Handlade förr, alla skor via GrandShoes, pÀ nÀtet och i deras butik. DÃ¥ var utbudet fenomenalt och via Fit-my-feet visste man att skorna passade. Och sÃ¥ sÃ¥ldes verksamheten...Jag hörde av mig till den... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabbt svar pÃ¥ min förfrÃ¥gan, snabbt levererade skor. Visserligen kunde jag inte ha skorna men fick snabbt den returfraktsedel jag behövde, Ser med förtröstan fram emot den snabba Ã¥terbetalningen av... ãã£ãšèŠã
Aldrig nÃ¥got att klaga pÃ¥, suverÀn service. BestÀller i princip alltid mina skor hÀrifrÃ¥n dÃ¥ jag har ganska breda fötter, och det stÃ¥r i produktbeskrivningen vilken bredd pÃ¥ foten skorna passar till.... ãã£ãšèŠã
Bra kvalitet snabb leverans ngt dyra. Ãnskar sÃ¥ att ni skulle kunna erbjuda de största storlekarna dvs 51-52 hela tiden. De gÀller först till kvarn. Ni har bara de största storlekarna i början av... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vår ambition Àr att kunna erbjuda det vanliga skobutiker inte kan göra, det vill sÀga stora skor som passar både i storlek och stil. Vi riktar oss till stilmedvetna mÀn med skostorlek 47-52. Sortimentet spÀnner sig över såvÀl sneakers som klassiska herrskor. Grand Shoes startade 2007, och Àgs och drivs av Footway Group.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra kvalitet och fina skor
Bra kvalitet och fina skor. Har alltid funkat med rÀtt storlek. Aldrig behövt skicka tillbaka.
Alltid snabba leveranser ððŒððŒ
Extremt snabb leverans.
Extremt snabb leverans.
Perfekt att de skriver innermått på skor så man slipper bestÀlla och det inte passar.
HÀrligt att kunna handla skor för oss som Àr storfotadeâŠ
JÀttebra webbsite och snabb leveransâŠ
JÀttebra webbsite och snabb leverans samt perfekta skor!
ErittÀin hyvÀ palvelu
ErittÀin hyvÀ palvelu, sain sÀhköpostitse hyvÀÀ tietoa, ja toimitus oli ok.
Bra storlekar för min man
Bra storlekar för min man, perfekt att inte kÀnna att tårna stöter emot fram, utan det finns plats...50,5
Super service fast delivery
Leverans tog mindre Àn 24 timmar ochâŠ
Leverans tog mindre Àn 24 timmar och kom helt som förvÀntat
Det har fungerat perfekt med storleken
Snabb leverans!
Riktigt smidigt att innermÃ¥ttet pÃ¥ allaâŠ
Riktigt smidigt att innermåttet på alla skor Àr uppmÀtt och att man får rekommenderad storlek för varje sko, anpassat efter sin egen fotlÀngd.
Nopea toimitus ja ei tarvi palauttaaâŠ
Nopea toimitus ja ei tarvi palauttaa ainakaan vÀÀrÀn koon takia, koska tilatessa pitÀÀ ilmoittaa jalan pituus. Ja sivuilla on mittausohje.
I am regular customer
I am a regular and happy customer. But actually first time that I ordered online. Everything went well. Fast and easy process. Only the delivery service provider was a bit strange, because they brought the package open.
Som så mange gange fÞr
Som så mange gange fÞr, er der fuldt hus. God og overskuelig hjemmeside, god info og hurtig levering.
PS, savner dengang der var et lille stykke chokolade i Êsken ð
Altid god service og hurtig levering iâŠ
Altid god service og hurtig levering i rigtig stÞrrelse . Har vÊret tilfreds kunde i mange år
Vihdoinkin riittÀvÀn suuret luistimet
Vihdoinkin löysin pojalleni riittÀvÀn suuret luistimet (koko 51). Verkkokaupassa oli yksinkertaista asioida ja paketti saapui muutamassa pÀivÀssÀ lÀhipostiin. Kiitos!
JÀtte bra service snabbt levererat.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ