Gorilla Sports Danmark レビュヌ 146

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kÞbte et isbad hos Gorilla Sports Danmark. Nem bestilling,hurtigt ekspedition og modtagelse som lovet. Efter kort tids brug, oplevede vi en lille udfordring med varen og kontaktede kundeservice,... もっず芋る

䌁業が回答したした

UlÊkre hÃ¥ndvÊgte, der er en masse hÃ¥rd i malingen som stikker tilfÊldigt ud af mange af skiverne. De er beskidte og fedtet i hvad fÞles som en slags baby olie. Det skulle ikke undre mig at de er brug... もっず芋る

䌁業が回答したした

I bought the “KOMBINERET PULL UP CHINS DIP STATION VÆG” and received only 2 wall brackets. The product is advertised as a 2-in-1 pull up and dip station, but with only two brackets it can only... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har multigym set derfra, som mÃ¥ske er lidt for lille i bredden til min kÊreste, men passer fint til mig. Har derudover bestilt hexagon hÃ¥ndvÊgte, som er perfekte, manglede dog en hÃ¥ndvÊgt ved levering... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス甚品店

圓該䌁業による蚘述

Gorilla Sports blev startet i 2005 i Tyskland med det mål at stille trÊningsudstyr af hÞj kvalitet til priser som alle har råd til. I dag er vi i det meste af Europa og fortsÊtter med at udvide til nye markeder.

3.4

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Mange tak

Hej)
Det var god oplevelse med gorillasports.dk
Jeg bestilte ankle weights.
Min ordre svarer til det jeg bestilte.
Det er virkelig hÞj kvalitet. Jeg er tilfreds med kÞbet. Denne service har også god support, jeg fik meget hurtige svar på e-mails.
Tak for det. vendte igen 100%

2022幎8月12日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Tak kÊre fordi du tog dig tid til at anmelde. Dejligt at hÞre at du er tilfreds med os og produktet :)

Jeg kÞbte et vÊgtstativ fra

Jeg kÞbte et vÊgtstativ fra gorillasports og da jeg modtog pakken, var den ene stang bÞjet ude i enden, skriver til og får hurtig svar og finder ud af problemet sammen mega god service og hurtig levering

2022幎8月9日

Hej,
Trist at det var sådan du oplevede vores svar, sendte få timer efter du skrev til os. Det var ikke meningen og vi beklager hvis vi var uklare.
Det vi skrev og spurgte var om du kunne forestille dig at beholde produktet på trods af skaden? Svarer du nej får du sendt varen retur, svarer du ja får du rabat som undskyldning for skaden.

Besvar venligst vores e-mail, hvis du har tid, og vi vil hjÊlpe dig.
Hvis det er ok er du velkommen til at Êndre denne anmeldelse hvis du mener at vi har hjulpet dig.

Bestilte nogle vÊgte og vÊgtstÊnger

Bestilte nogle vÊgte og vÊgtstÊnger. Post Nord leverede pakkerne over flere dage, i stedet for en samlet levering.
Jeg havde kontakt med Gorilla sports, de var hurtige med tilbagemeldinger m.m.
Jeg har nu modtaget alle pakkerne og jeg er fuldt ud tilfreds med produktet og med Gorilla sports.

2022幎6月28日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse om os. Dejligt du er glad for dine produkter!

Dejlig sommer!
/ Gorilla Sports kundeservice

lang ventetid min god service!

Jeg havde bestilt nogle håndvÊgte og nogle benvÊgte og kun benvÊgtende dukkede op med leveringen. Derefter gik der lang tid hvor jeg ikke hÞrte noget fra postnord, også selvom jeg prÞve at ring og kontakte dem... Da jeg endelig fik fat på dem, var mine håndvÊgte selvfÞlgelig forsvundet og jeg fik af vide, at jeg skulle kontake afsenderen.

Så jeg skrev til Gorilla Sports og sammen dag fik jeg af vide at de ville sende nogle nye håndvÊgte og selv klare problematikkerne med postnord. Så det er bare mega dejligt og håber bare at mine håndvÊgte kommer til mig snarest. :)

2022幎4月28日

Hej Maria.

Tak for din fine anmeldelse om os! Ja, vi har desvÊrre nogle gange problemer med postselskaberne. Men vi forsÞger altid at lÞse alle problemer så hurtigt og problemfrit som muligt. Godt det er vÊrdsat!
Vi håber din pakke ankommer snart.

Venlig hilsen, Gorilla Sports kundeservice

Hurtig levering og tip top produkter.

Bestilte stepbÊnk og diverse vÊgte midt i påsken - de kom allerede onsdag efter påske ! Super god emballering, hurtig levering og tip top produkter. Der handler jeg beste the igen og giver dem samtidig mine bedste anbefalinger.

2022幎4月22日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Mange tak for de pÊne ord. Dejligt at hÞre, at du var tilfreds med din ordre fra os! Held og lykke med trÊningen derhjemme.
VH Gorilla Sports kundeservice

!!MEGA GOD SERVICE!!

!!MEGA GOD SERVICE!!
Jeg lagde en ordre hos Gorilla sports på "vÊgtstangspakke BASIC" 38kg den 11/01-2022 og modtog den 15/01-2022 mine skiver, den 18/01-2022 min vÊgtstang, virkelig hurtig levering! Jeg havde efterspurgt at få ekstra vÊgtskiver med, senere samme aften, som jeg aflagde ordren, dog var det for sent. De tilbÞd så dog, at jeg kunne bestille skiverne og få en rabatkode til nÊste bestilling. Men da jeg manglede en fjederlås, som skulle have vÊret i pakken med stangen, tilbÞd de at sende, de ekstra vÊgtskiver med, som jeg efterspurgte. Mega god service, kan kun anbefale dem! Gode til at få svaret på deres kundeservicemail også! Så få gang i hjemmetrÊningen med Gorilla Sports!

2022幎1月20日

Good service

Relatively quick delivery (4 days). Customer service worked well and got response quickly.

2022幎1月18日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Thank you for taking the time to write a review. Please let us know if there's anything more we can do.

Super god kunde sevice

Super god kunde sevice, fik min vare til tiden, der var gået hul i papkassen under transporten og nogle dele var faldet ud. Efter en email til deres kunde service bliver delene erstattet. Kan kun anbefale denne virksomhed.

2021幎12月15日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os Jonathan. Vi er glade for at hÞre at du sÊtter pris på hvordan vi håndterede din ordre. Hvis der er noget vi kan hjÊlpe dig med så lad os det vide. Dejlig dag!

Bekymret, men endte glad og tilfreds.

Jeg havde lÊst anmeldelserne, så var ret bekymret for at lÊgge en ordre. Men de var de eneste, som havde den vare, som min mor Þnskede sig i julegave, så jeg tog chancen.
Og det er jeg glad for, at jeg gjorde.
Jeg bestilte den 1/12 og varen ankom 10/12.
SÃ¥ jeg er godt tilfreds.
Jeg giver "kun" 4 stjerner grundet leveringstiden, men efter Black Friday, Singles Day og nu jul, så er det vel forventet. Andre firmaer jeg har bestilt fra, at dog prÊsteret at sende hurtigere. Selv fra Sverige. Derfor kun 4 stjerner.

2021幎12月11日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Hej Stigg, Tak fordi du tog dig tid til at anmelde. Det betyder meget at du kan give en firer og have forståelse for at der har vÊret meget at lave efter Black Week singlesday og nu jul. Tak igen.

Jeg har kÞbt 2 vÊgtskiver hos gorilla

Jeg har kÞbt 2 vÊgtskiver hos gorilla sport og leveringstiden holder da ikke overhovet ikke bestilte dem den 26 november og de er ifÞlge post nord ikke kommet ud af Tyskland endnu.
Rigtigt dårligt

2021幎12月7日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Hej Steen, kan du venligst maile os?

Hej Steen, Tak fordi du tog dig tid til at anmelde. Vi sender pakker med DPD og Postnord. Det er med DPD vi sender den fÞrste del fra lageret i Tyskland til Danmark og så er det Postnord der leverer til dig når pakken kommer til Danmark.
Så vi sendte din pakke med DPD og trak så pengene da vi sendte pakken.

Er der noget vi kan hjÊlpe dig med for at forbedre din oplevelse? Hvis ja, hvad kan det vÊre?

Dejlig dag!

Øv Þv oplevelse ved nethandel hos

Øv Þv oplevelse ved nethandel hos Gorilla Sport!
Jeg oplever yderst sjÊldent problemer med nethandel, men desvÊrre har jeg nu oplevet det hos Gorilla Sport!

Jeg kÞbte 2 stk 15 kg vÊgtskiver hos Gorilla sport, men har intet modtaget, selv om de forlÊngst har hÊvet pengene på mit dankort!

Jeg kontakter PostNord og DPD, som oplyser at de ingen pakke har modtaget, fysisk! Gorilla Sport har altså kun, i fÞrste omgang oprettet et pakke nr. hos DPD og altså ikke afsendt pakken fysisk. De trÊkker pengene på min konto samtidig med at de oprettet et pakke nr. DPD oplyser helt prÊcist, at de modtager en pakkeoprettelse d 30/11, men fÞrst modtager pakken fysisk d. 7/12 kl 19.43 og altså flere dage efter at pengene er trukket!

Det vil sige, at der kun er oprettet et pakke nr og at pakken IKKE er afsendt, som Gorilla Sport hÊvder! Jeg har dokumentation fra PostNord og DPD, som videresendes til Banken og Forbrugerombudsmanden!

Opsummering
1) Gorilla Sport bestiller et pakke nr. hos DPD i Tyskland og trÊkker straks pengene på din konto!

2) De sender altså ikke pakken fysisk til dig, hvilket de fÞrst gÞr flere dage efter de har bestilt pakke nr.

3) God forretningsskik er, at en virksomhed fÞrst hÊver pengene på din konto når de har afsendt pakken fysisk!

2021幎12月6日

1. Hej Torben,
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde.

Trist at hÞre at du er skuffet over hvordan vi håndterede din ordre. FortsÊt gerne samtalen med den mail vi sendte i morges og skriv hvis der er noget vi kan gÞre for at få dig til at ombestemme dig.

Vi og vores leveringspartnere (DPD og Postnord) har betydelige forsinkelser og det tager tid for pakkerne at komme videre og for sporingen at blive opdateret efter Black Week og Black Friday. Din ordre er blevet pakket og afsendt og den har fået et sporingsnummer. Når man bestiller noget på nettet så trÊkkes pengene når pakken sendes, det er der ikke noget mÊrkeligt i? Hvis dit sporingsnummer ikke er blevet opdateret torsdag i denne uge, beder vi dig kontakte os igen, tak for din tålmodighed.

2. Hej Torben,
Som jeg skrev tidligere sender vi pakker med DPD og det er med DPD vi sender den fÞrste del fra lageret i Tyskland til Danmark og så er det Postnord der leverer til dig når pakken kommer til Danmark.
Så vi sendte din pakke med DPD og trak så pengene, da vi sendte pakken.
Hvis du havde spurgt os fÞr, kunne vi have svaret det :)

3. Det er ikke korrekt. Leveringsfirmaerne er ikke i stand til at håndtere alle ordrer.
Vores lager er tomt, alle pakker er blevet plukket, men fragtfirmaerne har ikke scannet dem endnu.
Er der noget, vi kan hjÊlpe dig med for at forbedre din oplevelse? Hvis ja, hvad kan det vÊre?

Jeg er super glad for kundeservicen

Jeg er super glad for kundeservicen, modtog mine produkter på 6 dage og er nu begyndt at bruge dem

2021幎11月26日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Tak Jesper fordi du tog dig tid til at anmelde. Dejligt at hÞre at du er begyndt at bruge udstyret.

Jeg anbefaler Gorilla Sports

Hurtig levering og rigtig god service :)

2021幎11月25日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Tak Morten fordi du tog dig tid til at anmelde. Dejligt at hÞre, at du er glad for den hjÊlp, du har fået, og at du kan anbefale os. Tak.

TAK for hjÊlpen!

Jeg er super glad for min trÊningsbÊnk, som jeg kÞbte hos jer sidst, og de håndvÊgte og elastikker, som jeg kÞbte forrige gang.

Jeg har anbefalet jer til flere af dem, jeg trÊner med.
5 stjerner til jer og tak for hjÊlpen med at besvare på mine sprÞgsmål.

2021幎11月24日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Tak Michael fordi du tog dig tid til at anmelde os. Dejligt at hÞre, at du sÊtter pris på produkterne og den hjÊlp, du har fået. Skriv hvis der er andet du undrer dig over.

Very happy

A++++ service, thank you

2021幎11月16日

Hi Gregg, Thank you so much. Take care

Bad service

Bad service. Had a order delivered but was left on doorstep. When i got home it wasnt there. Now in a dispute between them & DHL because they dont want to take responsibilty

2021幎11月15日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Hi Dave G, We're sorry that you didn't get the help needed and wish we could help. But the thing is that this is Trustpilot Gorilla Sports Denmark and not the Gorilla Sports UK and we would very much appreciate if you, please, could change this.

total dårlig service

total dårlig service
maskine 4 år gammel og de kan ikke skaffe reservedele
til romaskine de stadig sÊlger

2021幎10月4日

Gorilla Sports Danmark からの回答

Hej, trist at hÞre, at vi ikke kunne hjÊlpe dig mere end det. Men sandheden er den at maskinen er over fire år gammel og vi har svÊrt ved at få produkter på lager, som vi har forsÞgt at forklare dig i e-mail-kontakt med dig. På trods af det vil du blive skuffet over at vi ikke kan give dig reservedele, det synes vi er meget Êrgerligt.

Ubeskrivelig god forsinkelse.

Godt firma hvis man vil have noget forsinket i 2 måneder. jeg fik halveden at mit sÊt 4 dage efter betaling, men alt andet var meget forsinket, så jeg skrev og ringede flere gange for at hÞre, og så en måned efter fik jeg svar. Fik så en ny dato (måned efter jeg havde bestilt det) så gik der yderlige en halv måned fÞr jeg fik det hele pga jeg klagede igen igen.
Da det så endelig kom, lÞb der sand ud af vÊgtene, så jeg er blevet nÞd til at lime alle vÊgtene så der ik lÞber sand ud. Well done gorilla sport.

2021幎8月22日

Hej Victor,

Tak for din anmeldelse!
Hvad din sag angår, så spÞrger vi os selv lidt, hvor det var, hvor du ringede, og hvem det var, du talte med.
Vi har ikke et telefonnummer til vores kundeservice, men har kun e -mail og har kun haft dette siden vi startede, så det kunne ikke have vÊret en fra os.
Hvad angår fine vÊgte, forklarede vi dig i e-mail-samtalen (som vi besvarede dig i alle e-mails), at vÊgte var opfÞrt på listen på grund af forsinkelser fra fabrikkerne. DesvÊrre en effekt af COVID-19, noget der stadig påvirker hele produktkÊden stÊrkt på alle markeder og i alle lande.
Vi beklager også dette, men forklarede, at vi kan kreditere dig for disse, hvis du ikke Þnsker at vente, men at vi sender dem ud så hurtigt som muligt.
Du valgte derefter at vente.

Hvis dette var uklart for dig, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice igen på info@gorillasports.dk.

VH
Gorilla Sports