Banner for Go Nordic Cruiseline

Go Nordic Cruiseline レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Når vi kom inn på værelse vi skulle boni var vasken på wc så tett, har sagt i fra, men ble ikke fikset. Når jeg kjøpte internett i resepsjonen var det en dame i resepsjonen som var uhyggelig, smilte i... もっと見る

5つ星のうち4の評価

You never get a second chance to give a good first impression. Boarding/innsjekkingskøen er førsteinntrykket og den var forferdelig!. Både i Oslo og i København.Selv nå når det er mellomsesong eller... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fantastisk bookingservice - den personlige betjening var helt i top! Efter at have bøvlet en del med at få min booking på plads på computeren ( blev afvist igen og igen uden forklaring på, hvad der va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Veldig behagelig reisemåte Vi reiste med bil og det var kjempeenkelt å kjøre om bord fra Oslo. Ungene hadde det kjempegøy om bord, de elsket hesteveddeløpet og musikk-quizen på kvelden. Vi spiste mas... もっと見る

企業情報

5. クルーズ旅行代理店
  6. フェリー サービス
  7. 運輸サービス

当該企業による記述

Go Nordic Cruiseline operates year-round between Copenhagen and Oslo, offering a ferry experience unlike any other. The Nordic spirit is part of every step of your journey. With nearly 800 passionate team members on land and at sea, we are here to make your crossing safe, comfortable, and truly memorable - across the Kattegat, Skagerak and the Oslofjord.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 223件

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Peronale var imødekommende og der var…

Peronale var imødekommende og der var en god stemning på hele turen. Jeg vil absolut tage denne rute næste gang jeg skal til Oslo med bil

2026年4月28日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en god stemning og imødekommende personale under hele turen.
Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord igen næste gang turen går til Oslo!

5つ星のうち5の評価

En rigtig god oplevelse – bedre end forventet

Vi tog et MiniCruise med Go Nordic Cruiseline mellem København og Oslo og blev positivt overraskede.
Skibet er pænt og velholdt, og stemningen om bord er afslappet og hyggelig – man kommer hurtigt i feriemode. Personalet fortjener særlig ros: venlige, hjælpsomme og nærværende, både i restauranterne og i de fælles områder.
Maden var rigtig god, især buffeten, som havde et stort udvalg og god kvalitet. Kahytten var ren, moderniseret og helt som forventet – fint sted at trække sig tilbage efter en aften om bord.
Indsejlingen til Oslo og de 6,5 timer i byen fungerede perfekt og gjorde turen til mere end bare transport. Alt i alt en nem og behagelig måde at rejse på – og en oplevelse, vi gerne gentager.
Hvis man ved, at det er et MiniCruise og ikke et stort krydstogt, leverer Go Nordic Cruiseline virkelig god værdi for pengene.

2026年5月4日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse ombord, og at både stemningen, personalet, maden og kahytten levede op til forventningerne. Det er også dejligt at høre, at tiden i Oslo og selve rejsen gjorde turen til mere end bare transport.
Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, vi håber at byde jer velkommen igen snart!

5つ星のうち5の評価

Kunne man tænke sig en bedre måde at…

Kunne man tænke sig en bedre måde at holde sit diamantbryllup end ombord på Go Nordic Cruiseline nej bestemt ikke med en god service og en meget fin besætning som gjorde det til en helt uforglemmelig tur sammen med familien.
Kan kun anbefales rejse forplejning og alt var helt i top 😖🤗
Kommer gladeligt igen 👍🎂🍺🍾🥩

K.D. Andersen

2025年9月11日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Hvor er det dejligt at høre, at I valgte at fejre diamantbryllup ombord hos os, og at både service, besætning og oplevelsen med familien var med til at gøre turen uforglemmelig.
Det betyder meget for os og vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

5つ星のうち5の評価

I thoroughly enjoyed the journey

I thoroughly enjoyed the journey. It was peaceful, comfortable, and smoothly organized throughout. I did not encounter any unpleasant experience during the trip. All the cruise staff were extremely courteous, cooperative, and professional. The dinner and breakfast were both excellent and exceeded my expectations. This memorable journey will remain etched in my mind for a long time. Thank you for providing such a wonderful and enjoyable travel experience.

2026年4月25日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Thank you so much for your wonderful review!
We’re delighted to hear that you had such a peaceful and enjoyable journey, and especially that our crew, the food and the overall experience exceeded your expectations.
It truly means a lot to us that this trip became such a memorable experience for you, and we hope to welcome you onboard again very soon!

Fint rent skib

Fint rent skib. Fin kahyt. Venligt og hjælpsomt personale. Lækker mad . Mange muligheder for at sidde og se ud.

2026年4月27日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du nød kahytten, maden og den venlige service ombord. Hvor er det dejligt, at du også satte pris på de mange hyggelige områder med udsigt!
Vi håber at byde dig velkommen ombord igen snart.

Super skøn tur

Super skøn tur

2026年4月26日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en super skøn tur ombord.
Vi håber at se jer igen snart.

Super god service 👌

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.
Vi håber at byde dig velkommen ombord igen snart.

Alt fungerer perfekt

Alt fungerer perfekt, men vi savner de billige tilbud uden for sæsonen.

2026年5月1日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Det glæder os at høre, at alt fungerede perfekt under jeres tur. Tak også for din feedback omkring tilbud uden for sæsonen, den tager vi med videre.
Vi håber at byde jer velkommen ombord igen snart!

God mad

God mad, fint kammer, og god service

2026年5月7日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Mange tak for de 5 stjerner! Vi håber snart at se dig ombord igen!

Vi rejser med med Nordic Crown

Vi rejser med med Nordic Crown. Idet personalet på båden er helt fantastiske og altid i godt humør. Hyggen og musikken er bare god

2026年4月19日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige oplevelse, og det er skønt at se, at det lykkedes – især i forhold til hyggen og det gode humør. Tak fordi du valgte at rejse med os.

Dejligt cruise

Var på en rigtig dejlig tur med et vennepar, det kan varmt anbefales, lækker mad og billige øl.
Vi kommer helt sikkert igen.

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din fantastiske feedback! Det er en sand fornøjelse at høre, at hyggen i oplevede ombord har levet op til dine forventninger, og håber at byde jer velkommen på endnu et MiniCruise snart.

Alt OK

Alt OK. Fin service. Pæne renoverede kahytter. Hovedpuden kunne være bedre. Fine restauranter. Gode varer i Seeshop. Gode tilbud på rejser.

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre at i have en god tur. Vi tager din feedback med videre. Håber at se dig snart ombord igen!

5つ星のうち5の評価

EVERYONE should rediscover the trip…

EVERYONE should rediscover the trip across to Oslo 🇳🇴 so lovely… so cozy❣️ Great food and top-notch service… and an amazing sea view (you have to admit)😉
The ships have really had an upgrade too… I’m a fan!

2026年3月8日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi værdsætter meget, at du tog dig tid til at skrive til os. Det er skønt at læse, at du er tilfreds med servicen, og vi håber på at byde dig velkommen om bord igen i fremtiden.

5つ星のうち4の評価

Det var en rolig atmosfære om bord og…

Det var en rolig atmosfære om bord og god kapasitet på restauranter og i butikker

Go Nordic Cruiseline からの回答

Mange tak for de pæne ord, Heidi! Hvor er det dejligt, at du fremhæver netop [atmosfæren og hyggen – det er præcis det, vi stræber efter. Tak fordi du delte din oplevelse!

5つ星のうち5の評価

Jeg fik en rigtig god service af…

Jeg fik en rigtig god service af personalet da jeg ikke kunne komme med båden på grund af orkan, og jeg ser meget frem til at kunne rejse med dem igen om 14 dage 😁 jeg er dog ikke helt så vild med den nye hjemmeside det jeg synes den er irriterende og navigere rundt i når man skal booke. Men jeg ser frem til at alligevel skulle afsted igen.

2026年4月6日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din fantastiske feedback! Det er en sand fornøjelse at høre, at servicen har levet op til dine forventninger, og glæder os til at byde dig velkommen på endnu et MiniCruise igen snart

Det var en dejlig tur

Det var en dejlig tur, rene og flotte kahytter. Men vi synes at det er stadigvæk er det er for dyrt at spise ombord på færgen. Underholdingen for børn kunne også trænge til et nyt pust. Bingo er super og er blivet en god tradition når man er ombord.

2026年4月28日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige oplevelse, og det er skønt at se, at det lykkedes! Vi tager din feedback med videre. Vi håber snart at se dig ombord igen.

5つ星のうち5の評価

Vi bruger turen til ren afslapning og…

Vi bruger turen til ren afslapning og der er god mad, underholdning og opgradering er blevet flot. Alt i alt en dejlig tur. De sidst 3 år har vi nok været 15 x

2026年4月26日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre at det alt i alt var en dejlig tur! Vi håber snart at se jer ombord igen

5つ星のうち4の評価

Ansatte på båden er meget flinke og…

Ansatte på båden er meget flinke og serviceminded både tjenere og dem i toldfri shoppen
Minus er at hovedpuderne er dårlige og der mangler fllødebsgte kartofler som dfds altid havde og laks uden den der dej der har grim bismag. Ellers er det hele fint

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din super fine anmeldelse! Det glæder os helt vildt, at du er glad for produktet, og vi vil selvfølgelig tage din feedback med videre.

5つ星のうち5の評価

Super tur fra Oslo til København på…

Super tur fra Oslo til København på nyoppusset skip, sol og god stemning. Meget positiv overraskelse og en betydelig oppgradering på skip og mannskap. Spesielt var servicen enestående og veldig hyggelig å møte blide ansatte som ser på deg og hilser med et smil;) Blir garantert ny tur snart!

2026年4月30日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Stor tak for din feedback. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med os, og især at servicen bliver værdsat ombord. Vi håber at byde dig velkommen om bord igen snart.

5つ星のうち5の評価

Jeg havde den bedste tur til Oslo

Jeg havde den bedste tur til Oslo! Kahytten var fantastisk og med balkon, hvor vi sad og drak vores morgenkaffe og så den smukke indsejling! Virkelig en uforglemmelig morgen. Kan desuden anbefale Salong, hvor vi fik virkelig gode drinks og spillede brætspil i rolige omgivelser. Vi kommer helt sikkert tilbage!

2025年9月14日

Go Nordic Cruiseline からの回答

Tusind tak for din fantastiske feedback! Det er en sand fornøjelse at høre, at Salong har levet op til dine forventninger, og håber at byde dig velkommen på endnu et MiniCruise snart.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。