Handlade förr, alla skor via GrandShoes, pÀ nÀtet och i deras butik. DÃ¥ var utbudet fenomenalt och via Fit-my-feet visste man att skorna passade. Och sÃ¥ sÃ¥ldes verksamheten...Jag hörde av mig till den... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabbt svar pÃ¥ min förfrÃ¥gan, snabbt levererade skor. Visserligen kunde jag inte ha skorna men fick snabbt den returfraktsedel jag behövde, Ser med förtröstan fram emot den snabba Ã¥terbetalningen av... ãã£ãšèŠã
Aldrig nÃ¥got att klaga pÃ¥, suverÀn service. BestÀller i princip alltid mina skor hÀrifrÃ¥n dÃ¥ jag har ganska breda fötter, och det stÃ¥r i produktbeskrivningen vilken bredd pÃ¥ foten skorna passar till.... ãã£ãšèŠã
Bra kvalitet snabb leverans ngt dyra. Ãnskar sÃ¥ att ni skulle kunna erbjuda de största storlekarna dvs 51-52 hela tiden. De gÀller först till kvarn. Ni har bara de största storlekarna i början av... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vår ambition Àr att kunna erbjuda det vanliga skobutiker inte kan göra, det vill sÀga stora skor som passar både i storlek och stil. Vi riktar oss till stilmedvetna mÀn med skostorlek 47-52. Sortimentet spÀnner sig över såvÀl sneakers som klassiska herrskor. Grand Shoes startade 2007, och Àgs och drivs av Footway Group.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HyviÀ kenkiÀ ja nopea toimitus.
Veldig godt firma
Perfekt med funktionen âFit my feetâ
Always a nice welcome and good service
Always a nice welcome and good service. GS is a reliable supplier that has a flexible approach that creates a great customer journey.
Trogen kund som alltid köper hÀr senâŠ
Trogen kund som alltid köper hÀr sen start. HjÀlpsamma trevliga grabbar som driver denna butik. Helt klart rÀddningen!
Snabb leverans!
BÀst som vanligt!
Som alltid fungerar Grandshoes oklanderligt.
Otroligt snabb service!
Vi Àr supernöjda!
Smidigt och snabbt!
Snabb leverans och skorna var toppen!
Har letat efter stora storlekar i skorâŠ
Har letat efter stora storlekar i skor och våra önskemål blev uppfyllda!! UtmÀrkt!
Helppo tapa löytÀÀ tarpeeksi isojaâŠ
Helppo tapa löytÀÀ tarpeeksi isoja kenkiÀ > 48!
Sain vaihtaa sopivan kokoiseksi kengÀtâŠ
Sain vaihtaa sopivan kokoiseksi kengÀt ja tuli tosi mieleiset.
Snabb leverans!
Fit my feet Àr suverÀnt !
Grandshoes kÀkar awesome-mackor tillâŠ
Grandshoes kÀkar awesome-mackor till frukost like its nothing. Resultatet blir dÀrefter. DÀrför hör man hur det viskas, bland sneakers och chelsea boots; âProbably the best big feet shoes store in the worldâ. Eller nÃ¥got sÃ¥nt.
Kungar.
/en evig stammis
Förutom att skorna inte blev skickadeâŠ
Förutom att skorna inte blev skickade hem direkt som jag kryssat i så har eran service vart toppen.
Bland den snabbaste leverans jag varitâŠ
Bland den snabbaste leverans jag varit med om.
Produkten ser bra ut hittills, har inte provat alla olika sockor Ànnu men bara det att det fann stora storlekar gör mig vÀldigt nöjdâŠ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ