Handlade förr, alla skor via GrandShoes, pÀ nÀtet och i deras butik. DÃ¥ var utbudet fenomenalt och via Fit-my-feet visste man att skorna passade. Och sÃ¥ sÃ¥ldes verksamheten...Jag hörde av mig till den... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabbt svar pÃ¥ min förfrÃ¥gan, snabbt levererade skor. Visserligen kunde jag inte ha skorna men fick snabbt den returfraktsedel jag behövde, Ser med förtröstan fram emot den snabba Ã¥terbetalningen av... ãã£ãšèŠã
Aldrig nÃ¥got att klaga pÃ¥, suverÀn service. BestÀller i princip alltid mina skor hÀrifrÃ¥n dÃ¥ jag har ganska breda fötter, och det stÃ¥r i produktbeskrivningen vilken bredd pÃ¥ foten skorna passar till.... ãã£ãšèŠã
Bra kvalitet snabb leverans ngt dyra. Ãnskar sÃ¥ att ni skulle kunna erbjuda de största storlekarna dvs 51-52 hela tiden. De gÀller först till kvarn. Ni har bara de största storlekarna i början av... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vår ambition Àr att kunna erbjuda det vanliga skobutiker inte kan göra, det vill sÀga stora skor som passar både i storlek och stil. Vi riktar oss till stilmedvetna mÀn med skostorlek 47-52. Sortimentet spÀnner sig över såvÀl sneakers som klassiska herrskor. Grand Shoes startade 2007, och Àgs och drivs av Footway Group.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det Àr första gÃ¥ngen i mitt livet nÀrâŠ
Det Àr första gÃ¥ngen i mitt livet nÀr jag fick strumpor i rÀtt storlek och i bÀsta kvalitet ð tack you safe my life!
Alltid snabba och trevliga
Har handlat flera gånger från Grand Shoes. Alltid snabba och trevliga!
Snabb leverans storlek perfekt
Supersnabba leveranser
Supersnabba leveranser, mycket trevlig och tillmötesgående kundservice!
Som vanligt nÀr jag handlar hos GrandâŠ
Som vanligt nÀr jag handlar hos Grand Shoes dvs. bra produkter och snabb leverans. Helnöjd sedan många år!
Tilauksesta nopeasti kotiin
Tilauksesta nopeasti kotiin. Verkko kauppa hyvÀ ja riittÀvÀ valikoima isojalkaisille. HyvÀÀ sivustossa myös se ettÀ koot ilmoitettu mm koossa. Saa tÀsmÀlleen oikean kokoiset.
Ãntligen en nÀthandel dÀr jag kanâŠ
Ãntligen en nÀthandel dÀr jag kan bestÀlla goda skor och stövlar i min storlek. Mycket snabb och kompetent betjÀning. Första paret var för litet (storlek 48) och jag returnerade det utan problem och utan kostnader. Andra (storlek 49) och tredje (US 13 W) paret passar perfekt tack vare den exakta storleksinformationen i cm. Jag bor i Finland, dit skotillverkare i USA inte levererar, men Grand Shows i Stockholm har skor frÃ¥n överallt i vÀrlden och levererar snabbt och pÃ¥litligt ocksÃ¥ till oss. BetjÀningen fungerar bra pÃ¥ svenska, men Grand Shoes fungerar ocksÃ¥ pÃ¥ engelska och Google-finska.
Snabbt och enkelt med leverans tillâŠ
Snabbt och enkelt med leverans till dörren, kan inte bli bÀttre.
snabba och bra
Bra service och snabba leveranser
Bra butik och snabb leverans
Bar beskrivning av produkter och storlekar. Snabb leverans.
Fick hem skorna pÃ¥ 1.5 dag efter mycketâŠ
Fick hem skorna på 1.5 dag efter mycket proffsig service!
Tack för att ni finns! :)
Adidas shoes always 5 stars
BÃST!
BÃST! Det Àr den bÀsta webshopen jag handlat pÃ¥. Grand Shoes har för flera Ã¥r sedan fattat grejen. De mÀter sjÀlva skorna. Eftersom alla tillverkare har egna idéer om storlek... Sen underlÀttar det otroligt att du slipper springa runt i affÀrer och bli besviken över att de inte har skor för fullvuxna. De har "Fit my feet" dÀr du knappar in din fotlÀngd och vips kommer de skor som finns inne upp. Fortfarande Àr det mÃ¥nga shoppar som inte har mÃ¥tt utan bara storlek som egentligen inte sÀger nÃ¥gonting om hur sort nÃ¥got Àr. Alla borde ta efter Grand Shoes. Bra urval, snabb leverans och trevligt bemötande dessutom. Micke
BÀst!
BÀst!
Alltid snabb leverans och god service.
Fig-my-feet Àr det bÀsta som hÀnt oss med stora fötter
Alltid på topp
Har varit kund hos Grandshoes i sÀkert 10 år nu och köper alla mina skor dÀrifrån. Inte en enda gång under alla år har de gjort mig besviken utan lyckas istÀllet övertrÀffa mina förvÀntningar vid varje bestÀllning.
Det kan godt vÊre at det skulle vÊre 5âŠ
Det kan godt vÊre at det skulle vÊre 5 stjerner men jeg havde besvÊr med at betale på hjemmesiden. Det var fÞrst 2 dage efter at det lykkedes at betale.
Da fÞrst skoene var bestilt og betalt kom de mandag som jeg bestilte dem lÞrdag aften. Det er godt nok hurtigt!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ