レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DON'T! Aftale om levering af flyttekasser: 1 uge senere. Pris for flyttekaser: "Gratis" - men LÆS det med de smÃ¥ bogstaver!!! Levering+afhentning koster 1000, og du bliver opkrÊvet depositum! AflÃ¥... もっず芋る

GoService overtog vores flytteopgave med meget kort varsel grundet aflysning af andet firma. Trods den korte varsel klarede de opgaven utrolig flot og omhyggeligt. De gjorde en forskel med deres de... もっず芋る

Vi fik tilbud fra GoService via en anden hjemmeside med tilbud pÃ¥ flytning. Prisen var fin og hurtige svar fra dem. Selve flytningen gik dog meget blandet, da flyttemÊndene (der i Þvrigt er et tredje... もっず芋る

Du skal lede lÊnge for at kunne finde bedre service og bedre pris. Helt igennem gennemtÊnkt koncept, hvor de gÞr flytning oprigtigt meget nemmere. For det er ikke kun selve flytningen der fÞlger med e... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌁業間サヌビス
  2. レンガ職人
  3. 枅掃員
  4. 匕越業者
  5. オフィス備品卞業者
  6. 画家

圓該䌁業による蚘述

GoService.dk – én platform til alle dine servicebehov GoService.dk er en moderne serviceplatform, der gÞr det nemt at fÃ¥ lÞst opgaver inden for flytning, rengÞring og byggeri – hurtigt, effektivt og uden besvÊr. Vi forbinder kunder med professionelle hÃ¥ndvÊrkere og serviceudbydere, sÃ¥ hele processen bliver enkel og gennemsigtig. Uanset om du skal flytte, have malet, gjort rent eller renovere, sÞrger vi for, at opgaven bliver udfÞrt korrekt fÞrste gang. Vores fokus er kvalitet, pÃ¥lidelighed og god kundeservice. Med et stÊrkt netvÊrk af erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer vi, at du altid fÃ¥r en lÞsning, der matcher dine behov.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

786件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Vi flyttede fra 4600 til 8000 og havde

Vi flyttede fra 4600 til 8000 og havde en super god oplevelse med GoService. De kom med 3 stÊrke flyttemÊnd og fik hurtigt pakket vores ting i deres flyttebil, og kÞrte mod tilflytningsadressen. Vi ankom til tilflytningsadressen noget fÞr dem, og det kan vi godt forstå, idet de kÞrte med flyttelÊs i stÞrre bil, hvorimod vi kÞrte i personbil som naturligvis kÞrer lidt hurtigere.
De tre mÊnd gjorde det ligeså godt ved aflÊsning og satte vores ting nÊnsomt på deres nye plads.
Jeg har kun gode ting at sige om dem og kan anbefale dem til enhver tid.

2019幎7月19日
自発的なレビュヌ

Kan på det varmeste anbefale GoService

Kan på det varmeste anbefale GoService.

Vi fik kÞrt vores flyttelÊs på lager, og her stod GoService for nedpakning og emballering af vores indbo. De var yderst professionelle med både håndtering af vores flyttegods og emballering af dem, så det kunne holde transporten og den tid det skal stå opmagasineret.

2019幎7月17日
自発的なレビュヌ

GoService drengene mÞdte op til den

GoService drengene mÞdte op til den aftalte flytning fra KÞbenhavn til Jylland d. 28/6. De var lidt forsinkede, men kontaktede os i god tid for at informere os omkring dette. Alt foregik som planlagt ellers, da de sendte ekstra bemanding, sÃ¥ vi kunne nÃ¥ at vÊre ude af vores gamle bolig til tiden. Under flytningen var de sÞde og rare, og der var selvfÞlgelig plads til lidt humor, selvom de arbejdede hÃ¥rdt. Kan klart anbefale dem til alle dem der skal have gode folk til at flytte for dem 💪

自発的なレビュヌ

Jeg fik et skarpt tilbud fra dem

Jeg fik et skarpt tilbud fra dem, som vare betydeligt billigere end de andre "seriÞse" firmaer.... De tilbÞd samtidigt at sende en specialist ud for at se pÃ¥ vore flytte-indbo. Der kom en rar og flink flyttespecialist og vurderede vores flytning, og tilbÞd os ekstra services til lidt flere penge end den oprindelige flyttepris, dog meget fair priser for de ekstra services ogsÃ¥. PÃ¥ dagen sendte de 3 dygtige flyttemÊnd, som var meget forsigtige med vores mÞbler. De skal have store tak til en kÊmpe indsats... 😀

自発的なレビュヌ

Jeg bestilte flytning af min bolig

Jeg bestilte flytning af min bolig igennem deres kundeservice. Vi havde en fin kommunikation, hvor jeg fik svar på alle mine spÞrgsmål og så videre. På flyttedagen kom to unge og flinke flyttemÊnd til tiden, som håndterede mine ting med omhu. Min flytning gik rigtig fint, kÊmpe ros til hele teamet.

Tak for indsatsen drenge

Tak for indsatsen drenge, det var en fornÞjelse at have jer pÃ¥ besÞg 😄
til noget lÞftning, heldigvis var der godt vejr, der blev ikke så vådt som vejrudsigten viste
Det gik hurtigt at lÊsse bilen og vores indbo kom der ikke noget til

Mit nye kÞleskab til 20.000 kr

Mit nye kÞleskab til 20.000 kr. er ridset til uigenkendelighed efter at vÊre blevet tabt ned af trappen og funktionen til at lave isterninger er Þdelagt efter flyttemÊndene skruede lågerne af for at få det gennem kÞkkendÞren. Ingen tilbud om forsikring fra goservice. Min nÊsten lige så nye spisebordslampe til 2.000 kr. har jeg måtte smide ud grundet buler. Jeg havde op til flytningen malet. VÊggene fik mÞrke striber, karme blev ridsede og hjÞrnerne flossede efter indflytningen fra goservice. Det lagde ellers så godt ud, med god service. Jeg skulle have opbevaret mine mÞbler i nogle måneder da min flytning var til MalmÞ. Der var goservice meget behjÊlpelige med at omrokere nogle lokaler som ikke var store nok til mine ting. Men det endte ud i et flyttemareridt i den sidste del af flytningen som jeg stadig ikke har kunne rette op på, da jeg flyttede som enlig mor for at studere. Jeg oplevede desuden at blive ringet op af en ophidset person som skulle vÊre chefen og få at vide at jeg havde truet en medarbejder med kÞbeloven. Hvordan kan det vÊre en trussel at referere til kÞbeloven? Dette var fordi jeg fik at vide på flyttedagen, at jeg skulle betale ekstra for at få mit kÞleskab med ifht. den aftalte pris. Jeg sagde derfor at ifÞlge kÞbeloven, så havde jeg ret til at få den aftalte opgave til den aftalte pris. Det skulle så vÊre en trussel? Det var så ubehagelig en oplevelse. Jeg er meget ked af det over at jeg valgte GoService til at flytte for mig. Det var billigt. Men her nÊsten 2 år efter lever jeg stadig med et Þdelagt kÞleskab og ingen spisebordslampe. Udgifterne fra den flytning er jeg slet ikke fÊrdig med endnu. Jeg orkede ikke at tage kampen med dem i sin tid, da de blev så agressive. Jeg havde desuden rigeligt at se til med at få mine ting på plads og at sÊtte mig ind i formalia ved at flytte til et andet land. Men hvor har jeg drÞmt om mange gange, at jeg havde valgt et andet firma, så mine ting havde vÊret intakte i dag og mit hjem ville vÊre funktionelt.

自発的なレビュヌ

Jeg har aldrig oplevet dårligere service!

Jeg har aldrig oplevet dårligere service.
De er utrovÊrdige, har manglende respekt for andres tid og er upålidelige.

Jeg skulle flytte med goservice en fredag morgen, og de ringede torsdag aften og udskÞd det til om aftenen. Om aftenen ringede de så for at udskyde det til lÞrdag morgen og sådan fortsatte det.
Min flytning blev udskudt 5 gange og hver gang de ville have mig til at godkende det nye tidspunkt var de ikke til at få fat i. Jeg endte til sidst med at aflyse min flytning, da jeg ikke kunne stole på hvad de fortalte mig.
Jeg vil ALDRIG anbefale andre at bestille flytning her igennem. Det er ikke vÊrd at bruge sin tid og energi på.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。