DON'T! Aftale om levering af flyttekasser: 1 uge senere. Pris for flyttekaser: "Gratis" - men LÃS det med de smÃ¥ bogstaver!!! Levering+afhentning koster 1000, og du bliver opkrÊvet depositum! AflÃ¥... ãã£ãšèŠã
GoService overtog vores flytteopgave med meget kort varsel grundet aflysning af andet firma. Trods den korte varsel klarede de opgaven utrolig flot og omhyggeligt. De gjorde en forskel med deres de... ãã£ãšèŠã
Vi fik tilbud fra GoService via en anden hjemmeside med tilbud pÃ¥ flytning. Prisen var fin og hurtige svar fra dem. Selve flytningen gik dog meget blandet, da flyttemÊndene (der i Þvrigt er et tredje... ãã£ãšèŠã
Du skal lede lÊnge for at kunne finde bedre service og bedre pris. Helt igennem gennemtÊnkt koncept, hvor de gÞr flytning oprigtigt meget nemmere. For det er ikke kun selve flytningen der fÞlger med e... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GoService.dk â én platform til alle dine servicebehov GoService.dk er en moderne serviceplatform, der gÞr det nemt at fÃ¥ lÞst opgaver inden for flytning, rengÞring og byggeri â hurtigt, effektivt og uden besvÊr. Vi forbinder kunder med professionelle hÃ¥ndvÊrkere og serviceudbydere, sÃ¥ hele processen bliver enkel og gennemsigtig. Uanset om du skal flytte, have malet, gjort rent eller renovere, sÞrger vi for, at opgaven bliver udfÞrt korrekt fÞrste gang. Vores fokus er kvalitet, pÃ¥lidelighed og god kundeservice. Med et stÊrkt netvÊrk af erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer vi, at du altid fÃ¥r en lÞsning, der matcher dine behov.
Herstedvang 7, 2620, Albertslund, ãã³ããŒã¯
- +45 61 40 44 94
- info@goservice.dk
- goservice.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rigtig god service!
Rigtig god service!
FlyttemÊndene arbejdede meget hurtigt, selvom vi havde bestilt dem baseret på et timebaseret tilbud⊠:)
Til sammenligning med andre flytninger jeg har haft, var dette en fantastisk oplevelse.
Fantastisk service!
Kundeservice og koordinering varâŠ
Kundeservice og koordinering var punktlig og personlig. ð
Meget venligt og hjÊlpsom kundebetjening. ð
I modsÊtning til nogle andre flyttefirmaer, som mÃ¥ske troede, at transporten ikke ville kunne lade sig gÞres samme dag, mestrede dette firma korrekt vurdering af omfanget af opgaven. ðª
Yderst hurtig og effektiv flytning medâŠ
Yderst hurtig og effektiv flytning med god service og smil på lÊberne.
Vi har kun ros og kÊmpe tak til de stÊrke mÊnd fra Go Service, der gjorde vores flytning til et leg. Prisen var ovenikÞbet yderst favorabel og de havde styr på alt. Kan varmt anbefales.
Kun 3 timer tog det at flytte mit 3
Kun 3 timer tog det at flytte mit 3. vÊrelses lejlighed fra 2. sal pÃ¥ Ãsterbro til hus i Gentofte. De kan virkelig tage fat og give goâ service.
VÃRSTE FLYTTEOPLEVELSE NOGENSINDE
VÃRSTE FLYTTEOPLEVELSE NOGENSINDE! (LÊs: Flyttemanden tÞrrede sig bagi med mit hÃ¥ndklÊde..)
De 3 flyttemÊnd kom 30 min. for sent, men lagde ud med en rygepause (dem blev der desuden holdt 4 af undervejs, på de 4 timer flytningen af en lille 2-vÊrelses lejlighed varede)
Jeg og en bekendt måtte hjÊlpe med at bÊre ALT ned, for at kunne nå flytningen i nogenlunde tid. De virkede ikke til at ville effektivere flytteprocessen på nogen måde - nÊrmere det modsatte.
Da 2. lÊs i den nye lejlighed var ved vejs ende, skulle den ene flyttemand på toilettet. Han valgte så at bruge mit håndklÊde til at tÞrre sig i r.... med og havde hÊngt det fint op efterfÞlgende og lod som ingenting. Der var tydeligvis affÞring på håndklÊdet!
Da jeg konfronterede ham med dette, var hans svar at det var en âmetode de brugte..â?!
Jeg har aldrig oplevet noget sÃ¥ absurd - SÃ¥ NEJ flyttefirmaet âGoserviceâ kan absolut ikke anbefales og deres mÃ¥de at hÃ¥ndtere min klage efterfÞlgende, har vÊret under al kritik.
Brug ikke GoService!
Hold jer langt vÊk! Pt ved jeg ikk eom de er gået konkurs, eller hvad der sker. Vi havde bestilt flytning mandag d. 12. august kl 8.
Da kl var 8.15 ringede vi fÞrste gang uden at komme igennem. Vi valgte at blive ringet op og ventede yderligere. Kl 8.45 havde vi stadig ikke hÞrt noget, så vi ringede igen. Denne gang blev min hustru i telefonkÞen, hvor hun var nummer 6 i kÞen i 45 minutter!
Vi besluttede derefter at finde et andet flyttefirma og fik fat på H.C Andersens Flyttefirma, som jeg tilgengÊld varmt kan anbefale!
Tilbage er så vores depositum på flyttekasser fra GoService, som jeg håber vi kan få igen.
Vi har iÞvrigt her to dage senere stadig ikke hÞrt fra (knap så)GoService.
Dårligt koordineret forlÞb
Opdateret anmeldelse: Se gammel anmeldelse og GoServices svar.
Gammel anmeldelse: GoService mÞdte ikke op på den dag, vi havde aftalt. Dette skete, efter de heller mÞdte op med flytte-kasser på den dag, vi havde aftalt det. Jeg snakkede herefter med dem, udtrykte klart min utilfredshed og bad dem bekrÊfte, at jeg kunne stole på, at de ville op og flytte på den aftalte dag (den 27. juli 2019). DesvÊrre måtte jeg også her vente forgÊves. Ekstremt dårlig service.

GoService - alle skal have go' service ããã®åç
Super god service i forbindelse medâŠ
Super god service i forbindelse med vores flyt.
De svarede hurtigt tilbage på vores anmodning om tilbud, herefter velstruktureret blev vores flytning udfÞrt uden problemer.
Fantastisk prÊstation af yderstâŠ
Fantastisk prÊstation af yderst effektive flyttemÊnd ðª
De 3 flyttemÊnd som flyttede for os fik en forholdsvis store flytning overstået i lÞbet af ganske få timer. Og her gik jeg og troede jeg og min familie på 5 skulle bruge hele weekenden alene på at få vores ting fra vores gamle lejlighed til vores nye hus. En klar anbefaling herfra!
En nÊr perfekt oplevende
Jamen, hvad skal jeg sige... Alt gik prÊcis som det skulle og prisen var super god... flyttemÊndene var rigtig sÞde og hjÊlpsomme, kundeservice var også meget hjÊlpsomme og ringede en time fÞr for at meddele at flyttemÊndene ville vÊre lidt forsinkede... alt i alt en nÊr perfekt oplevelse.
Bedre service skal man lede lÊnge efter
Kundeservicemedarbejderen hos goservice var meget vejledende og dygtig til at forklare mig omkring hvilke ting jeg skulle vÊre opmÊrksom på i forbindelse med min flytning. Denne gode service fortsatte på flytningen, hvor drengene var meget venlige og gode til at passe på mine ting. Jeg vil helt klart vÊlge dem til en anden gang også.
Goservice er et dygtigt flyttefirma medâŠ
Goservice er et dygtigt flyttefirma med gode flyttemÊnd og en kundeservice som kan hjÊlpe en igennem med alle spÞrgsmål.
Efter en uddybende samtale med Magnus fÞlte jeg mig tryg ved at vÊlge goservice. Det var det helt rigtige valg, eftersom jeg havde nogle dygtige og sÞde drenge til at flytte mine ting uden noget besvÊr.
Emil og Jeppe arbejdede hurtigt og medâŠ
Emil og Jeppe arbejdede hurtigt og med stort overskud. De var meget venlige og arbejdsomme. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder eftersom at flyttefolkene holdte mig opdateret under flytningen. Jeg anbefaler Goservice til alle som skal bruge flyttehjÊlp.
Selvom vi boede langt vÊk fra byen
Selvom vi boede langt vÊk fra byen, sendte Go Service en flyttekonsulent for at vurdere vores flytning, da det var en noget omfattende flytning med opbevaring og lang KÞrsel fra HolbÊk til Aarhus. Vi hyrede Go Service til at foretage flytningen inklusiv opbevaring af en 4 vÊrelses hus. På selve flyttedagen fik vi besÞg af 3 flinke flyttemÊnd, som hurtigt fik flyttet vores indbo til opbevaring - her var der ingen unÞdvendige pauser i arbejdet. 3 uger efter fik vi leveret vores indbo i Aarhus, prÊcis som aftalt.
Under hele arbejdet var de nem at komme i kontakt med og vi vil sikkert dem igen, hvis vi får brug for hjÊlp til flytning igen.
Hurtig og god service til en favorabelâŠ
Hurtig og god service til en favorabel pris.
Fra fÞrste email og booking til fÊrdigt og veludfÞrt arbejde er alle aftaler blevet overholdt.
Har fået utrolig god vejledning og råd under hele processen. De bliver helt sikkert brugt igen!
Jeg kan varmt anbefale at bruge GoService!
De har ikke styr på planlÊgningen og kommunikerer ikke
Vi havde lavet en aftale med GoService om en flytning incl levering af flyttekasser forinden. Trods ihÊrdig opfÞlgning fra min side, blev levering af flyttekasser udsat 5 gange uden resultat. Sidste kontakt var en aften 23.50 hvor en chauffÞr fortalte at nu havde han kasserne og vil vÊre hos mig om 1:40. Han dukkede aldrig op, svarede ikke på opkald og kontoret var lukket. Vi måtte afbestille flytningen, når planlÊgningen og kommunikationen er så dårlig, turde vi ikke lÞbe an på at de ville mÞde op den aftale flyttedag.
Utrolig sÞde og flittige flyttefolk
Utrolig sÞde og flittige flyttefolk. De gjorde det super godt ved vores flytning i KÞbenhavn. Jeg kan kun anbefale dem.
GoService hjalp mig med at flytte pÃ¥âŠ
GoService hjalp mig med at flytte på professionel vis.
Helt utroligt sÞde fyre og service i top.
2 flyttemÊnd dukkede op til opgaven og startede med at tage fat og gennemfÞrte flytningen på under en halv dag.
Kan klart anbefales.... Servicen er i top, prisen er i bund ð
GodService flyttede for os fra HolbÊkâŠ
GodService flyttede for os fra HolbÊk til Taastrup i starten af sommeren.
Vi blev meget positivt overraskede over hvor nemt og smertefrit for os flytningen blev.
Morten og hans ven var hurtige og effektive, men samtidig meget forsigtige med alt flyttegodset.
Virker som et ihÊrdig ansvarlig firma - Kan kun anbefales!
Goâ service i verdensklasse
Vi blev brÊndt af af en anden flytteforretning og havde ingen chance til at finde en anden til de nÊste 3-4 dage. Det var meget stressende for os, da vi skulle vÊre ude af vores lejlighed senest d. 1. juli kl 12. Så her kom Go Service til vores undsÊtning, da vi fik kontakten til dem dagen fÞr flytningen.
De arrangerede flytningen til meget tidligt om morgenen dagen efter, selvom de ogsÃ¥ var fuld bookede, pressede de os i deres kalender meget tidligt om morgenen. Flytningen gik som smurt, og vi var ude af lejligheden allerede kl. 8, sÃ¥ havde vi rigeligt med tid til at istandsÊtte (rengÞr) lejligheden, fÞr vi afleverede lejligheden. Det er go' service i verdensklasse ð