レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg modtog dynen, som var en julegave til min sÞn. Min sÞn brÞd sig bestemt ikke om den tunge dyne, sÃ¥ jeg sendte den retur, som de selv skrev, sÃ¥ kunne man fÃ¥ pengene retur, hvis det ikke var de... もっず芋る

We have teste 3 different products with Goodnights and we are very happy with the products. Drive School of Motivation is a school for children with special needs (autism, ADHD, OCD etc.), and we c... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alle pengene vÊrd! Efter en lÊngere periode med ustabil sÞvn, har jeg ikke et splitsekund fortrudt mit kÞb, af en kugledyne hos Goodnights. Jeg er isÊr imponeret af den temperatur regulerende funkt... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÆMPE ANBEFALING Jeg har grundet senfÞlger efter hjernerystelse, haft utroligt svÊrt ved at falde i sÞvn og sove igennem om natten og har nu haft tyngdedynen i 14 dage og sikke en hjÊlp. Jeg falde... もっず芋る

䌁業情報

1. リネン専門店
  2. 寝具店
  3. 寝宀家具店
  4. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Goodnights er en dansk virksomhed, som forhandler tyngdedyner til bÞrn og voksne. Vores tyngdedyner er en dyne med vÊgt i, som har det formål at forbedre din sÞvn og give dig mere energi i hverdagen. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og kan mÊrke en positiv Êndring i deres sÞvn kvalitet. Derfor tilbyder Goodnights 30 dages tilfredshedsgaranti. PrÞv din dyne i 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds, får du dine penge tilbage. Happy days, Goodnights.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

51件のレビュヌ

Kan ikke anbefales

Bestilte en kugledyne og betalte for den d 4. januar. Pengene blev trukket med det samme. Den 10. januar får jeg skriftlig besked om, at der ikke er flere dyner og jeg kan - ved forespÞrgsel - ikke få noget tilsvarende. Vi har i dag d 18. januar og pengene er endnu ikke refunderet. Virkelig dårlig stil! Kan ikke anbefale at handle der!!

2024幎1月4日
自発的なレビュヌ

Pas på, hvis du ikke er sikker på at beholde dynen!

Jeg modtog dynen, som var en julegave til min sÞn. Min sÞn brÞd sig bestemt ikke om den tunge dyne, så jeg sendte den retur, som de selv skrev, så kunne man få pengene retur, hvis det ikke var det rigtige.
Nu er det halvanden uge siden firmaet modtog dynen, men jeg har intet hÞrt fra dem!
Når man ringer til deres telefon, så får man teleselskabets automatiske stemme, at nummeret desvÊrre ikke kan tage telefonen. Intet der angiver at det er det rigtige firma, man har ringet til eller noget som helst.
Og når man bruger deres kontaktformular, så får man heller intet svar.

Opdatering : Efter at have skrevet til deres mail fik jeg endelig svar og har nu modtaget mine penge retur.

2023幎12月30日
自発的なレビュヌ

Jeg havde glemt at skrive min mail på min ordre. Da jeg efterlyste ordrebekrÊftelse, fik jeg svar samme dag jeg skrev og jeg fik lynhurtig en sms med pakkenummerne. Tak for hjÊlpe. God og hurtig kundeservice.

2023幎11月30日

LÊkre dyner MEN MEN MEN

LÊkre dyner, sendt hurtigt...... men ...... Vi kunne desvÊrre ikke vende os til dynerne og derfor benytter vi retur retten og sender dem retur.
De bliver modtaget på returlager den 23 august.
Den 5 september rykker jeg fÞrste gang, den 12 september 2 gang.
Begge gange kommer der hurtigt hÞflig mail retur men stadig ingen penge. DET ER IKKE IORDEN
... . Den 5 oktober endelig penge retur mÃ¥tte da ogsÃ¥ kun sende 5 mails fÞr det skete........ ☹☹☹☹☹☹....uprofessionelt til topkarakterer, kÞb ikke derfra hvis der bare er den mindste risiko for at du bliver nÞd til at returnere noget.

2023幎8月21日

Nye dyner = bedre sÞvn

Min kone og jeg bestilte nye dyner.
Jeg troede det hele var salgsgas med den dyne der, der må jeg indrÞmme at jeg har taget fejl.
Min kone sover som en baby, det samme gÞr jeg.
Min dyne skulle byttes fra 9 til 7 kg., der var ingen problemer og en meget venlig kundeservice ;)

2023幎8月15日

Ikke styr på logistikken

TrovÊrdighed til dette firma skal man lede lÊnge efter 😵‍💫. Bestilte en vare og valgte specifikt om levering til dÞren og med PostNord. Pakken er nu blevet leveret til pakkeshop med GLS. 😞 Jeg ville ikke handle her igen.

2023幎8月8日

Tyngdedyner

Jeg havde tidligere modtaget en tyngde fra et andet firma. Den havde god tyngde, men var alt for varm til mig.
For nyligt bestilte jeg en ny tyngdedyne hos Goodnights, der skulle vÊre kÞligere. Lynhurtig levering og ikke mindst en kÞlig tyngdedyne, som jeg har nydt fra den dag, jeg modtog den.

2023幎7月10日

Verdensklasse

SjÊlendt har jeg oplevet så god kundeservice, som den Goodnights yder. Jeg havde bestilt en tyngdedyne i en forkert vÊgt, og Þnskede at ombytte den til en lettere. I den forbindelse oplevede jeg den mest fleksible, personlige og nÊrvÊrende betjening, jeg lÊnge har mÞdt. Udover den gode service, er dynen af 100% bambus og absolut topkvalitet. Jeg vil, på det varmeste, anbefale andre at handle deres tyngdedyne hos Goodnights. Det er simpelthen produkter og kundeservice i verdensklasse!

2023幎7月17日
自発的なレビュヌ

Super kvalitet og god service

I 3 måneder har jeg haft i min klinik, HARALDUR.EU - Massage, en kugledyne fra Goodnights.dk.
Mine klienter roser dagligt kugledynen og den måde den "omfavner" en, og er med til at give ro og tryghed.
Til forskel fra andre kugledyner jeg har haft i klinikken, så har dynen fra Goodnights.dk er god stÞrrelse og er lang nok til hÞje personer. BambusbetrÊkket gÞr den også ekstra blÞd.

2023幎5月25日

En god nattesÞvn😎

Jeg har igennem lÊngere tid haft sÞvnproblemer men efter at jeg har anskaffet mig en dyne fra Goodnights er det blevet sÃ¥ meget nemmere at falde i sÞvn. En stor anbefaling her fra🌟🌟🌟🌟🌟

2023幎5月26日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt.
Dynen har hjulpet mig med med en bedre og mere rolig sÞvn og at det er bambus giver bare noget ekstra - kan klart anbefales

2023幎5月16日
Goodnights ロゎ

Goodnights からの回答

Hej Magnus,

Hvor er det dejligt at hÞre. Helt enig, bambus er fantastisk!

Mvh,
Frederik / Goodnights