Rigtig god og hurtig service. Altid imÞdekommende nÃ¥r man kommer. Tager kun 45 min for acryl negle og resultatet er rigtig flot. Billigt ift. andre steder fra 360kr. Book gerne en tid inden pÃ¥ hjemme... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret hos Nini Nail flere gange, primÊrt til pedicure, men ogsÃ¥ til manicure. Hver gang har jeg vÊret meget tilfreds med resultatet. Fantastisk service, venlig betjening og en dejlig atmosfÊre... ãã£ãšèŠã
Jeg er kommet hos Nini Nails siden hun Ã¥bnede sin forretning i KÞge for 2 Ã¥r siden. Jeg har altid vÊret tilfred nÃ¥r jeg er gÃ¥et derfra â€ïž nu har Nini Nails flyttet sin forretning hjem pÃ¥ sin privatadr... ãã£ãšèŠã
ForfÊrdelig oplevelse! Kom ind med lange, smukke og velplejede negle som jeg Þnskede at fÃ¥ pÃ¥lagt shellac pÃ¥, men da jeg gik ud af butikken, 20 min efter, med flossede, korte negle og shellac alle a... ãã£ãšèŠã
Meget tilfreds
Har fået lavet negle 8 gange hos Nininail og har hver gang vÊret yderst tilfreds.
Man fÃ¥r altid flotte negle hos NiniâŠ
Man fÃ¥r altid flotte negle hos Nini nails i KÞge. Tom er virkelig dygtig og mega hurtig ð€©
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Altid imÞdekommende når man kommer. Tager kun 45 min for acryl negle og resultatet er rigtig flot. Billigt ift. andre steder fra 360kr. Book gerne en tid inden på hjemmesiden.
Kan bestemt anbefales.
De laver rigtig fine negle og er megetâŠ
De laver rigtig fine negle og er meget professionelle
Pedicure hos Nininail er altid iâŠ
Pedicure hos Nininail er altid i topklasse..
FÃ¥r tilbudt the, kaffe, vand mens jeg slapper af i messagestol med fÞdderne i vandð€©
Super service, tak ð
Jeg har vÊret hos Nini Nail flere gange, primÊrt til pedicure, men også til manicure. Hver gang har jeg vÊret meget tilfreds med resultatet. Fantastisk service, venlig betjening og en dejlig atmosfÊre. Kan helt klart anbefales!
Fremragende
God service og perfekte negle.
Jeg kommer der fast og har aldrig haft en klage.
Nini nails
Har fÃ¥et lavet negle hos Nini nail nogle gange nu, de sidste to gange af Tom, & hold da op han er god. Han laver de smukkeste designs, i love itð ðŒ.
De er supersÞde
De er supersÞde, men har alt, alt for travlt. 4. gang jeg var hos dem, gik tingene lidt for stÊrkt og jeg er ikke tilfreds med resultatet, som er halvskÊve negle med fortykkede acrylpålÊgning uden den bedste slibning. Endvidere blev topcoat også glemt denne gang.
Har fået lavet negle fast hos Nini
Har fået lavet negle fast hos Nini gennem lÊngere tid nu, og har til dato ikke tabt så meget som en negl.
Får lavet akryl på tipper.
God service, tager en god times tid, man får tilbud varm eller kold drik under behandlingen og der er altid smil på lÊben iblandt de ansatte.
Kan varmt anbefales
Nini er proffesionel og mine akrylnegleâŠ
Nini er proffesionel og mine akrylnegle holder. Super glad for hende!
Super service hos Nini Nail
Endnu en gang super service hos Nini og meget omhyggelig behandling af medarbejder. Jeg elsker at fÃ¥ lavet negle hos Nini Nailðð»
Jeg havde en god oplevelse hosâŠ
Jeg havde en god oplevelse hos Nininail, fik lavet gelenegle og de blev super flotte!
Jeg vil dog ikke nÊste gang have slebet sÃ¥ meget af af den gamle gel, da jeg har papirs-tynde negle i forvejen. Det gjorde mit gamle sted ikke, men det er mit eget ansvar at sige det videre, nÃ¥r man vÊlger et nyt sted âºïž.
Super sÞdt personale.
Fantastisk og god og venligt personale.
Fantastisk og god og venligt personale.
En klÊmpe anbefaling
Jeg har kommet hos Nini i mange Ã¥r, og hun er simpelthen sÃ¥ dygtig til sit arbejde. Holdbarheden pÃ¥ det, hun laver, er imponerende â hos mig holder det ofte 4-5 uger. Jeg fÃ¥r altid lavet akrylnegle samt franske negle pÃ¥ tÊerne. En kÊmpe anbefaling herfra til Nini â€ïž
Jeg har fået negle hos Nini i flere år
Jeg har fÃ¥et negle hos Nini i flere Ã¥r, og fÃ¥r ogsÃ¥ hos Tom nu. Jeg er dybt afhÊngig af dem! Jeg fÃ¥r lavet akryl, og de sidder der bare! Super flotte - og sÃ¥ er de ogsÃ¥ hurtige og effektive ð«¶ðž
Altid en fornÞjelse
Altid en fornÞjelse - både manicure og pedicure bliver udfÞrt i god kvalitet - og denne gang smukke franske negle