Handlade förr, alla skor via GrandShoes, pÀ nÀtet och i deras butik. DÃ¥ var utbudet fenomenalt och via Fit-my-feet visste man att skorna passade. Och sÃ¥ sÃ¥ldes verksamheten...Jag hörde av mig till den... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabbt svar pÃ¥ min förfrÃ¥gan, snabbt levererade skor. Visserligen kunde jag inte ha skorna men fick snabbt den returfraktsedel jag behövde, Ser med förtröstan fram emot den snabba Ã¥terbetalningen av... ãã£ãšèŠã
Aldrig nÃ¥got att klaga pÃ¥, suverÀn service. BestÀller i princip alltid mina skor hÀrifrÃ¥n dÃ¥ jag har ganska breda fötter, och det stÃ¥r i produktbeskrivningen vilken bredd pÃ¥ foten skorna passar till.... ãã£ãšèŠã
Bra kvalitet snabb leverans ngt dyra. Ãnskar sÃ¥ att ni skulle kunna erbjuda de största storlekarna dvs 51-52 hela tiden. De gÀller först till kvarn. Ni har bara de största storlekarna i början av... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vår ambition Àr att kunna erbjuda det vanliga skobutiker inte kan göra, det vill sÀga stora skor som passar både i storlek och stil. Vi riktar oss till stilmedvetna mÀn med skostorlek 47-52. Sortimentet spÀnner sig över såvÀl sneakers som klassiska herrskor. Grand Shoes startade 2007, och Àgs och drivs av Footway Group.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Inte samma gamla goda Grandshoes lÀngre. Varning!
Jag har köpt skor hos Grandshoes sedan många år tillbaka, och har alltid varit vÀldigt nöjd. Skorna jag har fått hem har alltid passat perfekt, tack vare att mina fotmått har funnits dÀr. Nu Àr allt det borta.
Nu vet jag inte om jag ska bestÀlla storlek 47, 47,5, eller 48, för inga centimetermått anges för skorna.
FitMyFeet finns inte kvar, trots att det står omnÀmnt på hemsidan.
Jag går nu istÀllet till en annan affÀr för att köpa skor som jag vet passar.
Mycket tråkigt att min favoritskoaffÀr inte finns lÀngre, trots att namnet finns kvar. Gamla fina Grandshoes finns inte lÀngre. Det Àr botten
Mikael / Göteborg
Var Àr gamla Grandshoes?
Jag har köpt skor från Grandshoes massvis med gånger och anvÀnt "fitmyfeet" varje gång. Nu hittar jag inte den funktionen och jag tycker att utbudet blivit betydligt sÀmre Àn sist jag handlade. Filtreringsfunktionen verkar också vara trasig. Exempelvis om man blÀddrar i en kategori och hittar ett par skor i storlek 47. VÀljer jag istÀllet att filtrera på storlek 47 i den kategorin så dyker inte de skorna upp?
Jag Àr ledsen att sÀga det, men tyvÀrr har storheten med Grandshoes försvunnit nÀstan helt. Antar att det hÀnger ihop med uppköpet som jag ser har skett? Kommer gamla Grandshoes-kvaliteten komma tillbaka?

Det var bÀttre förr
Som en kund med stora fötter har det varit en upplevelse och en förmån att kunna åka till en butik för att både prova och köpa skor. Ett typiskt besök i butiken brukade innebÀra att jag testade 15-20 par skor (olika storlekar, fÀrger och modeller) för att sedan köpa 2-3 par. 5 stjÀrnor!
Sedan ett par månader tillbaka Àr detta enbart en webbutik och stor del av GrandShoes USP Àr nu borta. För att kunna genomföra ett köp framöver måste jag nu bestÀlla hem 10-15 par skor för sedan prova och vÀlja. Varje bestÀllning kan tydligen innehålla 6 par skor (med 79 kr frakt/bestÀllning). Så för ett skoköp Àr det nu 250 kr frakt, hantering av flera bestÀllningar samt frakt av stora paket till och från posten. Webbhandel Àr inte superbra då kunden inte vet vad den vill ha...
Men GrandShoes har fortfarande ett stort utbud av stora skor vilket Àr unikt Àven om det blivit mycket trassligare att handla. Det får trots allt bli Tre stjÀrnor.
Vågar man hoppas på att den fysiska butiken kan återuppstå i liten skala?

Vad hÀnde?
Vad hÀnde? Ni som var den bÀsta nÀtbutiken för oss med större fötter. Ny hemsida? Man kan alltså inte logga in lÀngre. Man kan inte sortera på sin fotlÀngd utan bara på vanliga storlekar - det som Àr helt ointressant nÀr man har mÀtt sin fot. Förstår ni att ni tagit bort eran USP?

Grandshoes.com ããã®åç
Toimitus tuli hyvin perille ja kengÀtâŠ
Toimitus tuli hyvin perille ja kengÀt ovat hyvÀt. Ei huomautettavaa missÀÀn suhteessa
Snabbt och bra leverans
Snabbt och bra leverans.
Mycket Tacksam att ni finns, tråkigt att ni inte har butiken öppen lÀngre.
Blir lite svårare att prova fram rÀtt sko.
Med vÀnlig hÀlsning,
Göran Malkar
UtmÀrkt service och bra sortiment
UtmÀrkt service och bra sortiment! Hittade enkelt skor som passade och som var snygga, något som inte alltid Àr så enkelt för mig med lite större fötter (varierar mellan 47-49 beroende på mÀrken och har rÀtt breda fötter). Rekommenderas.
BÀsta butiken i Sverige för stora skor
BÀsta butiken i Sverige för stora skor. Snabb leverans !
Snabb leverans och bra hjÀlp vidâŠ
Snabb leverans och bra hjÀlp vid förfrågningar.
BÀsta skobutiken alla dar i veckan.
Hög standard som vanligt!
Brukar alltid åka in till butiken men hade ett spexat schema så jag hann inte in. Köpte skorna på hemsidan och fick dem i rekord fart :) vÀldigt nöjd som vanligt. Skorna passar jÀttebra.
Fit My feet Àr det bÀsta som finns förâŠ
Fit My feet Àr det bÀsta som finns för skoköpsnde på nÀtet
Bra utbud för oss storfotade
Bra utbud för oss storfotade, både i mÀrken och prisklasser. Har uteslutande köpt mina skor hÀr sedan flera år tillbaka. Jag har Àven haft nöjet att få prata/få hjÀlp av personalen som löste ett mindre problem med bravur.
Great shoes but even better service
Great shoes but even better service. They take good care of you.
Kommer att sakna butiken i HÀgerstenð€
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ