Jak dla mnie dziaÅa perfekcyjnie. Co prawda uÅŒywam dopiero od tygodnia ale niemam zastrzeÅŒeÅ. DziaÅa pÅynnie nie zacina siÄ, mam zainstalowane na 3 róŌnych urzÄ dzeniach, nawet na wiekowych sprzÄtach d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
DziÄkujemy za wiadomoÅÄ. DotarÅa pomyÅlnie i jest dla nas waÅŒna. Odpowiemy Ci najszybciej jak to moÅŒliwe w naszych godzinach pracy: po: 8:00 - 11:30,13:00 - 15:30, wt: 10:30 - 14:00, cz: 8:00 -... ãã£ãšèŠã
Jedynym pozytywem tej parodii portalu odbioru polskich programów tv przez internet, jest moÅŒliwoÅÄ ich nagrywania. Live poniÅŒej dna. Kompromitacja w sieci. Lepsi powinni przemianowaÄ na Gorsi albo . s... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ProszÄ uwaÅŒaÄ na ten pseudo portal
ProszÄ uwaÅŒaÄ na ten pseudo portal. ChciaÅam wypróbowaÄ telewizjÄ na okres próbny. Praktycznie kanaÅów telewizyjnych tam nie ma. WybraÅam opcje testowÄ i uwaÅŒaÅam ÅŒe kaÅŒdy pakiet bÄdzie opcja testowÄ . Z konta pobraÅo mi kwotÄ 38,66zl. I nawet nie wiem za co? Å»adnego pakietu w tej kwocie nie ma. BÄdÄ szukaÄ opcji ÅŒeby gdzieÅ to zgÅosiÄ. Bo to jest oszustwo.
PoraÅŒka
PoraÅŒka, reklamy juÅŒ na poczÄ tku pobranego filmu, nie wiadomo gdzie jest poczÄ tek a gdzie koniec tej reklamy w koÅcu jakoÅ siÄ trafi na poczÄ tek filmu nie doÅÄ tego to jeszcze na niektórych stacjach TV jest brak synchronizacji dźwiÄku z obrazem, jeden wielki baÅagan, nawet nie ma siÄ do kogo zwróciÄ z reklamacjÄ .
I donât recommend
I donât recommend! avoid!
The app not well done in order to use easily
The channels are really basic
Also they change you directly as a abonament from your visa after the free try..without any information..
ciagle sie zacina i nie da sie ogladac
ciagle sie zacina i nie da sie ogladac, obslug aklient ama to w dupie. Masakra!
Mam gonet tv od 3 lat i jestemâŠ
Mam gonet tv od 3 lat i jestem zadowolony. Nie zacina siÄ,mogÄ nagrywa,cofaÄ,przewijaÄ. OglÄ
dam na 3 telewizorach w tym samym czasie. MajÄ
bogatÄ
propozycjÄ kanaÅów telewizyjnych. MoÅŒna oglÄ
daÄ filmy,seriale przy wypoÅŒyczaniu filmów za darmo,ale fajnie by byÅo aby równieÅŒ mieli propozycjÄ kanaÅów Disneya i tvn turbo. Jak nagrywam to mogÄ równieÅŒ przewijaÄ reklamy. Od 3 lat nie oglÄ
dam reklam bo sobie film czy serial nagrywam ,a później w dogodnym momencie sobir obejrzÄ,a kiedy reklama siÄ zaczyna to przewijam
Totally a scam they try to take moneyâŠ
Totally a scam they try to take money from my bank account fraud reported
Przez 2 miesiÄ ce dziaÅaÅ 3/5 aodâŠ
Przez 2 miesiÄ ce dziaÅaÅ 3/5 aod kilkudni nie che siÄ wÅÄ czyÄ dzwoniÄ c pod numer +48459567449 goÅÄ powiedziaÅ ÅŒe u mnie internet to tragedia sprawdzaÅem z dostawca usÅug innternetu ijest ok a gegeonet nie chece siÄ uruchomiÄ a ten numer serwisowy nie odbiera telefonu takÅŒe tragedia zero szacunku do klienta
Żerowanie
Å»erowanie na tym, ÅŒeby ktoÅ zapomniaÅ anulowaÄ subskrypcji.
Filmy i seriale sa nie dostepne w mojejâŠ
Filmy i seriale sa nie dostepne w mojej lokalizacji. Nie dajcie sie nabrac na 10 dni za 1zl bo po tych 10 dniach pobiora wam pieniadze za kolejna subskrypcje na kolejny miesiac. Chamska obsluga klienta, zmarnowane pieniadze,ktore zostaly pobrane bez mojej zgody.
Tragedia
Ten portal to jakaÅ tragedia. Filmy uciÄte, reklamy pozostawione zamiast je usunÄ Ä przed dodaniem. Jeden wielki bajzel. Szkoda nawet zÅotówki na tydzieÅ ÅŒeby spróbowaÄ.
tv nie da siÄ oglÄ daÄ jak ktoÅ chceâŠ
tv nie da siÄ oglÄ daÄ jak ktoÅ chce sobie nerwy zszarpac prosze zacina pokazuje adres ap siÄ zmieniÅ kupa nerwów pieniÄ dze w bÅoto
Strasznie kiepski serwis
Strasznie kiepski serwis. Wpierw zmuszajÄ czÅowieka na wykup abonamentu a potem film i tak nie dziaÅa. Å»enada, nie polecam.
Tragedia
Tragedia. Podczas dnia jeszcze w miarÄ dziaÅa, ale wieczorem nie da siÄ normalnie filmu pooglÄ daÄ bo zacina, najprawdopodobniej przez sÅabe serwery. NapisaÅem do nich maila to zrzucili winÄ na mój internet a ten akurat dziaÅa bez zarzutów, nie polecam
Nice try, but do it right.
Was told about the service by family and would of course try it. A lot of crap channels that you don't watch. Vod does not work as promised. Expensive compared to what you get. The picture freezes some times. Difficult to navigate. I will not recommend it as it is just now.
Annoying
(Used the service in Poland) I was hoping for recordings but the channel it was on "doesn't support saving past broadcasts" but it allows recording currently live content? I wish they showed what channels are being saved. I only got slightly scammed at least but sent an email to delete my account, which they did but their automated emails keep bothering me.
Zawiesza siÄ.
Zawiesza siÄ.! CzÄsto programy sÄ niedostÄpne! Cofie siÄ samo o parÄ sekund podczas oglÄ danie. Niepolecam
Scam! Avoid!
Totally scam. In the advertisement, they say that they honour a full refund in 14 days if you are unhappy. In the agreement, they said that there was no refund and also there was no option to get a refund online and cancel the agreement. This will be escalated as a scam to my credit card provided as in the trial Iâve been fully charged.
Best digital TV service you can get
Have been watching Croatian TV from abroad for a few years via gonet.tv, and very happy with it.
Great service with very reliable HD streams of all channels that you get on your local Central/Eastern European territories, plus movies/sports/music channels. Amazing value for money, too.
Only had minor issues maybe twice in over three years, and each time customer service responded quickly and had issues fixed asap.
Happy customer here, thanks team Gonet.tv! :)
Scammers !!
Scammers !!! All the time it displays ; "sorry the broadcast of this channel is momentarily unavailable". OszuÅci !!! CaÅy czas wyÅwietla siÄ ; âprzepraszamy emisja tego kanaÅu jest momentalnie niedostÄpnaâ I tak w kóÅko ani jeden polski kanaÅ nie dziaÅa !!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ