Tack för all den fina hjÀlp som jag fick nÀr jag skulle köpa en doft frÃ¥n Van Cleef. Det strulade en del med nÀtsidan men efter förstklassig hjÀlp frÃ¥n (tror jag hon hette) Amanda löste sig det hela... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
OrderbekrÀftelse kom snabbt. Uppdatering kontinuerligt. Instabox alltid toppen. Kunde ha lÀmnats in lite snabbare men för att vara en någorlunda liten handlare Àr jag jÀttenöjd!
Det Àr lÀtt att bestÀlla, varorna motsvarar förvÀntningarna. Varorna var bra och klimatvÀnligt packade.
Jag bestÀllde varorna på måndag eftermiddag och varorna levererades så jag kunde hÀmta ut paketet på utlÀmningsstÀllet redan på onsdagen. RÀtt varor och antal var i paketet!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Grand Parfymeri har erbjudit skönhet med tradition sedan 1987. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av dofter, hud- och hÃ¥rvÃ¥rd frÃ¥n vÀlkÀnda varumÀrken som By Terry, Olaplex, Hugo Boss, Maria Nila med flera. I vÃ¥r butik i Göteborg erbjuder vi Àven professionella frisörbehandlingar â boka enkelt via bokadirekt.se. Handla tryggt i vÃ¥r E-handel med sÀkra betalningar via Walley.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Grand Parfymeri
- Vi har erbjudit skönhet med tradition sedan 1987. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av dofter, hud- och hÃ¥rvÃ¥rd frÃ¥n vÀlkÀnda varumÀrken som By Terry, Olaplex, Hugo Boss, Maria Nila med flera. I vÃ¥r butik i Göteborg erbjuder vi Àven professionella frisörbehandlingar â boka enkelt via bokadirekt.se. Handla tryggt i vÃ¥r E-handel med sÀkra betalningar via Walley.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag har inte fått min leverans!
Jag har inte fått min leverans!
Fick info att varan skickats tillbaka frÃ¥n leveransföretaget och att jag skulle kontakta Gothia âŠ..De har inte hört av sig. Ãr sÃ¥ besviken!
Det Àr lÀtt att bestÀlla
Enkelt och smidigt..!!
Snabb hemleverans utan kostnader som ÀrâŠ
Snabb hemleverans utan kostnader som Àr mycket smidig, Bra kvalité
Mina parfymer levererades vÀldigtâŠ
Mina parfymer levererades vÀldigt snabbt! Supernöjd kommer att bestÀlla mer från er igen
BestÀllningen gick smidigt och paketetâŠ
BestÀllningen gick smidigt och paketet med produkterna kom snabbt. Easy peacy :-)
Bra priser....
Bra Enkelt snabbt
Bra pris god doft
Cancellerad order
De cancellerade min order utan att ens bry sig om att upplysa mig om det.

Grand Parfymeri ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹