2.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Utrolig ubehagelig og arrogant service

Utrolig ubehagelig og arrogant service. En skam for maden var ikke som sådan kritisabel men hold op en dårlig atmosfÊre.
Jeg så ejeren skubbe til en ung kvindelig ansat, og da jeg sagde til ham at det ikke var nogen måde at behandle en ung pige fik jeg af vide "Det skal du slet ikke blande dig i".

Vil på det kraftigste anbefale alle at holde sig fra stedet.

2025幎7月27日

Kan ikke anbefales!

Havde faaet stedet anbefalt som skulle vÊre noget af det bedste på Bornholm, denne anbefaling var bestemt ikke korrekt, tvÊrtimod var det ualmindeligt dårlig betjening tangerede til arrogance og fÞlte at vi som gÊster var i vejen. Maden var ej heller noget at skrive hjem om, man kunne ikke få rÞget sild, den mad vi fik kom på vidt forskellige tidspunkter og havde ikke den forventede kvalitet. Kan ikke anbefales!

2025幎6月18日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig mad og pivringe kundeservice

DÃ¥rlig mad og desvÊrre var kundebetjeningen endnu vÊrre. Vi kan absolut ikke anbefale denne “restaurant”.
Det er mange år siden at jeg har oplevet så dårlig en kundeservice som den vi var ude for i dag. Hvis maden havde vÊret god, kunne det kompensere for det, men også her blev vi skuffede.
Min mand spurgte en ansat om gode råd til valg af Þl, men blev fuldstÊndigt ignoreret. Da vi skulle bestille, fik vi også meget bestemt at vide, at drikkevarer skulle bestilles inden maden, og at de kun havde en stÞrrelse Þl.
Chips (Fish & Chips) var små forkullede stykker af noget der måske var kartofler, og desvÊrre var karrysilden ikke bedre.
Hvis I ikke gider omgang med kunder, skulle I nok have valgt et andet job!
Den ene stjerne er kun fordi at jeg ikke kan give 0 for at aflevere en anmeldelse 😒

2025幎5月31日

Arrogant behandling

TrÊtte efter en lang cykeltur ville vi gerne spise udenfor pÃ¥ stedet. Mange ledige borde - men en mega arrogant herre tog nÊrmest menukortet ud af hÊnderne pÃ¥ os - i kan sÊtte jer og vente om vi har overskud til jer- fornemmede tydeligt at det var os, der ikke passede ind i billedet- og fÞlte os personlig afvist . Mit spÞrgsmÃ¥l omkring de mange ledige borde blev afvist . Et sted vi aldrig vil sÊtte benene igen - heldigvis fik lÊkker mad andetsteds🥰

2025幎5月31日

Winersnitzel = skafte kortelet

I morgen severer vi Winersnitzel til folket, blev der reklamerede for, så vi reserverede bord til 18.15. Vi fik serveret maden efter 1 time, og konstaterede at det var en skafte kotelet bygget oven på kartofler, ved en henvendelse til kokken og spurgte om det var en winersnitzel, hvor kokken frisk sagde at sådan ser en winersnitzel ud hos ham.

2025幎5月19日

Arrogant betjening/afvisning!

Vi ankom til Aarsdale silderÞgeri 16.50. I Turen går til Bornholm angives åbningstiden til kl.18.00 og vi havde alle 3 voksne og 2 bÞrn set frem til middagsmad her.
Men en yderst arrogant kvinde (der uvist af hvilken Ã¥rsag oplyste, at hun var fra Østerbro) fejede os af. Selvom en meget sÞd ung pige lige havde sagt, at vi gerne mÃ¥tte kÞbe varer med hjem. Om bogens oplysninger kunne hun bare sige:"Jeg ved ikke hvorfor de skriver det!!" Kom igen i morgen var beskeden.
Det gjorde vi desvÊrre. Betjeningen af de unge piger var rigtig venlig, men damen fra Østerbro var uforskammet
råbte komandoer og irettesÊttelser til de ansatte midt i vores ekspedition og nÊgtede os at Êndre ordre der endnu ikke havde forladt pladsen bag disken. NU har jeg jo slået det ind, var svaret til trods for at handelen ikke var afsluttet.
Det er sidste gang vi kommer der!!
Andre kunder fik også en verbal overfusning
De 2 stjernergår til de unge piger..

2024幎7月23日
自発的なレビュヌ

Bestemt ikke en oplevelse vÊrdi

Igennem Mange år er Vi kommet til dette dejlige rÞgeri. Hvilket ikke kommer til at ske mere. Normalt er Vi 14 til 16 personer af sted.
Vi valgte fish & chips i dag. Det var uspiseligt som uspiselig, da det var rullet i salt som salt. Dressing vil vi tro var engang advocado med dild og citron og cremefraiche og engang ketchup ved siden af. En 12 del af en citron. Såfremt vores bÞrnebÞrn havde vÊret med havde de ikke kunne spise noget af denne meny og ej heller oldemor. Det er sidste gang vi sÊtter vores ben der.
God fornÞjelse med Jeres nye koncept, fÞj for den.

2023幎8月30日

HåblÞs betjening

HåblÞs betjening, - da vi bestiller madden i disken så bestiller vi hos en ung og sÞd pige, men hun kan åbenbart ikke få lov til at betjene os alene så en Êldre gut skal blande sig fra den anden ende af disken, hvor han midt i det hele blander sig og skal tage imod mad bestillingen midt imens vi er ved at bestille hos den sÞde unge pige.

Så stiller vi spÞrgsmål til den Êldre gut til en af retterne, hvor det åbenbart er konserves mad fra en hylde i butikken man skal vÊlge imellem - chokeret over at man serverer konserves mad på et rÞgeri så siger jeg at det skal jeg sgu ikke have (jeg tÊnker at jeg som minimum forventer frisk mad, men mit udråb kan selvfÞlgelig opfattes forkert) den Êldre gut siger at jeg godt kan snakke pÊnt da det er et konserveret sted, og ja jeg skal måske ikke sige sgu, - men, helt Êrligt - konservesdåsemad på et rÞgeri ???

Når stemningen er mÊrkelig og vi bestiller fÊrdigt, - får halvdelen af det vi har bestilt og en tredje tjener som ikke har vÊret med til bestillingen spÞrger hvorfor vi stadig står der, - vi minder dem så om at vi jo mangler halvdelen, og efter lidt forvirring får vi så det sidste, på nÊr en ret.

Den sidste ret kommer fÞrst 25min efter de fÞrst og vi tÞr jo nÊsten ikke konfrontere den sur og mÊrkelig gut i disken

Vi spiser fÊrdigt og tÊnker at det er sidste gang vi kommer her, - nÊste gang kÞrer vi videre til svaneke eller NexÞ hvor betjeningen og stemningen er god og behagelig og hvor fisken ikke kommer fra konserves dåser.

2023幎7月22日
自発的なレビュヌ

Vi har tidligere besÞgt rÞgeriet

Vi har tidligere besÞgt rÞgeriet, hvor vi fik et fantastisk stjerneskud. Det ville vi have igen. Men da der var kommet nye ejere, var dette ikke lÊngere en mulighed. Jeg spurgte ind til det stjerneskud, som vi fik sidst. Hertil svarede personalet, at de gamle ejere lavede stjerneskuddet i mikroovn og at der aldrig havde vÊret et komfur. Måden det blev sagt på gav anledning til en mÊrkelig stemning.
Vi overhÞrte en anden kunde sige, at han ikke ville komme der igen.
Det gÞr vi heller ikke.

2023幎6月27日
自発的なレビュヌ

Tidligere fantastisk sted - men nu ufattelig dårlig betjening og mad - hvis man overhovedet får den serveret.

Vi har gennem mange år kommet tilbage dette Bornholms bedste RÞgeri . og har varmt anbefalet det flere gange. Så derfor glÊdede vi os endnu engang til at spise der igen i år.
Men nu efter det har skiftet ejere - er stedet bestemt ikke anbefalingsvÊrdigt. For det fÞrste fordi flere af de gode retter fra tidligere - så som saltstegte sild, fiskefilet med pommes frites og stjerneskud var fjernet fra menuen. Vi havde allerede sat os ud på den åbne terrasse og bestilt drikkevarerne og fået dem med ud - for så at vÊlge, hvad vi havde lyst til. Skuffelsen var stor over udvalget, men nu ville vi alligevel prÞve, om ikke det bare var os, der havde for store forventninger. Derfor endte det op med at vi bestilte en gang fish and chips og 2 gange varme fiskefrikadeller med pommes frites. Det måtte de da kunne servere ordentligt. Der var ikke mange andre gÊster, så det regnede vi da med, at de kunne servere hurtigt. Efter at have ventet ca. en halv times tid på at få det serveret, uden noget som helst tegn på, at de havde tÊnkt sig at komme med den mad - som vi allerede havde betalt for. gik vi ind og spurgte efter om det havde glemt os eller om de overhovedet havde tÊnkt sig at komme med den bestilte mad - kom de så ud med 2 x 2 kolde fiskefrikadeller med remoulade men ingen pommes frites. Fish and chips kom de ikke med på det tidspunkt, og da vi havde spist de kolde fiskefrikadeller uden pommes frites, var de endnu ikke kommet ud med fish and chips. Efter lang ventetid kom de ud med en fish and chips, men gik hen med den til en anden gÊst, der var kommet en del efter os. Det var en lidt sur og ikke sÊrlig serviceminded tjener, der ikke havde styr på ret meget, og han gumlede godt på, hvad der så ud til at vÊre pommes frites fra den portion fish and chips, han havde med ud. Nu orkede vi simpelthen ikke vente lÊngere på den manglende mad og rent ud sagt fÊnomenalt ringe kundeservice - så vi gik ind og klagede over at vi endnu engang ikke havde fået serveret den bestilte fish and chips. Det beklagede de meget, og ville sÞrge for at få lavet det til os, men nu kunne det vÊre nok. Vi bad om pengene tilbage for den ret, og pointerede for dem, at vi havde vÊret meget glad for stedet tidligere, og hvert år vendte tilbage flere gange. Men hvis dette er sortimentet og standarden fremover, så er det sidste gang, at vi har sat vores ben der - og det er der også stor sandsynlighed for, da de umuligt kan overleve mere end en sÊson med det begrÊnsede udvalg og totale mangel på bare normal kundeservice og betjening.
Af denne grund kan vi kun advare andre mulige kunder for at ryge i denne turistfÊlde. Skynd jer hellere videre til Svaneke, hvor rÞgeriet kan finde ud af at servere et ordentlig sortiment og give kunden en rimelig betjening.

PS. en af vore bekendte bestilte en hel rÞget lakseside til afhentning - og bestilte ved den lejlighed også bord til 6 til om tirsdagen. Han fik at vide, at han ikke behÞvede at bestille bord, da der ikke kom så mange gÊster den dag. Da han så henter laksen om sÞndagen, og siger at vi ses igen på tirsdag, får han at vide, at de har lukket om tirsdagen - hvilket han ikke havde fået at vide, da han bestilte laksen og bordet nogle dage tidligere. Det var da heldigt, at han sagde det, da han hentede laksen om sÞndagen, for ellers havde de stået 6 personer om tirsdagen. Gudskelov er der andre restauranter, hvor man kan tage hen istedet.

Nu ved vi da heldigvis begge selskaber, at vi ikke skal bruge tid pÃ¥ at besÞge Årsdale RÞgeri & Bistro - og bestemt heller ikke kan anbefale andre at gÞre det.
Ærgerligt efter så mange gode oplevelser tidligere.

2023幎5月28日

Har lige spist pÃ¥ Årsdale RÞgeri og

Har lige spist pÃ¥ Årsdale RÞgeri og aldrig er jeg blevet mere skuffet over maden. Jeg bestilte et stjerneskud og det var en skuffelse. Fiskefileten var fra frossen og fabrikslavet. Prisen fejlede ikke noget😰. Det er ikke pengene vÊrd😱. Se kommentarer pÃ¥ FB.

2021幎7月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ