1.7

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Hold jer langt vÊk

Hold jer langt vÊk

Vores vÊrelse stank så voldsomt af kloak ved ankomst, at det var ulideligt at opholde sig og sove der. Lugten kom tydeligvis fra aflÞbene på badevÊrelset.

Vi forsÞgte straks at kontakte hotellet for at få problemet lÞst eller få et andet vÊrelse, men det var umuligt. Receptionen er ubemandet, og det telefonnummer hotellet oplyser som kontakt, går direkte til en telefonsvarer med beskeden om, at man har ringet uden for åbningstid.

Ved booking bliver man samtidig informeret om, at bilens nummerplade skal registreres for at benytte hotellets parkering. Der gives imidlertid ingen oplysninger om, hvordan registreringen foretages, og der ligger heller ingen information i receptionen.

Den fÞrste medarbejder, vi overhovedet kunne komme i kontakt med, var en udenlandsk ansat, som serverede morgenmad. Han fortalte, at man skulle blive hÊngende i telefonen, selv efter telefonsvarerens besked, for at blive viderestillet. Da vi prÞvede dette nÊste morgen, blev vi mÞdt af en besked om, at det kostede 200 kr. at blive stillet igennem, hvis henvendelsen ikke drejede sig om en nÞdsituation.

RengÞringspersonalet bekrÊftede desuden, at der lugtede kraftigt af kloak på vÊrelset, og at vi langt fra var de fÞrste gÊster, der havde klaget over problemet.

Da vi endelig fik kontakt til hotellet, afviste de ethvert ansvar. Deres begrundelse var, at de ikke var blevet gjort opmÊrksomme pÃ¥ lugten ved ankomst. Den argumentation er bÃ¥de cirkulÊr og uholdbar, nÃ¥r hotellet samtidig gÞr det praktisk talt umuligt at komme i kontakt med dem uden for receptionens Ã¥bningstid – og nÃ¥r deres eget personale bekrÊfter, at problemet er velkendt.

Efter vores opfattelse er hotellet fuldt ud klar over kloakproblemet, men vÊlger fortsat at udleje de berÞrte vÊrelser og gÞr det samtidig unÞdigt vanskeligt for gÊster at få hjÊlp. Det er ikke en behandling, man bÞr udsÊttes for som betalende gÊst.

Vi kan på ingen måde anbefale dette hotel

2026幎7月10日

Vi fÞler os snydt

Vi har booket en lejlighed med 2 overnatninger i Det Gamle Rådhus i Gråsten.
Vi ankommer til en lejlighed, der overhovedet ikke svarer til de billeder og den stand som står beskrevet. Lejligheden er ikke i Det Gamle Rådhus, men i en bygning overfor, der mangler TOTAL vedligeholdelse. Der er mad i kÞleskabet og fryseren fra de forrige lejere. Der er spindelvÊv og edderkopper i sovevÊrelset og stuen.
I badevÊrelset var badeforhÊnget helt jordslået. Der kom mere vand ud af slangen end af brusehovedet. Vand lÞb ud på gulvet.
Trappen (op til 2. sal) er beskidt og der er vand på gulvet under utÊtte vinduer, hvor skimmelsvamp tydeligt ses i kanten af vinduerne (i trappeopgangen). Trappen larmer når man går på den dvs man forstyrrer og bliver forstyrret af andre.
TV kan ikke bruges. Internet virker ikke. Ingen radio. Ingen rÞgalarmer i lejligheden.
Efter 10-12 mails inden man ankommer ser man ikke lige at der skal skrives e-mail og ikke kontakte pr tlf. hvad der jo så heller ikke lykkedes. Receptionen skulle jo vÊre til at komme i kontakt med mellem 8 og 17. Det viser sig at der overhovedet ingen reception er på hotellet. Receptionen er i SÞnderborg hÞrer vi tilfÊldigvis ved afrejse fra andre på hotellet.
Vi havde bestilt med “god” morgenmad. Det der skulle vÊre varmt var koldt eller i bedste fald smÃ¥lunken. BlÞdkogte Êg var enten hÃ¥rdkogte eller som de skulle vÊre. Kedelige rundstykker men godt rugbrÞd og brÞd man selv kunne skÊre.
I forbindelse med opholdet har vi modtaget i alt ca 19 e-mails - ganske uoverskueligt.

2025幎7月21日

Undgå dette hotel

Jeg og min kone kom til hotellet mhp. to overnatninger d. 24-26 august. Vi kom kl. ca. 14.45. HoteldÞren var lÃ¥st. Af opslag fremgik at der var adgang kl.15 ved brug af tilsendt PIN-kode. VÊrelset var luksusdobbeltvÊrelse pÃ¥ 2. sal. Ingen elevator. VÊrelset pÊnt og rummeligt, mÞblementet noget sammenbragt skrammel. Eneste personale vi sÃ¥ under opholdet var den dame der stillede morgenmaden op. Der var ingen stuepigefunktion. Hotellet annoncerede oplader for el-biler pÃ¥ P-pladsen, men bilen kunne ikke komme sÃ¥ tÊt pÃ¥ opladeren at medbragte standardkabel kunne nÃ¥. Prisen pÃ¥ “luksusvÊrelset” 1500 kr/dÞgn. Ophold pÃ¥ dette sted mÃ¥ klart fra rÃ¥des.

2024幎8月24日
自発的なレビュヌ

Mest ulÊkre og triste sted

Hvis 0 stjerner var en mulighed, ville jeg gå med den.

Ved bookingen gennem Booking.com blev der tilsendt link med kode til lås, da der ikke er personale efter kl. 16.00. Hvilket er ganske fint.

Vi ankommer og opdager, at koden ikke matcher ”hovedindgangen” på hotellet. Vi skal åbenbart lige rundt om bygningen. Der er en anden indgang. Til noget der minder om en gammeldags trappeopgang med beton.

En lille alarmklokke ringer 🔔, men den skubber jeg til side🔕. Vi skal jo trods alt ikke sove i opgangen.

Da lejlighederne har fine skilte med royale navne, er forventningen, at rummet ville have et ”old school royal look”.

Der tog jeg fejl. Vi går op på anden sal og låser os ind. I en stor lejlighed med to sovevÊrelser, kÞkken, vaskemaskine, tÞrretumbler. Det var en blanding af slidt, manglende vedligehold, gamle mÞbler og IKEA/Jysk.

Mange huller i vÊggene, der nemt kunne have vÊret lappet med lidt spartel eller måske bare en klat maling, hul midt på vÊggen og flere steder, hvor det bare var slidt af.

Snavs og fuglelort pÃ¥ vinduerne. Nuvel, jeg tÊnker, det nok bare er mig, der er vanskelig. For jeg skal jo ikke spise af vinduerne, og fugle skider hele tiden. Vinduer er vanskelige at holde rene, men sÃ¥ alligevel - snavset var sÃ¥ gammelt at nogle tidligere gÊster havde skrevet med en finger pÃ¥ vinduet.🫀

Gardiner var flossede og forskellige stÞrrelser. Den ellers smukke stuk havde lÞsnet sig i nÊsten alle rum, hvilket var synd. Stuken ville ellers have tilfÞrt rummet et lidt elegant look. Nu var det mere et faldefÊrdigt look.

Jeg prÞver igen med pyt-knappen. Bare vÊrelset er rent og lÊkkert. Så kan vi smide os i sengene og nyde den smukke udsigt, som billederne på hjemmesiden gav indtryk af. Men her var der også en lille overraskelse.

Måske byfornyelse og udvidelse er i rasende fart i Gråsten? På den ene side den mest fantastiske udsigt ned til parkeringspladsen foran 365. På den anden side kigger vi lige ned på markisen på Schmidt & Dreehsen og lidt vejarbejde.

Men sÃ¥ lad dog vÊre at kigge ned! Kig op i stedet og nyd
.bygningen lige overfor. Jeg afviser ikke, at det mÃ¥ske var derfor, at man havde ladet vinduerne blive sÃ¥ beskidte? For at tone udsigten lidt ned.

Bevares, nu behÞver man streng talt heller ikke sidde indendÞrs og glo ud. Man kan jo bare tage sine sko på og gå udenfor, hvis man vil nyde noget udsigt. Så vi tÊnker, at det gÞr vi senere. Vi skal bare lige have indrettet os.

Så jeg gÞr klar til at pakke vores ting ud. I sovevÊrelset er der et forholdsvis nyt IKEA/Jysk klÊdeskab. Jeg åbner skufferne for at komme nogle af vores ting der i.

Den fÞrste skuffe er der brÞdkrummer i. Den nÊste skuffe er der samlevejledning til mÞblerne og mÞbelben i. Den sidste skuffe er der en rullemadras i
.med brune pletter. 😳

Man kan her tÊnke. ”Hvorfor kontakter I ikke personalet, og fÃ¥r et andet vÊrelse. Der mÃ¥ da vÊre tale om en fejl?”. Svaret er enkelt: fordi der ikke er noget personale, vi kan kontakte.

IndrÞmmet, jeg er nu ved at vÊre presset, men jeg giver det lige et forsÞg mere. PÃ¥ grund af det, jeg har set ind til nu, er jeg blevet lidt nysgerrig pÃ¥ rengÞringen generelt. SÃ¥ jeg kigger tingene lidt grundigere gennem. Det skulle jeg sÃ¥ ikke have gjort. 😱🀢

Ved nÊrmere eftersyn ligger der pap (måske fra noget emballage?) i bestikskuffen, der er spindelvÊv ved siden af sengen ved hovedgÊrdet (bevares, spindelvÊv kan vÊre svÊrt at se, men det lille dyr, der kÊmper for sit liv i spindet skulle gÞre det lettere at få Þje på), filteret i tÞrretumbleren var ikke tÞmt osv.

Jeg prÞver igen at sige til mig selv, at det ikke betyder noget. Vi havde jo hverken planer om at skulle lave mad der eller bruge vaskemaskine eller tÞrretumbler, sÃ¥ det er mÃ¥ske ikke sÃ¥ vigtigt.🀐

Men pga plet på rullemadras, har jeg altså en dårlig mavefornemmelse af tingene som helhed.

Jeg prÞver derfor at lÞfte lagnet. Topmadrassen var fyldt med pletter, nyere og gamle. I forskellige brun-gule-nuancer. Jeg tjekker den anden side. Det er det samme.

Tjekker den anden seng. Det er det samme.

Nu begynder det at vÊre vanskeligt at holde humÞret oppe. Men jeg prÞver et sidste forsÞg. Alternativet er jo at tage hjem igen. Jeg tÊnker, ”jeg vender topmadressen”. SÃ¥ vender den rene/pÊne side op ad, og lÊgger de rene lagner pÃ¥.

Men herfra bliver det kun vÊrre. Jeg var nemlig ikke den fÞrste, der havde fået den idé. RengÞringspersonalet var kommet mig i forkÞbet.

PÃ¥ bagsiden var der ogsÃ¥ pletter (i samme efterÃ¥rs-nuancer), lÞse hÃ¥r (lange sorte, og smÃ¥ krÞllede), brÞdkrummer (igen) og ikke mindst noget toiletpapir.🀢

Vi ringer pÃ¥ det telefonnummer, der er til hotellet. Der er heller ikke nogen, der tager telefonen. Til gengÊld fÃ¥r vi en telefonsvarer i rÞret– hvor der godt nok oplyses et nÞdnummer, vi kan kontakte. Dog opkrÊves man 100 kr for at bruge nÞdnummeret, hvis der ikke er tale om brand mm.

Det kan IKKE anbefales

2024幎9月7日
自発的なレビュヌ

Snyd og humbug. Anvend ikke som overnatning.

Snyd og humbug. Vi troede at vi skulle få et hyggeligt vÊrelse i et gammelt rådhus i Gråsten men blev fuldstÊndig snydt. Fik en elendig lejlighed et helt andet sted uden kÞkken og uden koldt vand på dårligt badevÊrelse. Der var ingen personale overhovedet og blev spammet med masser mails med masser fejlagtig info og forkerte pinkoder til at komme ind; det tog os to timer og vi måtte ringe til vagten som efterfÞlgende krÊver ekstra penge fra os for vÊre behjÊlpelig.

2024幎7月6日

DÃ¥rlig service

Vi ringede dagen efter vi opdagede at vort gavekort til et ophold på hotellet var udlÞbet. Vi havde ikke fået det brugt pga. sygdom og corona (det var kun gyldigt 1 år)
5 gange ringede vi uden der var nogen der kunne tage stilling til problematikken, det endte så med at hotellet ville have en kopi af gavekortet og vi fik derefter det svar at gavekortet ikke kunne benyttes.

2022幎1月13日

Find et andet "Hotel"

I kunne overholde det I lover på jeres hjemmeside. Her fremgår det, at dobbeltvÊrelse er med siddeområde og et badevÊrelse der er stÞrre end et kosteskab.
Så stor var vores skuffelse, da vores forventninger på som beskrevet og i stedet fik vi et mindre vÊrelse uden siddeområde og et mini badevÊrelse der var på stÞrrelse af et kosteskab.
Der var bestemt ingen hjÊlp fra receptionisten - som kun kunne kontaktes via telefon. Hun fortalte, at det ikke fremgår af hjemmesiden, at der var siddeområde og at hun ikke kunne give os et nyt vÊrelse, da der ingen ledige var.
Enten har jeg misforstået noget, ellers var det usandt, da jeg sÞgte efter ledige vÊrelser på 2 forskellige hjemmesider og her var der ledige vÊrelser. Samme vÊrelse og samme periode. Så lÞgn eller misforståelse?
Og med hensyn til jeres hjemmeside, så fremgår det tydeligt, at der er siddeområde, hvis man fÞlger linket "Bestil overnatning på hotellet" og derefter "Book ophold her" og ser under vÊrelsebeskrivelse for dobbeltvÊrelse.
Så vi måtte kontakte Expedia - som vi havde bestilt opholdet hos - hvis vi havde klager, hun kunne/ville ikke gÞre noget.
Service af "hÞj kvalitet".
Morgenmaden var nu heller ikke noget at skrive hjem om.
Så man bÞr gå langt uden om dette såkaldte hotel.

2021幎12月11日

Kan ikke anbefales

Da vi bookede stedet, var vi ikke oplyst om at det var ubemandet. Vi var inde og hente parkeringsbillet, men den kvindelige receptionist i rÞret vidste ikke hvor de var. Så vi måtte selv lede og fandt dem så. Deres morgen buffet var ikke hvad vi havde forventet. Vi havde regnet med blÞdkogte Êg, rigtig brunch. Det mindede om morgenmad fra en tankstation. På afrejsedagen havde vi ikke varmt vand, det betÞd koldt brusebad. Vi var 3 hold der var afsted sammen, ingen af os havde varmt vand. De levede ikke op til deres stjerner.

2021幎9月26日

Vi skulle have haft 2 overnatninger på

Vi skulle have haft 2 overnatninger på hotellet sammen med min mor som ikke er helt ung lÊngere. Opholdet var booket igennem booking.com, og 2 dage fÞr vi skulle afsted fik jeg en sms fra booking.com om at de ikke kunne trÊkke pengene fra mit kort, og det syntes jeg var underligt da vi jo fÞrst skulle betale når vi kom til hotellet. Jeg ringede så til Det Gamle Rådhus og spurgte hvad jeg skulle gÞre ved det, og jeg fik at vide at der var ingen problemer for vi skulle jo bare betale ved ankomsten. Dagen fÞr opholdet fik jeg så en mail om at vores reservation var slettet. Jeg ringede igen til Hotellet og forklarede situationen og sagde at jeg havde snakket med en af de ansatte dagen fÞr som havde sagt at der ikke var nogen problemer. Nu havde de så allerede lejet vores vÊrelser ud til nogen andre, så det kunne de ikke gÞre noget ved. Vi fik Þdelagt vores ferie for der var ikke andre vÊrelser i SÞnderjylland vi kunne få med så kort varsel, og personalet gad ikke at gÞre noget som helst for at hjÊlpe os, selvom det jo var deres fejl. så det er ufattelig dårlig kundeservice

2021幎8月1日

Meget dårlig oplevelse!

FÞrste nat, blev vi vÊkket af en radiator der ”smÊldede” i rÞrene. Dette foregik i tidsrummet 04.00 til 07.00. Morgenen efter meddelte vi det til bestyreren i receptionen, og fik beskeden, at det ville de fÃ¥ rengÞringsdamen til at kigge pÃ¥. Bestyreren nÊvnte muligheden at skifte vÊrelse og ville vise os et vÊrelse de havde uden for hotellet, i en anden bygning ved gÃ¥gaden – altsÃ¥ ikke pÃ¥ Det Gamle RÃ¥dhus, som vi havde valgt hjemmefra. Vi valgte alligevel at gÃ¥ med ham for at se vÊrelset. Han kunne dog ikke finde ud af at Ã¥bne dÞren, og vi gik tilbage med uforrettet sag med besked om, at det kunne vi kigge pÃ¥, nÃ¥r vi vendte tilbage til hotellet om aftenen. Vi indgik i denne lidt lÞse aftale med en klar forventning om, at vi ville blive kompenseret eller kommet i mÞde pÃ¥ den ene eller anden mÃ¥de for vores manglende sÞvn, samt at bestyreren ville tage vores henvendelse alvorligt og at ansvaret for dette lÃ¥ hos ham.
Da vi kom tilbage til hotellet ved 2000 tiden var der ingen ved receptionen, vi ringede på klokken flere gange og ventede ca. 10 min. Der var ingen betjening på dette tidspunkt i receptionen. Da vi kommer op på vores vÊrelse, finder vi ud af hvorfor. Der var et bryllupsarrangement i gang på hotellet. Dette fandt sted i selskabslokaler placeret direkte under vores vÊrelse. Dette var vi ikke blevet oplyst om, hverken ved bookingen af vÊrelset eller ved vores samtale med bestyreren. Ca. kl 2200 gik jeg igen ned i receptionen og spurgte bestyrerparret, hvad de havde forestillet sig i forhold til stÞjen og vores henvendelse. Parret, der angiveligt driver hotellet, virkede dybt forundrede over min henvendelse og forstod tydeligvis ikke min frustration. De spurgte med et forbavset udtryk om selskabet larmede. Vi blev endnu en gang tilbudt at rykke ud på vÊrelset uden for hotellet. Jeg takkede nej, med begrundelsen at kl. nu var 2200 og at vi ikke orkede at pakke og flytte til et helt andet sted, vi ikke engang havde set. Festen fortsatte som et klassisk bryllup med trampen i gulvet, klappen, latterbrÞl og festhÞj musik. Dejligt for det kommende par, men for os altså helt og aldeles uden mulighed for at sove på vores tildelte vÊrelse. At rengÞringsdamen ikke havde fået kigget på radiatoren og den smÊldede videre, var et mindre problem denne nat. EfterfÞlgende morgen valgte vi at tjekke ud, og var nÞdsaget til at indkvartere os på et andet hotel til en merpris a 1000 kroner. I forbindelse med udchekningen modtog vi ingen beklagelse, undskyldning eller forsÞg på at kompensere os for den dårlige oplevelse og helt åbenlyse fejl, der var begået, nemlig at udleje et vÊrelse, hvor der ikke kan soves. Vi har pt betalt fuldt belÞb for 3 overnatninger, hvoraf vi kun har vÊret på hotellet de 2. Ansvaret for at kompensere os for den 3 nat, hvor vi ikke Þnskede at vÊre på hotellet, var ifÞlge bestyreren heller ikke hans.

2020幎2月10日

AmatÞrer.

Mage til amatÞr firma skal man lede lÊnge efter.
De skriver om politik på deres side (som faktisk er et hotel) og når man påpeger at det måske er lige over grÊnsen, blokerer de en på deres side, mens dem der er enige i det de har lagt op gerne må blive derinde :D

AmatÞr firma, andet kan man ikke sige... Ikke fÞrste gang de har lagt ting op hvor de direkte hÊnger folk ud, eller pådutter folk at stemme på forskellige politikere :D

Skal ALDRIG sÊtte mine ben hos dem, og vil hellere end gerne sige andre at de skal holde sig vÊk...

2019幎2月6日

Hotel-restaurant med politiske

Hotel-restaurant med politiske budskabet, personlig hetz på facebook(der faktisk går lige til grÊnsen af det lovlige) og så bliver man blokeret, når man efterlyser mindre politik, men kun Þnsker at lÊse om hotellet, overnatninger og spisestedet. Dette sted kan absolut IKKE!! anbefales på nogen måder.

2019幎2月6日
自発的なレビュヌ

Den vÊrste gang svindel butik !

Gråsten by er et lille fÊlleskab som kun holder sammen ved alle arbejder sammen.

At i så formår at smadre en stor fest der er lavet. Ved som forretning ikke at ville vÊre med til at betale som andre forretninger for at vÊre med som med- arrangÞr
Men tage indtÊgterne.
I burde skamme jer.
Vil råde alle til at holde sig vÊk derfra.

Samtidig behandles personale ikke ordentligt (kan siges uden at have vÊret ansat).

Der er så mange andre steder at overnatte og spise i smukke Gråsten.
Så Þnsker du at besÞge dejlige Gråsten, tÊnk over hvor du bor og spise. Det gamle rådhus er hvertfald ikke stedet.

2017幎7月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ