ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Accepte les dépÃŽts via e-cartes bleues tant que vous perdez... Quand vous voulez encaisser, impossible car ils réclament les photocopies des e-cartes sachant que ce sont des cartes dématérialisées... ãã£ãšèŠã
Ik heb sinds zaterdag 1000e gewonnen ik heb mijn id enz doorgestuurd heb 2 dagen gewacht op antwoord!!! Nu krijg ik mail dat ik de voorwaarden heb geschonden en dat mijn account geblokkeerd word zelfs... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
loco casino
ik heb bij lococasino een bedrag gewonnen van 1740 euro. wanneer ik mijn bankgegevens moet verifieren keuren ze die telkens af terwijl dit een officieel document is van ING. op het kanspelcommisie zie ik dat loco casino onder golden vegas valt. het zijn oplichters en heb dan bij deze ook een klacht ingediend bij het kanspelcommisie. achter mijn geld zal ik wss wel mogen fluiten.
Bedriegers zijn dit echt. Klacht indienen bij kanspelvommissie
Bedriegers zijn dit echt..speel zelfde spel 3 lucky piggs op verschillende casinoÂŽs en bij hun nog niet 1 kleine winst. En de bedragen die er dan zogezegd bij komen zijn extreem laag waar op ander sites meer dan dubbel is. Spel is volledig gemanipuleerd bij dit casino. Echt zelfde spel nooit zelf kleine bonus. Echte bedriegers zijÂŽ het. Beste wat gedaan kan worden is hier dan ook een controle te laten doen door speelkanscommissie en dat ze hun licentie verliezen. Mijn mail gaat vanavondnog de deur uit. Ik raad aan dit door mensen met zelfde ervaring ook te doen. Iedereen die klacht neerlegde zodat er een controle komt bij hun rn bye bye casino golden vegas
Het zijn bedrieger en dieven
Het zijn bedrieger en dieven. Had een storting gedaan op mijn vrouw haar account ... dus ik was verkeerd. Ik wou mijn storting van 200 euro terug vragen ... maar ze hebben account gewoon verwijderd en geld in hun zakken gestoken. Dus opletten van deze site...
Slecht
Slecht. Als je veel wint, duurt het lang voor ze uitbetalen. Zo had ik ooit 1500â¬, heb vele keren een opname gevraagd maar werd nooit op mijn rekening gestort (uiteindelijk gaf ik het gewoon op). Maar. Als je weinig hebt gewonnen bv. 100 of 200â¬, dan heb je het direct in je handen. Dat stond nl. direct op mijn rekening. Wat een hypocrisie!
Voleur
Tu es dans l adrénaline du jeu et que tu sens que la machine ne va plus rien te donner tu appuies sur la touche cash et ça ne fonctionne pas. Tu demandes de l' aide et la personne vient quand tu as perdu pour te dire que la touche cash ne fonctionne plus et qu il faut appuyer sur payout à l écran.
Prévenir les gens avant serait indispensable !!!!!!!!
Casino propre
J'ai bien été reçu à Pecq, la salle était propre, le personnel convenable. Il y avait du monde mais pas trop. J'ai misé sur quelques matchs de foot et sur la F1. J'ai joué un peu aux machines de Blackjack, sans plus.
Mauvais payeurs
Accepte les dépÎts via e-cartes bleues tant que vous perdez...
Quand vous voulez encaisser, impossible car ils réclament les photocopies des e-cartes sachant que ce sont des cartes dématérialisées à usage unique.
Du coup, bye bye tes gains !
Fuyez, mauvais payeurs et pratiques mafieuses !!!!
100⬠en 10 minutes câest trÚs fortâŠ
100⬠en 10 minutes câest trÚs fort aller quoi ð€®ð€®ð€®
N'y allez jamais c'est une bande deâŠ
N'y allez jamais c'est une bande de voleurs !!!si vous avez envie de perdre votre sourire ou votre éclat de vivre,allez y mais je vous le déconseille fortement, je sais de quoi je parle et plus jamais j'y retournerai
Agression au Golden Vegas Quiévrain
Bonjour, je ne sais pas à qui m'adresser, donc je viens ici, pour un problÚme d'agression que j'ai subit au "Golden Vegas Quiévrain" ce Lundi 11.11.2024 vers 18h00 en effet j'ai eu une altercation avec trois individu du type Arabe ou libanais ou pakistanais peu importe c'est la même chose et je reste polis, dont l'un deux était fortement alcoolisé, il m'ont fait perdre 740 Euro sur la roulette, déjà trÚs difficile à jouer car vous le savez comme nous le savons tous, c'est complÚtement truqué !!
Mais là n'est pas la raison, faut-il sortir armé ?
Le casino ne me remboursera jamais et j'ai tenter de trouver le numéro de téléphone pour contacter Monsieur Christian Verzele le directeur de ce Casino,
mais évidemment impossible à trouver, donc j'attend votre aide, car je ne peu pas laisser passé ça !!
ps: Quiévrain c'est Bagdad, cette ville morte est devenu horrible à vivre !!
Beste online casino
Zonder twijfel 1 van de betere online casinoâs van België en naar mijn gevoel verlopen de spellen eerlijk . De support & snelheid van uitbetalen zou wel beter kunnen . Als je winsten haalt worden die wel steeds netjes uitbetaald
a fuir de voleurs goldenvegas circus etâŠ
a fuir de voleurs goldenvegas circus et les autres sites attention
Golden Vegas is een pure scam
Golden Vegas is een pure scam. Ze bedriegen je op elke mogelijke manier: uitbetalingen komen nooit, spellen zijn duidelijk gemanipuleerd, en de klantenservice is onbestaand. Dit is de meest waardeloze site die je kunt vinden. Je geld is hier voorgoed verloren.
Golden Vegas is een absolute ramp
Golden Vegas is een complete oplichterij. Ze stelen je geld, manipuleren de spellen, en negeren je als je hulp nodig hebt. Dit is het slechtste casino ooit. Verspil hier geen cent!
Alsook niet in bezit ( zie google) van vergunning, en laat geen nederlandse spelers toe op de website.
A fuir absolument !!!!et surtout neâŠ
A fuir absolument !!!!et surtout ne jamais rejouer ce que vous avez gagné !!!comme ils ont tendance à ne pas payer de suite et tant qu'il ne débloque pas votre retrait vous ne pouvez pas redeposer de l'argent, vous n'avez pas d'autre choix que d'annuler votre retrait et la c'est fini pour vous !!conseil d'une qui l'a subit pas mal de fois
Hier valt niks te winnen
Hier valt niks te winnen. Je kan beter spelen bij Casino 777, Star casino of Napoleon games. Tot hiertoe zijn dat de enige waar ik al winst heb kunnen halen.
No win at all..not even give 1 timeâŠ
No win at all..not even give 1 time bonus..
They will give bonus when you have no choice to take...this is not good way to make people stay play to your website...
Pire casino au monde
Pire casino au monde . Arnaque à grande échelle. On peut même pas sâamuser 5mn on te dépouille en 2 mn . Malgré plusieurs dépÃŽts pas de gain .
Arnaque comme leur site Circus be
Arnaque comme leur site Circus be
Ne paie pas le gain .
Sluiten zomaar je account af
Ga niet naar dat malafide casino, sluiten zomaar je account af terwijl er nog geld op mijn account staat, het gaat over een bedrag van 900 ⬠!!!!!!!!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ