レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverfÞrsel. :-)

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man fÞlte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... もっず芋る

䌁業が回答したした

God service og behagelig mÞde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

䌁業が回答したした

AfgÞrende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to Ã¥r, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hver... もっず芋る

䌁業情報

1. 金・銀取匕䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Good Old Days kÞber guld, sÞlv og porcelÊn til hÞjeste pris!!!

5.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 92ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg anbefaler gerne Good Old Days

Jeg anbefaler gerne Good Old Days. ImÞdekommende, rar og tillidsvÊkkende betjening.

2024幎6月10日

Good Old Days からの回答

Mange tusinde tak for den flotte anmeldelse, de rosende ord og alle de glimtende stjerner. Vi er dig dybt taknemmelig og takker ydmygt for din tid og ulejlighed og bukker og skraber i stÞvet.

Fantastisk service

Fantastisk service! Fantastisk menneske, jeg havde en rigtig god oplevelse hos Good Old Days, hyggeligt, dejlig at snakke med, ekspertise helt i top :) kan klart anbefales

2024幎5月20日

Good Old Days からの回答

KÊre Mathias. Vi takker dig ydmygt for din meget flotte anmeldelse og alle de rosende ord. FornÞjelsen var helt på vores side, og vi er dig meget taknemmelig for din flotte anbefaling. Vi takker, bukker og skraber i stÞvet - og Þnsker dig alt mulig held og lykke på din vej.

Rigtig god service

Rigtig god service, kan klart anbefales!

2024幎5月17日

Good Old Days からの回答

KÊre Sara. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os rigtig meget, at du fÞler, du har fået en god service hos os, og vi sÊtter meget stor pris på din anbefaling af os - det betyder så meget, for vores lille virksomhed.

Venlig og behagelig oplevelse

Venlig og behagelig oplevelse. God pris. Let at finde lokationen. Kan godt anbefale at du sÊlger guld og sÞlv hos Good Old Days

2024幎5月13日

Good Old Days からの回答

KÊre Iben. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse. Vi bukker og skraber i stÞvet og takker for din tid, ulejlighed og anbefaling af os til andre, der Þnsker at sÊlge guld.

Altid en positiv oplevelse

Hver gang er det en fornÞjelse at handle med jer. Det er bestemt en tillidssag at sÊlge sine dyrebare (både Þkonomisk og fÞlelsesmÊssigt) antikviteter, men man fÞler sig retfÊrdigt og godt behandlet.

2024幎5月1日

Good Old Days からの回答

KÊre Bente. Tusinde, tusinde tak for din fantastisk flotte anmeldelse, som betyder alt for vores lille virksomhed. Vi sÊtter meget stor pris på din tid og ulejlighed med at skrive her på trustpilot, og vi er dig dybt taknemmelig.

Fin service og god dialog omkring

Fin service og god dialog omkring smykkerne. FÞlte mig i gode hÊnder.

2024幎4月29日

Good Old Days からの回答

SkÞnt, dejligt og tak for din flotte anmeldelse. Vi sÊtter meget stor pris på din tid og ulejlighed med at anmelde os her på Trustpilot - det betyder alt for vores lille virksomhed.

Hurtig og let handel

2024幎4月27日

Good Old Days からの回答

KÊre Jens. Dejligt, at du synes det hele var nemt og let. Tusinde tak for din tid og ulejlighed - det sÊtter vi meget stor pris på.

En kvalificeret og god handel i et

En kvalificeret og god handel i et behageligt miljÞ.
Her kan man trygt handle. Ingen fix-faxerier

2024幎4月4日

Good Old Days からの回答

KÊre Finn. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har fÞlt dig tryg ved at handle med os, og vi takker ydmygt for din tid og ulejlighed med denne anmeldelse, som betyder alt for vores lille virksomhed.

Meget venlig

Meget venlig, man fÞler sig velkommen.
Giver konkurrencedygtige priser på sÞlv og guld.
Her er det ikke et stort firma du stÞtter, men en lille enkeltmandsvirksomhed.

2024幎4月26日

Good Old Days からの回答

KÊre Lars. Sikken en fornÞjelse at lÊse din flotte anmeldelse med alle de skÞnne stjerne - tusinde tak for det og din tid og ulejlighed - det sÊtter vi stor pris på og takker naturligvis mange gange.

Super god oplevelse

God service. Meget professionel ejer. 100% tilfreds.

2024幎3月15日

Good Old Days からの回答

KÊre Malene. Tusinde tak for din flotte anmeldelse - den varmer om hjertet. Dejligt at du har givet dig tid til at skrive den. Vi bukker og skraber i sandet - det bedste, vi har lÊrt.

Altid den bedste pris på markedet

Altid den bedste pris på markedet, Venlig og god kundeservice 🙂
Bestemt det sted man skal tage hen, hvis man vil have mest valuta for sine ting.

2024幎4月2日

Good Old Days からの回答

KÊre Marcus. Tak, tak og atter tak - fantastisk dejligt at få sådan en flot anmeldelse med alle de skÞnne stjerner. Vi sÊtter stor pris på din tid og ulejlighed, som betyder alt for vores lille virksomhed.

Hurtig ekspedition og fin service

Hurtig ekspedition og fin service. Der kommer jeg helt klart tilbage til.

2024幎3月26日

Good Old Days からの回答

KÊre Margaret. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse med alle de rosende ord. Den betyder alt for vores lille virksomhed, og vi glÊder os meget til at se dig hos os en anden god gang. Vi bukker, skraber og nejer for din din tid og ulejlighed,

Tak for en tilfredstillende og god

Tak for en tilfredstillende og god handel.

2024幎3月24日

Good Old Days からの回答

KÊre Cengiz. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse. Dejligt, at du har haft en god handelsoplevelse hos os - det er vi meget glade for. Vi takker, bukker og nejer for din tid og ulejlighed.

Fantastisk sted at sÊlge til

Fantastisk sted at sÊlge til, god pris, behagelig betjening og hurtig overfÞrelse af sine penge! Den bedste oplevelse herfra

2024幎3月21日

Good Old Days からの回答

KÊre Gitte. Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den varmer meget om hjertet. Det glÊder os rigtig meget, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi takker og bukker for din tid og ulejlighed.

En god oplevelse...

Ejeren Michael er et virkelig behageligt og rart menneske. Han giver sig god tid med sine vurderinger og man får efter min mening meget fair priser. Tingene er altid iorden og man fÞler sig tryg hele vejen igennem. Kommer på hjemme besÞg, hvilket er en super god service. Jeg har vÊret super tilfreds.

2024幎3月15日

Good Old Days からの回答

KÊre Catharina. Tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi sÊtter meget stor pris på. Det har vÊret en fornÞjelse at handle med dig, og vi glÊder os meget over, at du er super tilfreds med vores service. Vi takker, nejer og bukker.

En god og professionel oplevelse med fine priser

Vi fik en god og behagelig oplevelse da vi besÞgte goodolddays.

Vi fik en god snak samt gode priser, så det er helt klart et sted som kan anbefales.

2024幎3月22日

Good Old Days からの回答

KÊre Michael. Vi er dig dybt taknemmelig for din flotte anmeldelse, som vi sÊtter meget stor pris på, og som betyder alt for vores lille virksomhed. Vi er glade for, at du giver os en god anbefaling, og vi takker og bukker mange gange.

Tak for en god handel i dag.

Tak for en god handel i dag.
Fantastisk rart menneske at handle med.
Vi ses igen.

2024幎3月20日

Good Old Days からの回答

KÊre Frank. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse og tid og ulejlighed med at skrive den. Det var en stor fornÞjelse at handle med dig, og vi ser dig meget gerne igen en anden god gang. Vi bukker, skraber og nejer, som en ydmyg tak - det bedst, vi har lÊrt.

God og hurtig handel og hurtig response

God og hurtig handel og hurtig response generelt. Meget behagelig oplevelse.

2024幎3月6日

Good Old Days からの回答

KÊre Julie. Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse, som varmer om hjertet. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, og vi bukker, skraber og nejer i stÞvet. Rigtig god dag herfra.

Meget god behandling

Meget god behandling.
Nem ekspedition, og meget forståelige mennesker.
Rigtig god behandling og jeg vil til hver en tid handle med jer igen
Tak!

2024幎2月20日

Good Old Days からの回答

Selv Tak kÊre Niclas. Vi er rigtig glade for, at du fÞler, du har fået en god behandling hos os, og vi er dig dybt taknemmelige for din tid og ulejlighed. Vi ser dig meget gerne hos os igen en (forhåbentlig) anden god gang.

God pris og hurtig handel

Ligger lidt afsides men god pris og hurtig handel

2024幎2月17日

Good Old Days からの回答

KÊre Kenneth. Tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er dig dybt taknemmelig for. Det var en fornÞjelse at handle med dig, og vi sÊtter stor pris på din tid og ulejlighed.