Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverfÞrsel. :-)
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man fÞlte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service og behagelig mÞde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.
äŒæ¥ãåçããŸãã
AfgÞrende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to Ã¥r, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Good Old Days kÞber guld, sÞlv og porcelÊn til hÞjeste pris!!!
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Rigtig god oplevelse, som både gik hurtigt og var super hyggeligt.
FÞlte at jeg fik en HELT fair pris.
Fik også rådgivning om hvad der bedst kunne betale sig i forhold til Guld/SÞlv pris eller aktion.

Good Old Days ããã®åç
Meget god, venlig og Êrlig service. Både ved fÞrste kontakt på mail og efterfÞlgende ved handlen. Jeg kan varmt anbefale Good Old Days.

Good Old Days ããã®åç
Venlig betjening og trovÊrdig vurdering. Kan anbefales.

Good Old Days ããã®åç
PÃ¥lidelig, punktlig og venlig kommunikation i forhold til handelen.

Good Old Days ããã®åç
Vi har solgt vores musselmalede porcelÊn til Good Old Days.
Vi havde fÞrst kontakt med Michael Rydahl pr telefon, derefter sendte vi mail med billeder af porcelÊnet, som han besvarede med et ca. tilbud.
Dagen efter kÞrte vi til VallensbÊk med porcelÊnet, og her fÞlte vi, at vi fik en god og reel oplevelse af et menneske, der gav os pÊnt tilbud, som vi accepterede.
Vi kan helt klart anbefale Good Old Days.

Kan VARMT anbefales!
Utrolig kompetent og venlig betjening.
Grundig og seriÞst i enhver henseende.ð
Klart 5 Stjerner!!
Mvh.
N.KjÞlsen

Vi kom til Good Old Days efter foregående aftale
efter udveksling pr. e-mail af oplysninger.
Der blev ikke sjakret om prisen for effekterne.
Vi slog til og blev orienteret om firmaets Þvrige
opkÞbsinteresser.
Det vender vi tilbage til.

Good Old Days ããã®åç
Venlig og imÞdekommende dialog, professionel håndtering, god pris og service.

Good Old Days ããã®åç
TrovÊrdigt og ordentligt og nemt at lave aftale. Fik pengene overfÞrt med det samme. Alt var bare helt som det bÞr vÊre.

Good Old Days ããã®åç
Fik en god og professionel vurdering af varerne og en en hÞj pris. Kan varmt anbefale Good Old Days.

Good Old Days ããã®åç
Det var en super behagelig betjening Michael har en informativ og bred viden.
Det jeg fik solgt fik jeg en rigtig god pris for , bedre end forventet. Det er jeg ikke fik solgt, fik jeg alligevel en rigtig god vurdering på, så tak herfra og en stor anbefaling.

Good Old Days ããã®åç
Så super og fantastisk behandling. Du er så behagelig Michael, og helt igennem super dygtig, så tak til dig. Vi vender snart tilbage, og ser frem til, at hilse på dig igen. Vil 100 % anbefale dig til andre. På snarlig gensyn.

Good Old Days ããã®åç
vragen te veel verzend kosten. oosten waren 6,75 vragen 20 euro.

Good Old Days ããã®åç
Super fin og behagelig handel i trygge omgivelser.
God information om det sÞlv vi havde De varmeste anbefalinger fra os , Michael er så behagelig at handle med

Good Old Days ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale Good Old Days.
Meget kompetent og hÞflig betjening.

Good Old Days ããã®åç
Det var en rigtig god oplevelse at handle med Michael fra Good Old days.
Meget behageligt og nemt, og han hjalp os meget med god vejledning fra starten.
Ikke sidste gang vi kommer til dem med vores ting

Hurtig til at svare
Meget dygtige og Êrlige mennesker der yder en super service.
Har anbefalet til dem jeg kender og vil helt sikker bruge dem igen
( solgte sÞlvtÞj)

Good Old Days ããã®åç
Super fin og behagelig handel i trygge omgivelser.
God information om hvilket slags guld/sÞlv, jeg havde med. De varmeste anbefalinger fra mig. Michael er sÃ¥ behagelig at handle med ðð