeg altså lige få sat Þjenvipperne på i går.

Faktum er, at det er et sindssygt flot resultat, og i Þvrigt en meget fair pris når man også tager den lange behandlingstid i betragtning. Jeg er også meget imponeret over at det kan lade sig gÞre, at få en ÞjenvippeforlÊngelse lagt på hver eneste vippe, og at det holder i over en måned! Jeg fik endda lagt 3 typer af vipper på, og har derfor fået et 'katte'-look.

- Fordi jeg er så glad for resultatet har jeg prompte bestilt franske akrylnegle oveni. Jeg kan varmt anbefale Anita hos Golden Nails - hun er meget dygtig, og har lÊrt fra de bedste i London. Man kan mÊrke at hun går op i det hun laver.

2011幎12月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。